Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Én meg válaszoltam!Az írt emailen további kontankt.

G
Szia

Irtam..
Udv
Talán tudok M-esben ha érdekel :)
ELADÓ:

Shoei CX-V (Xr-1000, x-spirit), átlátszó plexi 8000, pin lock 5000 és zajcsökkentő kitt 5000 (nyakszivacs és bogárháló).
Arcpárna pumpás Lazer bukósisakok kiemelkedő nemzetközi törésteszt eredménnyel akciós áron (39600Ft ) eladóak.
Pár darabom van csak .
XS, és M méretek.
www. darazsgarazs. hu
cx-1v
ELADÓ:

Shoei CX-V (Xr-1000, x-spirit), átlátszó plexi 8000, fele sötét plexi 12000, pin lock 5000 és zajcsökkentő kitt 5000 (nyakszivacs és bogárháló).
Süti Köszönöm uram
Felpróbálva, kifizetve, elhozva. Köszi
Sziasztok!
Eladó a bőrruha:
http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Hi van egy Raleri Photo Chomic pinlockom Arai sisakhoz érdekel valakit ?
http://www.youtube.com/watch?f...
Hát azért a berik Arlen és tásai azért csak jobbak kényelmesebbek, tartósabbak, meg hát valamivel jobban is védenek. Ott már a név kötelez. Shox se rossz csak hát ha lehet akkor jobbat vegyen az ember.
Köszi:) Csak érdeklődtem, amúgy is nekem mamut méretem van :D 178cm 110kg :)
Egyébként Beriket Arlent is néztem. Csak gondoltam rákérdezek a Shox-ra mert nem sok emberen látni.
Inkább használt "márkésabb" ruhát ajánlanám. Berik, Arlen,
De kinek mi...
Esetleg ha érdekel nekem van 2 részes ruhám eladó, nézd meg hátha tetszik, egy nézést meg ér
Valakinek tapasztalat a Shox kétrészes bőrruháról?
Udv mindenkinek

Erdeklodnek valaki tud-e jobb aron beszerezni schubert s2 sisakot.
Fc-moto, euromotor stb-nel jobb aron
Szia!

Kabátom jelenleg a te méretedben nincs, de szokott lenni.
Nadrágom ha jól sejtem van, azért nem mondom pontosan, mert ahhoz azért látnom kéne téged :D
De ha gondolod, ugorj el és próbálgass...
A tel számom a reglapomon.

Üdv KillBill.
Szia!

Bp. XIII kerben vannak ma
Szia!
Nekem kettő is van nadrággal együtt, ha érdekel.
Szia!
Engem cordura kabát érdekelne nagy méretben (185 cm magas,és 110 kg vagyok).Lenne ekkora méretben is?
Előre is köszönöm!
Eladó motoros ruházat!
Női, férfi, cordura, bőr...
Sziasztok! Eladó a kesztyűm !

Üdv!
Brembo B-tech bukósisak L

Kitűnő állapotban.

Anyag: ABS
Szín: titán és ezüst
Méret: L

Legfőképpen a kényelemre és a biztonságra helyezi a hangsúlyt (bukósisaknál mi másra is lehetne?), ugyanakkor néhány olyan különleges megoldással is ellátták, amelyek nemcsak megkülönböztetik, de az általuk kínált plussznak köszönhetően ki is emelik a Brembo bukókat az átlagos sisak-áradatból.

Az antiallergén, kivehető/mosható bélés ebben az árkategóriában elvártnak tekinthető - az új plexiforma és a szabadalom által védett AFB csat már annál különlegesebb!

Automatic Fix Belt névre hallgat ez a bizonyos Brembo-csat, és abban nyújt plusszt, hogy sosem kell kicsatolni. A bukó oldalán látható gomb megnyomásával egy racsnis, rugós mechanizmussal lazíthatjuk, vagy éppen hogy feszíthetjük meg állunkon a sisakot, így a fel-le vétel sokkal gyorsabb, mint akár egy gyorszáras bukónál, és mivel rögzítése is egyetlen gombnyomásnyi fáradság csupán, ezért még a legnagyobb sietség közepette is remélhetőleg mindig lesz annyi időnk, hogy biztonságosan becsatoljuk a sisakot: azaz hogy megnyomjunk egy gombot... pláne, hogy mindez kesztyűben is gyerekjáték!

Ha mindez nem volna elég, a plexinyílás kialakításának köszönhetően látómezőnk is nagyobb lesz egy Brembo sisakban, minden irányba többet látunk bennük, mint egy hagyományos bukóban.

A gyárilag hozzá tartozó víztiszta plexi mellé adom sötét plexit is.

Méret: L (59-60 cm)

Új ára:
Sisak:89.900.-
Plexi: 9.900.-
Hátha valakit érdekel. :)

Eladó Shark RSX Holoyang bukósisak

http://www.kepesmotor.hu/zart_...