Sziasztok! UVEX túra-sport nadrág 54-es méretben (100-as derék, 175cm magasság) nem új de hibátlan állapotban eladó! Az árra megalkuszunk. Képet küldök ha kéred... itt a számom : 70-38-48-679
egy sms e-mail címmel és küldöm a képet... van még egy Frank thomas ...vagy mi :) túra csizmám is 41-es....az árát Te mondhatod meg annak is... üdv!
Helló!Nekem ProGrip gerincvédöm van Arlen Ness versenyruhával kombinálva és megvagyok vele elégedve.Már sajnos estem is És ha ezek nincsenek rajtam akkor komolyabb lett volna a baj(orvos szerint ha nincs rajtam a gerincvédö akkor lehet hogy....)Szerintem a ProGrip jo választás volt.
Üdv Mindenkinek !Hátha valakit érdekel !
Trace Octane / Drytex/ Motoros Csizma 42-es Új ! Csak próbálva volt, motort nem látott ! Belső talphossza 27 cm. Ára 14000 ft.
Azt magadnak tudod állítani, mennyire érjen fel a protektor felső széle. Ha nagyon fent van, akkor viszont összeakadhat a sisak hátuljával és nem tudod eléggé szabadon hátraszegni a fejed. Nyilván nem robogós, hanem sportmotoros testtartásban.
A gerincprotektor nem a nyaki csigolyák védelmét szolgálja. Arra létezik nyaki air-bag szerű extrával felszerelt bőrruha. Eséskor a púpból egy párna fújódik fel a nyak köré, talán a gokartosok nyakmerevítőjéhez hasonlítható.
Szóval, a Forcefield ennyiből nem elvetendő szerintem. Pláne, ha nincs is több pénz rá.
Mennyi az ára?
egy sms e-mail címmel és küldöm a képet... van még egy Frank thomas ...vagy mi :) túra csizmám is 41-es....az árát Te mondhatod meg annak is... üdv!
Eladó Alpinestars GP pro L fekete
25.000/db.
Cölöp
van egy sidi vertigo corsám érte 42es.
Eladó pár cumó!
Alpinestars SMX 42-es profi csizma egy szezont használt!
Ár:30000 Ft!
-Shoei X-spirit II új víztiszta plexi pin lock-al! 10000 Ft
Alpinestars Gp pro fekete L-es verseny kesztyű (estem benne,de használható)10000 Ft
-Új Fox S-es protektormez 12000 Ft/db (2db)Új!
-Oxford mágneses tanktáska 15000 Ft
-Fox Raptor térdvédő új!
10000 Ft
bali105gsxr@gmail.com
06303210309
Trace Octane / Drytex/ Motoros Csizma 42-es Új ! Csak próbálva volt, motort nem látott ! Belső talphossza 27 cm. Ára 14000 ft.
A gerincprotektor nem a nyaki csigolyák védelmét szolgálja. Arra létezik nyaki air-bag szerű extrával felszerelt bőrruha. Eséskor a púpból egy párna fújódik fel a nyak köré, talán a gokartosok nyakmerevítőjéhez hasonlítható.
Szóval, a Forcefield ennyiből nem elvetendő szerintem. Pláne, ha nincs is több pénz rá.