Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros textilruházat kiárusítását, vásárt tartunk Esztergom mellett 2013. július 28.-án, vasárnap! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
polisport protektor mez újszerű állapotban eladó 8 ezer ft
Five RFX sportkesztyű 2xl-s.
Mennyi az ára?
Ja bőrgatya...
Sziasztok! UVEX túra-sport nadrág 54-es méretben (100-as derék, 175cm magasság) nem új de hibátlan állapotban eladó! Az árra megalkuszunk. Képet küldök ha kéred... itt a számom : 70-38-48-679
egy sms e-mail címmel és küldöm a képet... van még egy Frank thomas ...vagy mi :) túra csizmám is 41-es....az árát Te mondhatod meg annak is... üdv!
ok köszi. Körülnézek.
Polár alsó felső. Decatlon...
Sziasztok! Bőr alá szeretnék hidegebb nyári napokra aláöltözőt. Mit javasoltok?
Eladó Frank Thomas 1 részes verseny bőr ruha. Gyakorlatilag új. 56os méret, titán koptatók. Én 188/90 vagyok, kifogytam belőle.
Eladó Alpinestras GP pro XL fekete-fehér
Eladó Alpinestars GP pro L fekete
25.000/db.
Helló!Nekem ProGrip gerincvédöm van Arlen Ness versenyruhával kombinálva és megvagyok vele elégedve.Már sajnos estem is És ha ezek nincsenek rajtam akkor komolyabb lett volna a baj(orvos szerint ha nincs rajtam a gerincvédö akkor lehet hogy....)Szerintem a ProGrip jo választás volt.
Igen, már rátaláltam. Esetleg tapasztalat?
Cegléden
Cölöp Googlizzrá
Sziasztok bőrruha javítással kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Hol csinálják a legjobban, hol a legolcsóbb stb.
Nem kösz!
Helló mindenki !Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
csizmát nem cseréled?

van egy sidi vertigo corsám érte 42es.
Sziasztok!
Eladó pár cumó!

Alpinestars SMX 42-es profi csizma egy szezont használt!

Ár:30000 Ft!

-Shoei X-spirit II új víztiszta plexi pin lock-al! 10000 Ft

Alpinestars Gp pro fekete L-es verseny kesztyű (estem benne,de használható)10000 Ft

-Új Fox S-es protektormez 12000 Ft/db (2db)Új!

-Oxford mágneses tanktáska 15000 Ft

-Fox Raptor térdvédő új!
10000 Ft

bali105gsxr@gmail.com
06303210309
Köszi a segítséget!
Sziasztok. VENNÉK sidi crossfire csizmát. 44 es méretben. csak új érdekel, Ha valakinek van jóárasított forrása,ne tartsa magában..
Én rendeltem egy srácnak egyszer büse ruhát 2 részeset. Nagyon profi ruha. Fém cipzár, erős bőr, erős varrás. Csak a neve jön ki rosszul
Üdv Mindenkinek !Hátha valakit érdekel !
Trace Octane / Drytex/ Motoros Csizma 42-es Új ! Csak próbálva volt, motort nem látott ! Belső talphossza 27 cm. Ára 14000 ft.
Azt magadnak tudod állítani, mennyire érjen fel a protektor felső széle. Ha nagyon fent van, akkor viszont összeakadhat a sisak hátuljával és nem tudod eléggé szabadon hátraszegni a fejed. Nyilván nem robogós, hanem sportmotoros testtartásban.
A gerincprotektor nem a nyaki csigolyák védelmét szolgálja. Arra létezik nyaki air-bag szerű extrával felszerelt bőrruha. Eséskor a púpból egy párna fújódik fel a nyak köré, talán a gokartosok nyakmerevítőjéhez hasonlítható.
Szóval, a Forcefield ennyiből nem elvetendő szerintem. Pláne, ha nincs is több pénz rá.