Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy Shoei Raid II
Nézz szét inkább itt az apróban a használtak között. 30 körül van már Shoei, ami tényleg jó és véd is, nem úgy mint a linkelt műanyag kupakok.
Shoei XR-1000 -t keress....
vagy ez?
kedves fórumozók! mi a véleményetek erről a sisakról? jó avagy nem?

http://akcios-shop.hu/termek/m...
Szerintem inkább előtte nézz körül. Az én Arlen ruhám 15 rugóval volt drágább a kiállításon, mint előtte egy hónappal...
Sziasztok!

eBay ról rendelnék Roleff Luzern kabátot,de nem vagyok biztos a méretben.XXl-es méret rámegy egy 185cm magas,és110 kg os emberre?
Valaki tud infót a méretekről?
Eladó a sisakom.
Shark RSR2 V Elite (piros-ezüst-fekete) versenysisak, 3 éves, XL-es méretben. Karbon-kompozit, dupla D-gyűrűs, kivehető, mosható CoolMax bélés, Forma1-es 3mm-es plexi, gyors plexicsere, orrspoiler, bogárháló.

Van hozzá 2 víztiszta (1 kissé karcosabb és 1 kb 1 éves), 1 fekete (3 hónapos) és 1 iridiumos (kissé karcos) plexi, egy téli páramentesítő orrmaszk, 2 tartalék orrspoiler (az egyik bontatlan), 1 tartalék bogárháló és egy tartalék plexizsanér. Minden plexire tépőfólia is felhelyezhető. Természetesen a gyári sisakzsák is jár hozzá (doboza már nincs).
A sisak kizárólag fejmaszkkal volt használva, a bélése évente 2-3x tisztítva sisakbéléstisztító habbal, sosem volt szétszedve. A sisak sérülésmentes.
Az ára a 4db plexivel és a kiegészítőkkel 85ezer.

Van még 1db iridiumos plexi, bontatlan csomagolásban: 20ezer.
Kb. 25db tépőfólia: egyben 15ezer, vagy 800Ft/db
Eladó egyben vagy külön is.
A legjobb áron szerezheted meg most a legteljesebb védelmet!
A Forcefield protektoros aláöltöző nadrágja a legjobb megoldás amit választhatsz, ráadásul most 59000Ft helyett a készlet erejéig: 29990Ft árt juthatsz hozzá!
Tökéletes , többszörösen díjnyertes protektorok feszülhetnek az egyszerű nadrág alatt is akár, garantálva a magas szintű védelmet!
Mostantól a hőség nem lehet kifogás!
Oszd meg!
www.darazsgarazs.hu "Kis Bolt, nagy választék! "
Üdv!60-as bőrdzsekit találni nem egyszerű!Ezek a sportmotorosok mind zsokéalkatúak!
:) Köszi Zoli!
Persze igazad van nem is azért mondom:) Úgy is várok a következő hungexpo-s motorkiállításig mert akkor jó áron lehet hozzájutni a dolgokhoz. Remélem addig meg lefogyok
Köszi és további szép napot!
Komoly voltam mint az ebola.

Amúgy tényleg szabatnod kell majd mert ami jó TV-néző izomban az olyan mintha gibbonra szabták volna.
Mindenképp egy kissé nagyobbat vegyél mert kivenni olcsóbb a ruhából mint hozzátoldani.Lényegesen.
Jó érv a hízás ellen.
Nekem a nadrág asszem 60-as a kabát 58-as.
Alpinestars GP pro 2013 XL méretben eladó.
Kugló: Köszi!
Zoli: jópofa vagy.
60-s méret,de az ujja hosszú lesz.
Kell hozzá minimum két tehén.
Hali!
Bocs a hülye kérdésért, de szerintetek kétrészes bőrruhából milyen méret menne rá egy 178cm-es 115kg-os emberkére?
Komplett felszerelés eladó és egy Honda CR 250 is.
Eladó protektoros bőr kesztyű! ár 6000 plusz posta!
Eladó egy szinte új Alpinestars GpPro 2013 kesztyű. Annyira új szinte még be se törtem. A méret L-es. Ára 20 ezer volna.