Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Isten hozott a klubban!
3 alkalom után kilyukadt a jobb kezem mutató és középső ujján a fékkartól.Vissza vittem és kicserélték,majd a 2. használat után felszakadt a tenyere a gázkartól...Inkább ráfizettem 5000-et és Arlen Nessre cseréltettem(elméletileg 1 cég,de ég és föld)-azzal 3éve nincs gond.
Majdnem , ezért írtam nagy betüvel a végére, hogy HU, nem com.
Knox handroid
kicsi! :(
kesztyűt akartam ìrni.
Mennyit szánsz a kesztűre?
Csak mugen race-t ne vegyél! Az tavaly megvettem a legdràgàbb ( elvileg legjobb) kengurubőr kesztyűjüket ami 3 hônap hétvégi motorozàs után két helyen elszakadt, és szinte az õsszes felirat lekopott rôla. (Kidobott pénz volt) Fantasztikus hazai termék.
Sziasztok!
Speed kesztyűt szeretnék venni. Tudna valaki ajànlani olyan kesztyűt, ami àr-érték arànyban jó és nem csillagàszati az àra? A gagyi kínai alpinekoppincs nem érdekel, huszonezerért 1000km utàn kilyukadt a tenyere.
Mekkora csizma kellene?
Keresek cross szemüveget,ruhát,csizmát!
Sziasztok!

Eladó a kétrészes ruhám!
Akito 48-as kétrészes eladó!

Üdv!
https://www.facebook.com/pages...
Ducati 50 méretű új2 részes bőrruha eladó.
Igen azt hiszem igazad van, bokától felfele nem véd semmi. Hmm csak ne tetszene úgy. Mind1 csizmára gyúrok inkább, aztán később beinvesztálok egybe :)
nem ez a címed?
mrgabi kukac gmail pont com
hmm...nem jött semmi
Sziasztok,eladó 2db eredeti No Fear MX felső.Erős L-es méret.Vadi újak,7e ft/db fix áron.
Mikor a cuccaimat vettem, én is ilyesmi cipőkre hajtottam, sokkal jobban tetszettek, mint egy csizma. Aztán a boltban miután már majdnem döntöttem az egyik mellett, elkezdtem tapizni a hasonló árú csizmákat is , eszembe jutott a haverom, aki régen ETZ-n sípcsonttal kapott el egy autót (szerencsére lépésben haladva ), és inkább a nagyobb biztonságot választottam.
Sziasztok! Erről a cipőröl mi a véleményetek alpinestars fastlane Annyira tetszik nekem, hogy nagyon. Csak az árával nem vagyok kibékülve hogy 35k lenne és ennyiből már rendes csizmát is kapni(vagy kicsit akkor még hozzá teszek).
Védelem szempontjából ér ez a cipő valamit is ? Ha ne adj isten el perecelnék? Igazából én rövidebb távokra szoktam csak menni motorozni (egy nap max 200-300km) és mindezt farmerba szoktam(még) és bőr dzsekibe. Erre a cipőre gondoltam hogy ez kell nekem.
Ahogy olvasgattam meg ugye a mérettel való leírás szerint rám 52 es kell, de még próbálni nem próbáltam fel egyet sem. :/
szerintem,nagy külömbség nincs,magasságban az 5 cm nem nagy,,meg kilóban is 2-3 van köztünk,most vagyok 72-73,nyárom 70 körül szoktam lenni
hú hát én termetileg kisebb vagyok :D 181 cm és 67-68 kiló
Sajnos és Pesten olyan ritkán járok mint a fehér holló. :/