Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egy kisebb értékü sisak törik valaki fején akkor ott már a drága sem segít . Nyakad ugy sem marad egyben
én olyannal nem vitatkozok, aki még a válasz gombot sem ismeri
Ezzel azért vitatkoznék!
Nyilván csodák nincsenek!
Meg ne hasonlítsuk össze a carbon sisakot a kompozittal pölö...
Egyébként meg a gazdag sznoboknak is elkell adni valamit...
1 szó mint 100, occsó husnak híg a leve :-)
Na ne baszd fel az agyvizem.

A motowell sisakra linkeltem, hogy a lidl-ben árult lehet ugyan az, de kb 2/3-ad vagy fél áron. Teccik érteni? Mondjuk ehhez el kellett volna olvasni a címen kívül még pár sort. De osszad az észt nyugodtan, csak legalább az eredeti kérdésre is adhatnál tanácsot.

Na és melyik cég csinál jobb felnyitható sisakot, a Lazer vagy a Bell?
csak nyugodtan vegyék :D én maradok azért a beválltaknál, amugy is márkahű vagyok :D minden egyes cuccnak megvan a jól bevállt márkája
pl. csizma tcx
kesztyű fox
sisak, lazer és bell

ami egyszer bevállt azon nem változtatok :D
Olcsó sisakot a Lidliből?

lassan megint nekiállnak árusítani motoros cuccokat
Sziasztok!
Kinéztem egy sisakot, kivàncsi lennék a véleményetekre,tapasztalataitokra vele kapcsolatban, vagy hogy milyet ajànlotok, lényeg, hogy felnyithatós legyen.motowell fu3
Köszönöm
Teljesen igazad van, mindenkinek màs a jó csizma, mivel màs a làbunk is ès a hasznàlat is! Sokat felpróbàltam de úgy èreztem ez àll a làbamra! Az meg hogy mikorra megy szèt majd kiderül, de elsősorban a kènyelmet kell szemelőtt tartani, különben ki se derül mennyire tartós
szerintem meg a sajat velemeny a legfontosabb hiaba kerdezel meg valakit lehet hogy neked bejonne az adott termek.
Sziasztok!
A Shox Trevis csizmáról van valakinek valami tapasztalata, véleménye?
http://www.shox.hu/offroad-csi...
A jó csizma , véd, kényelmes, és pont a te lábadra való. Különböző láb formák vannak, ehhez kell eltalálni a megfelelő csizmát. Például nekem vékony,lábfejem van. Megvettem a Scott mx450 csizmát, amit az egyik barátom agyon dicsért, nálam meg szinte használhatatlannak bizonyult, el is kellett adni/veszteséggel/. Aki szeret állva motorozni annak bokacsuklós csizma kell, és alacsony orr magasságú az állva váltások és fékezések miatt. Ha te úgy érzed, hogy a csizmád e követelményeknek megfelel. akkor jót vettél, a tartóssága meg idővel majd úgy is kiderül.l Szerintem, ha a pénz nem akadály, akkor a vékony lábra a Sidi crossfeire a vastag lábra a Gaerne Sg 10-12.
Dainese csizma 45-ös 5.000Ft-ért eladó.

Vennék XXL-es hosszú szárú kesztyűt.
Meglàtjuk
KB.2 szer volt rajtam és eladtam, a középkorban inkvizíciós eszköznek bevált volna!
Hát igen, sajnos fogyasztó társadalom van, az ember sokszor azt hiszi jót vesz, aztán rájön hogy a drágább is szar.
Az Alpinestart pl azt hiszem legalább 6 országban gyártják, persze azért hogy minél olcsóbb munkaerővel összedobják, ez aztán megy a minőség rovására, szóval arra is azt mondják hogy szar! Gaerne-t dicsérik jobban, de megmondom őszintén mikor felpróbáltam egyet nem tetszett, valahogy nem állt a lábamra, meg persze az ára se
A Forma nekem szimpatikusabb volt, aztán lehet gyorsan szétmegy... meglátjuk
Neked minden szar..... Csak a Gaerne, mi?
Van vélemény: szar.
Sziasztok!
Ma vettem egy Forma Terrain TX MX series cross csizmát!
Vannak vélemények erről a márkáról? Igaz már késő de kíváncsi vagyok
berik 50 10000 szép állapotú
shox lady 40 15000 újszerű
Így igaz. Eddig kettő " sisakot " cseréltem. Végeredmény ugyan az...
Lehet kapni nálunk.
29.990Ft .
Plexit is lehet hozzá rendelni.
Mekkora kellene egyébként?
Azért kérdezem mert van egy S méretem ami egyszer használt 20.000-ért.
Pedig a sisakot olcsóbb