Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem dzsekire gondoltam, hanem protektoringre.
http://www.motorinfo.hu/shop/dainese/5554_1.jpg
Fogalmam sincs sajnos. Csak onnan tudom, hogy kesztyű vásárlásban voltam épp az eladó sráccal, amikor behozták neki a szállítmányt. Aztán megmutatta, de fogalmam sincs mi volt a márkája, csak hogy meggyőző cucc volt. Az árát én is sokalltam.
Lehet megéri mellé tenni azt a 20-ast.
Én múlt héten vettem egy Alpinestars Viper-t 60-ért, plusz egy 10-es volt bele a hátprotektor, mert az a szivacs nem volt túl bíztató. Eddig tökéletesnek tűnik, kapott már el eső is, és a hajnali hűvöst egy pulcsival simán elviseli. Ezen szerintem nem érdemes spórolni.
Nem tudod esetleg a konkrét nevét? Bár 70 az nagyon sok nekem sajnos.
Nekem meg 2 napja mutatta az eladó a 70-est amiről csak jókat. Nem minden van fent a honlapon. ;)
Shox evo-t láttam csak amiről rosszakat olvastam, vmi 20ezerért.
A SHOX-éknál van egy fasza fajta, ha jól emlékszem 70e Ft. Mondjuk ez jóval több mint a kereted.
Hello!

Tanácsot szeretnék kérni ruhával kapcsolatban. Nézegetem ezeket a protekor ingeket/mellényeket/páncélokat, mert már 25 fokban is rosszul vagyok beöltözve. Van valakinek tapasztalta velük? Mennyit védenek esés közben? Milyen márkát érdemes nézegetni? A keret ilyen 40-50 ezer forint lenne rá.

A neten egyelőre csak a Shoxx-ét találtam ami nem 100ezer felett van, viszont az olcsóról meg úgyhallottam, hogy semmit nem ér mert esésnél szétszakad a háló, meg az izzadtságtól szétfoszlik.
ha nem kell ujj akkor húzz fel egy boxkesztűt és törölgesd
teszteld a különféle papírokat
amúgymeg papírral már csak a pórnép törölget........
Felénk papírral szokás kitörölni, nem ujjal
Nem mindig te vagy a hibás. Ha már nem tudod kivédeni a szitut az életed múlik azon, mi van rajtad. Nem csak a bukón, de a gerincprotin is. A csizmán is. A kesztyűn is, hiszen nem mindegy, hány ujjaddal törlöd ki a továbbiakban.
Helósztok!
Keresek megvételre SHOEI XR 1000 diabolic 3 sisakot jó állapotban lévőt s es esetleg xs es méretbe!
Van egy szinte új L-es (nekem nagy) Dainese pulóverem. Hátha valakit érdekel 10.000+postáért eladom.
Egy gondolat erejéig hozzászolnék a sisak témához.
A youtubon van 1 video, a dolgozó elővesz 1 Marushin samura tip. sisakot, plexi nélkül, - előző sisakom ilyen volt - leteszi 1 székre, és egy komolyabb kalapáccsal igen határozottan ráüt. Utána megmutatja, hogy a fényezésén látszik valami. Ezután elővesz egy noném sisakot, rá a székre, és egyetlen ütéssel kivégzi - szanaszét hullik - a sisakot. Utána újra előveszi a Marushin sisakot, ötször még megkínálja a kalapáccsal, de a sisak kiállja a próbát.
Vagy az igazi próba: a Tesómnak is Marushin sisakja volt, egy nő - autóva - fellökte, a sisakja pedig alászorult az autónak, csak az volt a baj, hogy a Tesóm még nem vette le.
Szerencséje volt, húzódásokkal megúszta, de a sisak elvégezte a feladatát, kuka lett.
Szívesen máskor is!
Talált, süllyedt! Ma meg is vettem, köszi még egyszer!
kedves Doktor...

erre mondhatnám ellen példának azt a régi barátomat aki ugy halt meg hogy a zsir uj márkás bukoja a fején volt, és semmi extra nem látszott a sisakon nem volt betörve szétszakadva, de mikor levették rola szinte szétfolyt az agya és a fél feje az aszfaltra....

ezért mondom én mindenkinek hogy a legfontosabb védelmi eszköz az agyad....a többi az csak kirakat.
csizma érdekel !egy mailt az adatlapomon az elérhetőség drzxr
Látok én is "belevaló" motorosokat!
1000-s gép Zeus,és egyéb trágya bukó,mely csattanáskor törik,és meglékeli a koponyáját!
Tudod, volt egy olyan ügyem, ahol a srác meghalt, mert a bukó leszakadt a fejéről, neki pedig betört a koponyája. A D gyűrűs csat, ami egy teherautót is el kell, hogy bírjon kiszakadt. Az eset úgy történhetett, hogy korábban sérült a bukó, amit újrafestettek, majd megvette. Régi motoros volt, nagy gyakorlattal. Nem volt felpuhulva még az eset után sem......Na ezért nem veszek én használtat, és ezért cserélem 5 évente. Nekem ennyit ér a fejem.
Sziasztok!

Megválnék Tschul motoros bőrdzsekimtől 25e Ft-t mert kifogytam belőle.

Amit tudni kell róla hogy minden szezon előtt lekentem méhviasszal és rendszeresen takarítottam.
A mostani bogarakat természetesen leszedem róla csak még a hétvégi dobogókői kerülő nyomai rajta vannak.

Egyetlen szépség hibája az ujjánál lévő tépőzárt levágtam mert már szétfoszlott a szőrős rész de így sem nyílik szét a zipp-zár.

Nincs kiszakadva szétkopva besárgulva.

Van hozzá gerinc proti is de azt kivettem mert vettem normálisat illetve belső termo bélést is kivettem de nyilván ezeket belerakva adom hozzá.

Mérete 54-s és 190 cm 100kg-s emberre sztem jó.

Budapesten hétköznap felpróbálható illetve utánvéttel bárhova elpostázom.
de elmesélek nektek egy kis anekdotát, ami itt nem messze esett meg pár enyhén italos barátomal,,szoval az élet irta hogy ugy mondjam... aztán mindenki vonja le a mese tanulságát....

történt hogy a társaság eléggé beitalozott egy szülinap alkalmábol, és nem mellesleg motorfelszerelés árusitásal foglalkozott az egyik résztvevő...
na szoba került ugyan ez a téma, mint itt alant karbon igy, kompozit ugy mennyi idő után kell cserélni stb... sziporkázott a vita erre a srác kihozott egy raktári visszamaradt karbon krossz bukot, ami jopár éve figyelt a polcon, és elkezdtek fogadásokat kötni mit bir-mit nem....
és elindult a teszt,
addigra már az alkahol dolgozott szépen, egyik állitotta hogy nem fog 5-nél többet kibirni földhözcsapásbol, volt aki 10-re tett ,
a lényeg tiszta erőböl csapkodták ugyan azon a ponton hátha akkor beszakad... hát nem szakadt....
itt jegyezném meg hogy a csapkodok között volt 120 kg-os gumiszerelő srác nagyon komoly fizikumal...
aztán kitömték mindennel amit találtak hogy majd ugy... na ugy sem... a végén már fociztak fém elejű krossz csizmában, aztán kapura rugtak vele a falnál, kb fél ora után annyi történt a kalapal hogy egy helyen megpuhult a szerkezete, de nem anyira hogy belehetett volna ott nyomni...
aztán megunta a társaság már nem volt aki rugdossa tovább, akkor az egyik srác na ennek már ugyis mindegy felkiáltásal bele küldött egy nagy kalapácsot....

ennyi a sztori, mindenki vonja le a konkluziot mennyi igaz ebböl a leesett a kezemböl és cserélni kell rögtön a bukot tipusu piár történetböl...

aki nem hiszi járjon utána és probálja ki a saját shoei-jén mennyit is bir valojában....
meg fog lepődni...
ez fiuk a szépen hangzo piár duma a sisakokrol, és ha a fele is igaz lenne akkor én kb hetente-kéthetente cserélhetném enduroban a sisakomat....

persze ...leesik és felpuhul.....

a gyakorlat hálistennek teljesen más...egy tüzetes átnézésel simán kiszurhato ha a sisaknak volt olyan károsodása ami már tényleg eldobossá teszi, a hajszálrepedések a festéken elég beszédesen elmondják .. természetesen komolyabb kompozit és karbon sisakokrol beszélek....
Eladó Falco cross csizmám 45-ös méret , még a Yamaha TDR 125-ös korszakomból maradt itt! Teljesen hibátlan állapotban! Semmi szakadás repedés! Csak a helyet foglalja!
5000 Ft ért vihető!
Eladó egy Dainese nadrág és egy shox kabát ami össze cipzározható.

Kabát 3xl
Nadrág 60-as.

100-115 kg motorosra jó.
Ára :35.000ft
Eladás oka:Kifogytam!