Méretprobléma miatt eladó!
- 52-es méret (178-183 cm magas és 90-95 kilós testalkatúakra)
- használt, de tökéletes állapotban. (kiszakadva, kikopva, kitörve nincs)
- cserélhető térdprotektor
- legtöbb kabáttal összecipzározható
- Ár: 20.000 Ft
Én is ilyet használok, már kér éve. ( jobb oldali képeden, a fekete-fehér) Varrásai jól bírják, még nem szakadt el sehol. Szellőzése is megfelelő, amennyire lehetséges. Bár nyáron meleg, ősszel hideg.
Csuklónál lévő fehér műanyag, kicsit sárgul.
Tépőzár levált a műanyagról, de nem nagy kunszt visszaragasztani és örökös lesz. Én nem tudom kellőképp összehúzni, de lehet, hogy csak az én csuklóm vékony.
Fehér bőr részek eléggé koszosodnak/ kopnak.
Így néz ki kb. 25000km után.
Sziasztok! A kérdésem az lenne, mi a véleményetek az Alpinestars Gp-pro, S-1 REPLIKA kesztyűkről? Van-e valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Esetleg milyen kesztyűt ajánlanátok ebben a kategóriában?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia,azért írtam,hogy kb. 50-es,mert a ruhában 54 van,de én 185 cm magas vagyok,és 70 kg körül mozgok,még szerintem 80 kg körüli embernek is jó,de ez testalkat függvénye is,ára 70000ft,helyszin adatlapon
2 részes használt de jó állapotú bőrruhát vásárolnék naked-re. Fekete-szürke, fekete-sötétkék, szürke-sötétkék vagy fekete-szürke-sötétkék színösszeállításban. Esetleg egy kis aranyszín is lehet benne. Én 173 cm magas és 100 kg vagyok, van egy kis hasam.
Képeket és ajánlatokat ide küldhettek: lakoslegal@yahoo.com
Hali mindenkinek! Először is B.Ú.É.K.! A barátnőmnek szeretnék venni egy két részes bőrrucit 50-es méretben, korrekt árban (piros, fehér, szürke, fekete színek előnyben). Ha valakinek van ilyen eladó és megválna tőle jelezzen. Köszi!
Dainese Karbon zárt sisak ml méret,helyileg Sopronban van posta megoldható,D gyűrűs csat,kivehető mosható bélés, páramentes Uv szűrős plexi irány ára 22 cserébe érdekel Karbon cross sisak s/m méretben ráfizetés megoldható
- 52-es méret (178-183 cm magas és 90-95 kilós testalkatúakra)
- használt, de tökéletes állapotban. (kiszakadva, kikopva, kitörve nincs)
- cserélhető térdprotektor
- legtöbb kabáttal összecipzározható
- Ár: 20.000 Ft
bilkai88@freemail.hu