A barátom is ilyet vett csak pirosban neki is Japánból jött de neki az írek megfogták plusz 100€ ba lett. Amúgy tényleg nagyon jo jól szellőzik jól látsz benne csak a méretre figyelj nekem is S helyet M kellet volna de mar mindegy így is jo.
Annak örülök ha kényelmes,mert a mostaniban egy óra múlva már fáj a fejem úgy nyomja,pedig jó a méret.
Akkor biztos halkabb lesz az enyémtől,de ha mégis zavarna a zaj akkor még igaz,hogy ott a füldugó lehetőség. (tavaly nyáron láttam először az egyik srácnál,h használta a füldugót a big bang-os R1-én,mert zavarta a nagy hangja,de a dugóval teljesen jól érezte magát)
én előtte Suomy spec 1r használtam,ennél nem volt hangosabb,több ilyen kategóriát felpróbáltam,ennél viszont úgy éreztem,mintha egyedileg a felyemre ígazitották volna,brutál kényelmes volt már elsőre,a szellőzése viszont nagyon jó,és a látótér is széleseb nagyobb.a gondodat meg két 300ft-os füldugó megoldja,a gp-ben is így használják
Szia,
igen a zajszint csökkentés ennél biztos nem szempont,de reménykedem benne,hogy az én nagyon hangos bukómnál halkabb. Nézegettem az Xr 1100-at is ami biztos halkabb lehet,de az meg nem tetszik
Szia,
Ebay-ről akarom venni,mert szinte már csak Japánból lehet hozatni azzal a régebbi festéssel ami nekem tetszik. Most Lazer Fibre Pro Blaster-em van és pont az-az elsődleges cél amiért váltani akarok,mert megfájdul a fülem olyan hangos. (reménykedem benne,hogy a Shoei-nak a hangossága azért sokkal halkabb az enyémtől,mert másképp nem nagy értelme van a cserének)
A méretet én is hallottam,hogy elég szűk és így a mostani S-helyett valószínű M-es kell belőle,de mindenféleképp felakarok próbálni egyet mielőtt megrendelem,csak sajnos nincs minden utca sarkon
itt egy link a kiszemeltről:
Szia,én tavaly vettem az x-spirit 2-t,nagyon jó kis sisak,de nem a halksága miatt,én miután vettem,akkor néztem utána,ennél a katagóriánál,nem a zaj az első szempont,szerintem egyébként közepesen zajos,nem zavaró,de az ára miatt halkabbra számítottam.
Szia, en hasznalok arai viper -gt es shoei x-spirit 2 sisakot szerintem egyforma zajos a ketto hozza teszem a shoei hasznalom palyan a masikat inkabb hosszabb utra veszem fel. Ami fontos meretre nem ugyan az a ketto ,nekem S meret (56) kell araiban tokeletes viszont a shoei egy picit kisebb, le es felvetelnel a fulemet baxa :) .Nem tudom hol nezted de az infinitymotorcycles-nel jo arak vannak ,en anno itt vettem az enyemet.
szia.köszi a tippet már ki is néztem egy fg17-et ohama nagyon bejön grafikára na meg az fg15 röl nagyon jókat írnak és írták is, hogy a 17 is jól sikerült.Amúgy meg köszi mindenkinek aki írt!
Én IS-17 est használok. Év elején vettem és tényleg nem volt túl sok választási lehetőség grafikában de azóta jó pár új van már. Nagyon kényelmes és nagyon halk. 100 körül nulla szélzaj. Nagyon jól szellőzik. Viszont hogy hibát is írjak... pont a jó szellőzés okoz gondot nagy ritkán mert a szellőzőre nem raktak bogárhálót :D volt már olyan hogy muslica meg valami nagyobb dög berepült a szellőzőn át a plexi mögé :D
Komolyabb M-es spidi kesztyű érdekelne (carbosix, carbo3) maximum pár alkalommal használt vagy jóárasított, inkább ez utóbbi. Az adadlapomon lévő hirdetésre tudsz írni, ha van ajánlatod.
Nekem is AGV Horizon van, szerintem is hangos. Próbáltam én is HJC bukót, mintha a fejemre öntötték volna, de a grafika nem tetszett egyiknél sem. Biztos, hogy nagyon jó sisakok viszont én inkább a forma a design és a név miatt az AGV mellett döntöttem. Utólag azt mondom, az AGV lassan már tényleg csak név lesz és érdemes kipróbálni más márkákat.
TESZT Ezt olvasd el vagy keress rá jobban a tesztre. Hjc-t legyőzte a tesztben a Nolan. Agv-ről meg annyit, hogy nekem stealth van, haveromnak meg horizon, mind2ő nagyon hangos. 100körül már nem hallom a motort se csak a szélzajt...
Sziasztok, bukó vásárlás előtt állok és van3 bukó ami közül valasztanék és ezekről a bukókrol a véleményeteket kérném. Agv k4sv HJC IS17 ICON airmada.Teszteket elolvastam, de az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, előre is köszönöm a segítséget.
Komplett női motoros felszerelés eladó!
170-175cm magassághoz és 60Kg körüli testsúlyhoz, de személyes próba szerintem kötelező védőfelszerelés vásárlásakor!
HJC CS-14 Manly MC5 Bukósiosak S-es méretben!
Dobozában sisakzsákkal karcmentesen, új állapotban!
Spool SP-23-as kemény protektoros, bőr kesztyű, 8-as méretben!
Modeka Kordura kabát kivehető béléssel, zárható szellőzőnyílásokkal. Összes protektorral! 40 DL méretben!
Minden fekete/fehér színben, csajos mintázattal.
1-2 Alkalommal voltak felvéve, de betegség miatt nem lettek használva, és már nem is lesznek....
Én nem szívesen vennék matt fekete bukót, habár jól néz ki.
Az ok, hogy a fekete szín miatt nyáron jobban felmelegszik a sisak héj, illetve a mint általában a matt fényezések kényesebbek külső sérülésekre. Pl ha egy keményebb tárggyal, akár a körmöddel meghúzod a matt vényezést sérül és kifényesedik. E miatt kényesebb.
Világelső védelem a FORCEFIELD –től fizikiai behatások és a hideg ellen!
Most kivételes akciósban a készlet erejéig!
Tornado+Shirt thermo felső
szélálló és vízlepergető Defender anyag a menetszél ellen a stratégiai pontokona ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű, mégis könnyű Thermolite polár anyag adja hátul könnyű, lélegző hálós anyag a hatékonyabb izzadtságelvezetésért kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás magasított nyakrész és zippzárgarázs a kényelem érdekében antibakteriális, nem szívja magába a kellemetlen szagokat antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
A Tornado + Shirt
ára: 30.000Ft helyett: 14990Ft
A készlet M-2XL-ig !
Tornado+Pants Thermo nadrág
• szélálló és vízlepergető Defender anyag a
• menetszél ellen a stratégiai pontokon
• a ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• mégis könnyű Thermolite polár anyag adja
• hátul könnyű, lélegző hálós anyag a
• hatékonyabb izzadtságelvezetésért
• kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás
• antibakteriális, nem szívja magába a
• kellemetlen szagokat
• antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
A Tornado+ Pants
ára: 22.990Ft helyett: 14.990Ft
A készleten: M-2XL-ig
Tornado+ thermo maszk
• a termék alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• a fejtetőn vékony, lélegző hálós anyag
• (a bukósisak bélését nem tágítja ki) a
• kellemetlen szagokat
mosógépben mosható, gyorsan szárad
A Tornado+ Balaclava
(univerzális méret)
11.000Ft helyett: 8.990Ft
A Pro L2 Gerincprotektor 35.000Fthelyett: 29.990Ft
A Pro L2K Gerincprotektor
39.000 helyett: 34.990Ft
• mindössze 5,79kN átlagos áthatoló (hátat érő) erő 50J ütközési energiából
• Nitrex Evo® energiaelnyelő anyag, Kevlar™ erősítésű varrásokkal (a kevlár szakítószilárdsága az acélnál ötször nagyobb, kiváló a kopás- és vágásállósága)
• az esetleges behatást követően - ellentétben a legtöbb protektorral - tovább használható, energiaelnyelő képessége nem csökken
• a keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos
• farcsont védelem, a veséket melegen tartja
A Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2 hátprotektora megújult formában. Különleges, csúcstechnológiás, kis háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagot (Nitrex Evo®, 4 réteg) kombinál, sűrű, de mégis könnyű Nitril habbal. Biztonság szempontjából jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt értékeket. A Forcefield PRO L2K hátvédő hasonlóan a többi hátprotektorunkhoz puha, hajlékony és kényelmes.
Forcefield Race-Lite Mellkas protektor
17.500Ft helyett: 9.990Ft
A Forcefield Race-lite mellkas protektor biztonságos és kényelmes. Különleges, csúcstechnológiás, apró háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagból készült. Elsősorban országúti/pálya használatra ajánljuk. Tökéletes kiegészítője a PRO L2K / Sport Lite hátprotektornak, a mellékelt pántok segítségével azokhoz csatolható. Külön is használható az opcionális vállpánt segítségével. A mellkas megóvása ugyanolyan fontos, mint a gerinc védelme. A halálos kimenetelű balesetek mögött leggyakrabban a mellkas sérülése áll.
Forcefield Race Lite Level2 protektoros mellény 55.000Ft helyett : 29.990Ft
A Forcefield Race-Lite mellény egy könnyű, hajlékony és kiválóan szellőző hátprotektor és egy ergonomikus szabású technikai mellény kombinációja. A hátprotektor temészetesen teljesíti az EN1621 – 2 szabvány második, szigorúbb Level 2 követelményét. A 3d formázású hátprotektor felveszi a test formáját, kényelmes viseletet biztosít. Külön derékpánt akadályozza meg a protektor elmozdulását. A könnyű le- és felvételről kiváló minőségű cippzár godoskodik. A csúszásgátlós derékrésznek köszönhetően a mellény függőleges irányban sem mozdul el. A vékony M15 Nitril protektornak köszönhetően könnyű és rugalmas.
Ideális motorozáshoz, síeléshez, snowboardhoz
A hátprotektor megfelel a CE EN1621-2 Level 2 (szigorúbb) szabványnak
Ergonomikus szabású technikai anyag
Rugalmas és lélegző M15 protektor
3d formázás
Külön állítható derékpánt
(RPT) a protektor energiaelnyelő képessége több behatás után sem csökken
Elöl cippzár
Kivehető hátprotektor
FORCEFIELD
A VILÁG LEGBIZTONSÁGOSABB PROTEKTORA!
A termékek internetes portálunkon megtekinthetőek darazsgarazs.hu
Akkor biztos halkabb lesz az enyémtől,de ha mégis zavarna a zaj akkor még igaz,hogy ott a füldugó lehetőség. (tavaly nyáron láttam először az egyik srácnál,h használta a füldugót a big bang-os R1-én,mert zavarta a nagy hangja,de a dugóval teljesen jól érezte magát)
igen a zajszint csökkentés ennél biztos nem szempont,de reménykedem benne,hogy az én nagyon hangos bukómnál halkabb. Nézegettem az Xr 1100-at is ami biztos halkabb lehet,de az meg nem tetszik
Ebay-ről akarom venni,mert szinte már csak Japánból lehet hozatni azzal a régebbi festéssel ami nekem tetszik. Most Lazer Fibre Pro Blaster-em van és pont az-az elsődleges cél amiért váltani akarok,mert megfájdul a fülem olyan hangos. (reménykedem benne,hogy a Shoei-nak a hangossága azért sokkal halkabb az enyémtől,mert másképp nem nagy értelme van a cserének)
A méretet én is hallottam,hogy elég szűk és így a mostani S-helyett valószínű M-es kell belőle,de mindenféleképp felakarok próbálni egyet mielőtt megrendelem,csak sajnos nincs minden utca sarkon
itt egy link a kiszemeltről:
http://www.ebay.co.uk/itm/Shoe...
Kösz
Van valakinek tapasztalata Shoei x spirit 2-vel?
Elsősorban az érdekelne,hogy mennyire zajos bukó.
Üzenőfalon 1 valasz erkezett, gondoltam ittos megkérdezem!
Egyrészes motors ruha vétele előtt állok! Spyke vagy suomy a jobb minőség?
Most pont van eladó IS-17 2 darab M és L méretben. Újszerűek.
40.000ft/db
170-175cm magassághoz és 60Kg körüli testsúlyhoz, de személyes próba szerintem kötelező védőfelszerelés vásárlásakor!
HJC CS-14 Manly MC5 Bukósiosak S-es méretben!
Dobozában sisakzsákkal karcmentesen, új állapotban!
Spool SP-23-as kemény protektoros, bőr kesztyű, 8-as méretben!
Modeka Kordura kabát kivehető béléssel, zárható szellőzőnyílásokkal. Összes protektorral! 40 DL méretben!
Minden fekete/fehér színben, csajos mintázattal.
1-2 Alkalommal voltak felvéve, de betegség miatt nem lettek használva, és már nem is lesznek....
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Az ok, hogy a fekete szín miatt nyáron jobban felmelegszik a sisak héj, illetve a mint általában a matt fényezések kényesebbek külső sérülésekre. Pl ha egy keményebb tárggyal, akár a körmöddel meghúzod a matt vényezést sérül és kifényesedik. E miatt kényesebb.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Most kivételes akciósban a készlet erejéig!
Tornado+Shirt thermo felső
szélálló és vízlepergető Defender anyag a menetszél ellen a stratégiai pontokona ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű, mégis könnyű Thermolite polár anyag adja hátul könnyű, lélegző hálós anyag a hatékonyabb izzadtságelvezetésért kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás magasított nyakrész és zippzárgarázs a kényelem érdekében antibakteriális, nem szívja magába a kellemetlen szagokat antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
A Tornado + Shirt
ára: 30.000Ft helyett: 14990Ft
A készlet M-2XL-ig !
Tornado+Pants Thermo nadrág
• a ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• hátul könnyű, lélegző hálós anyag a
• kellemetlen szagokat
A Tornado+ Pants
ára: 22.990Ft helyett: 14.990Ft
A készleten: M-2XL-ig
Tornado+ thermo maszk
• a termék alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• a fejtetőn vékony, lélegző hálós anyag
• (a bukósisak bélését nem tágítja ki) a
• kellemetlen szagokat
mosógépben mosható, gyorsan szárad
A Tornado+ Balaclava
(univerzális méret)
11.000Ft helyett: 8.990Ft
A Pro L2 Gerincprotektor 35.000Fthelyett: 29.990Ft
A Pro L2K Gerincprotektor
39.000 helyett: 34.990Ft
• mindössze 5,79kN átlagos áthatoló (hátat érő) erő 50J ütközési energiából
• Nitrex Evo® energiaelnyelő anyag, Kevlar™ erősítésű varrásokkal (a kevlár szakítószilárdsága az acélnál ötször nagyobb, kiváló a kopás- és vágásállósága)
• az esetleges behatást követően - ellentétben a legtöbb protektorral - tovább használható, energiaelnyelő képessége nem csökken
• a keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos
• farcsont védelem, a veséket melegen tartja
A Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2 hátprotektora megújult formában. Különleges, csúcstechnológiás, kis háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagot (Nitrex Evo®, 4 réteg) kombinál, sűrű, de mégis könnyű Nitril habbal. Biztonság szempontjából jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt értékeket. A Forcefield PRO L2K hátvédő hasonlóan a többi hátprotektorunkhoz puha, hajlékony és kényelmes.
Forcefield Race-Lite Mellkas protektor
17.500Ft helyett: 9.990Ft
A Forcefield Race-lite mellkas protektor biztonságos és kényelmes. Különleges, csúcstechnológiás, apró háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagból készült. Elsősorban országúti/pálya használatra ajánljuk. Tökéletes kiegészítője a PRO L2K / Sport Lite hátprotektornak, a mellékelt pántok segítségével azokhoz csatolható. Külön is használható az opcionális vállpánt segítségével. A mellkas megóvása ugyanolyan fontos, mint a gerinc védelme. A halálos kimenetelű balesetek mögött leggyakrabban a mellkas sérülése áll.
Forcefield Race Lite Level2 protektoros mellény 55.000Ft helyett : 29.990Ft
A Forcefield Race-Lite mellény egy könnyű, hajlékony és kiválóan szellőző hátprotektor és egy ergonomikus szabású technikai mellény kombinációja. A hátprotektor temészetesen teljesíti az EN1621 – 2 szabvány második, szigorúbb Level 2 követelményét. A 3d formázású hátprotektor felveszi a test formáját, kényelmes viseletet biztosít. Külön derékpánt akadályozza meg a protektor elmozdulását. A könnyű le- és felvételről kiváló minőségű cippzár godoskodik. A csúszásgátlós derékrésznek köszönhetően a mellény függőleges irányban sem mozdul el. A vékony M15 Nitril protektornak köszönhetően könnyű és rugalmas.
Ideális motorozáshoz, síeléshez, snowboardhoz
A hátprotektor megfelel a CE EN1621-2 Level 2 (szigorúbb) szabványnak
Ergonomikus szabású technikai anyag
Rugalmas és lélegző M15 protektor
3d formázás
Külön állítható derékpánt
(RPT) a protektor energiaelnyelő képessége több behatás után sem csökken
Elöl cippzár
Kivehető hátprotektor
FORCEFIELD
A VILÁG LEGBIZTONSÁGOSABB PROTEKTORA!
A termékek internetes portálunkon megtekinthetőek darazsgarazs.hu