Sziasztok! Sidi Flex Force csizmához (régebbi típus) keresek pántot. Sajna az új csizma pántjával nem kompatibilis. Ha valakinek van elfekvőben, vagy tudja, hol lehet még kapni., kérem jelezze. Aztmondták az egyikboltban, hogy a Mini Force csizmával kompatibilis,ha valakinek olyan van Előre is köszi
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Motoros dzsekit szeretnék vásárolni, de a méretekkel kicsit bajban vagyok. 192 cm magas és 76 kg vagyok, tehát nem egy konfekció méret. Elég sok oldalt, márkát megnéztem, de a méretek alapján nem nagyon sikerült döntenem. Mindenképp nyári dzsekit szeretnék (négyévszakos textil túrakabátom van jelenleg), mert a mostaniban már tavaly is alig bírtam a hőséget. Milyen méret lehetne megfelelő szerintetek, vagy hol lenne érdemes beszereznem a dzsekit?
Sziasztok ! Használt , de jó állapotú - Alpinestar Smx plus csizmát keresnék 43-as méretben . Esetleg hasonlóan masszív minőségi sportcsizma szóba jöhet .
természetsen próba..de talán a sorrend márka és talán kényelem szempontjából:
dainese-alpinestars-spidi, bering-spyke-berik-arlen-ness-mugen-suomy, flm-ixs-tchul-shox-stb
saját vélemény
sok sikert
Kétrészes protektoros használt bőrruhát keresek magamnak. Még tavasz elején láttam egy hozzászólást, ahol valaki nagyon szuperül leírta melyik márkák ajánlottak és miért, de sajnos nem találom.
Szívesen venném és szerintem más is ha egy hozzáértő írna pár sort az ajánlott márkákról védelem/kényelem szempontjából is. Engem elsődlegesen a felső/középkategória érdekel, Arlen ness, Dainese, stb...
Előre is köszi!
Eladó jó állapotban lévő Wintex zöld-fekete bőrruha. Jó állapotban van nem szakadt nem kopott cipzárok is működnek. Protektorok: váll, könyök, térd és sípcsont.
Ezen kívül 2db bukósisak. Egy Icon mainframe skull víztiszta plexivel (45.000ft) és egy egyedi Shoei XR1000 sötétíttet plexivel. (50.000ft)
Eladó Nolan N81 bukósisak...M-es méretű..
A sisak régi , de használható.Esés és törésmentes...Belseje felujítást igényel..Utas sisakként évek óta csak a polcon állt sisakzsákban..
Irányár...6000ft....valamint....
Eladó használt Richa termonadrág L-es méretben .Puha térdprotektor, derékban és bokánál szűkíthető...Bélés nem kivehető..
Irányár 8 000ft
Vagy itt vesző...
http://www.motorkledingwinkel....
Eladnám jó állapotú 2 részes bőr ruhámat méret probléma miatt.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
A ruha 52-es méretű.
M-es méret!
útban van
58-as méret. 75-85 kg.
27000 ft.
Komoly,extrém,és olcsó!
http://www.jofogas.hu/budapest/Gyerek_meretu__Noi__vagy_fiu_extrem__egyedi_motoros_ruha_elado_28026140.htm?first=1
Dainese KÉtrÉszes BŐrruha FÉrfi és NŐi Egyben EladÓ
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
természetsen próba..de talán a sorrend márka és talán kényelem szempontjából:
dainese-alpinestars-spidi, bering-spyke-berik-arlen-ness-mugen-suomy, flm-ixs-tchul-shox-stb
saját vélemény
sok sikert
Olyat vegyél elsősorban, ami kényelmes! Próba, próba, próba...
De ha mindenképpen márkanevet akarsz: Berik. Ár/érték arányban szerintem (meg sokak szerint) nagyon jó!
Kétrészes protektoros használt bőrruhát keresek magamnak. Még tavasz elején láttam egy hozzászólást, ahol valaki nagyon szuperül leírta melyik márkák ajánlottak és miért, de sajnos nem találom.
Szívesen venném és szerintem más is ha egy hozzáértő írna pár sort az ajánlott márkákról védelem/kényelem szempontjából is. Engem elsődlegesen a felső/középkategória érdekel, Arlen ness, Dainese, stb...
Előre is köszi!
Eladó jó állapotban lévő Wintex zöld-fekete bőrruha. Jó állapotban van nem szakadt nem kopott cipzárok is működnek. Protektorok: váll, könyök, térd és sípcsont.
Ezen kívül 2db bukósisak. Egy Icon mainframe skull víztiszta plexivel (45.000ft) és egy egyedi Shoei XR1000 sötétíttet plexivel. (50.000ft)
A sisak régi , de használható.Esés és törésmentes...Belseje felujítást igényel..Utas sisakként évek óta csak a polcon állt sisakzsákban..
Irányár...6000ft....valamint....
Eladó használt Richa termonadrág L-es méretben .Puha térdprotektor, derékban és bokánál szűkíthető...Bélés nem kivehető..
Irányár 8 000ft