Ha valakit érdekel, találtam egy ilyen oldalt: http://www.mlol.de/
Írtam nekik, egyből válaszoltak, kedvesek és segítőkészek, Magyarországra is vállalnak postázást (25 EUR).
Minden cuccosnál a "Fundgrube" alatti menüpontban régebbi, még raktáron lévő modelleket kínálnak akár 60% kedvezménnyel.
* * *
Egyik barátomnál eladó egy 52-es Spidi NRG ruha fekete-fehér-szürke színekben.
A nadrágot kb. 3-szor, a kabátot 5-ször viselték, szóval tip-top állapotban van.
Ár: 130 ezer Ft
Ha valakit érdekel, hívja az alábbi számot: +36 20 828 086
Bevallom előszőr kicsit meglepődtem, de az adatlapod alapján, már bebizonyosodott hogy olyan géped van, ami nekem talán majd eccer... Bátor vagyok, de azért csak okosan vele!
Norbi! Ha már Győr, akkor miért nem lépsz ki a "nagy" Louis-ba, Bécsbe? 1 óra az út és annyit válogatsz, amennyit akarsz... jól fel vannak szerelkezve és segítőkészek! Arról nem beszélve, hogy ha itthoni viszonteladóval hozatsz meg valamit, akkor sokkal több időt veszítesz és semennyivel sem lesz olcsóbb...
hello
vai segítsen nekem nyári kimodotan oyla szellős kabátot keresek de nem találok seholse olcsón kabátot mindegyik csak 30 rugóért van anyit meg nem ér egy iylen kabt amit 4 hónapig hazsnálok és még át is ázik ha valaki tud vaalhol olcsón ujat vagy használtat szoljon legyen oylan kedves.
Ha kipróbáltad írjámár rólla.
Mert próbáltam AC-11-et és az nem jött be sanos.
Ha valakit érdekel, találtam egy ilyen oldalt: http://www.mlol.de/
Írtam nekik, egyből válaszoltak, kedvesek és segítőkészek, Magyarországra is vállalnak postázást (25 EUR).
Minden cuccosnál a "Fundgrube" alatti menüpontban régebbi, még raktáron lévő modelleket kínálnak akár 60% kedvezménnyel.
* * *
Egyik barátomnál eladó egy 52-es Spidi NRG ruha fekete-fehér-szürke színekben.
A nadrágot kb. 3-szor, a kabátot 5-ször viselték, szóval tip-top állapotban van.
Ár: 130 ezer Ft
Ha valakit érdekel, hívja az alábbi számot: +36 20 828 086
Amúgy mégnem, sajna a keret meg van szabva, ami a nyáron fog eldőlni, hogy pontosabban mennyi is lesz rá.
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 9.00-19.30
Szombat: 9.00-17.00
térkép
Cili! Találtál már ruhát? Milyet keresel?
Elég jónak tűnik...
NIncs valakinek egy eladó sportdobja?
vai segítsen nekem nyári kimodotan oyla szellős kabátot keresek de nem találok seholse olcsón kabátot mindegyik csak 30 rugóért van anyit meg nem ér egy iylen kabt amit 4 hónapig hazsnálok és még át is ázik ha valaki tud vaalhol olcsón ujat vagy használtat szoljon legyen oylan kedves.
tess ezt most talaltam..