Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, de kiindulási alapnak nem rossz
Te be vagy a öltözve a csajod nem! Gratulálok!
Te minden tesztet szentírásnak veszel mi?
Na ! Így elég mutatós az a TESCO-s szar !
Rendben!
Ha annyit megteszel, hogy megnézed neked melyik méret a jó az fg st-ből, az már nagy segítség lenne, főleg ha kb ugyan akkora a fej átmérőtök. Nem nagy összeg visszaküldeni, de ha nem muszáj akkor jó lenne elsőre is eltalálni. A szaszmotorshopban is találtam ilyen sisakot ugyan ennyiért, ráadásul ott ingyen van a szállítás is.
Jó kép!
Csak azért kérdezem, mert nekem 55, szóval amolyan határ eset vagyok, némelyik bukónál az XS másnál meg az S a jó nekem, aztán hátha tudnék segíteni a méretválasztásban, vagy egy támpontott adni ha már a jó isten ilyen kis buksival áldott meg
Jó kérdés, holnap megmérem neki, de az S-es Shark sisak amit kölcsönkértem a múltkori motorozáskor pont jó volt neki. Élvezte
Párodnak mekkora a fej átmérője?
Jaja mert csak a milleniumi generáció óta léteznek tesztek ami alapján az emberek dönteni tudnak, ugye? A sok autós-motoros újság, honlap is csak viccből csinál teszteket, semmi értelmük, ugye? Köszönjük, hogy okos voltál megint és a rajongómként követsz megint, leülhetsz
Millenium generáció, a tesztek....
Jaja az az mc8 nagyon szimpatikus, közben megmutattam a barátnőmnek is, beleszerelmesedett, lehet a héten meg is rendelem. Bár nem bánnám ha lenne előtte lehetőség felpróbálni, de max visszaküldöm, még mindig olcsóbb, mint felmenni autóval Pestre :)
Mondjuk elvileg 5 év után amúgy is illik sisakot cserélni, bár sztem én se fogok 5 évente 150ezerért sisakot venni.
Shoei egyszer volt a fejemen, nem voltam elájulva (NXR ha jól emlékszem), a saját X-Lite 802r-emet jobbnak éreztem. Teszteket olvastam mielőtt vettem és mivel sorra nyerte őket, így rá esett a választás. Nagyon nagyon jó sisak. Visszatérve a tárgyhoz, ahogy már írtam lejjebb, nem szeretnék 100+-ért venni sisakot a lánynak, arra, hogy havi 1x elvigyem magammal vmerre közepes tempóban, sztem felesleges. Ez a 75ezres HJC még árban épp határeset, ennyit szánnék rá.
2 párna csere is történt, ennyit ér a nox
Tapasztalat????
Ja és hogy 5 év alatt kitágul , nem kell csodálkozni , a 300e Ft-os is tágul ! Megoldás párnacsere és megint jó ! Ha valaki ragaszkodik a sisakhoz , mivel még nem állunk ill. magamról beszélve nem állok ott hogy 2-3 évente tudnám cserélni mint pl. a labancok !
Pont erről irkáltam
Természetesen
Bár ahogy böngészem a kelomotor-t , fg17-ből a force-on kivül nem nagyon van csajosabb , a párodnak is jól álna a mamba, bár akkor inkább őt néznék nem a k5-t
Fg-st szintén dupla D-s abból a Bolt mc1 meg mc8 ami csajos, azokbegx 10el drágábbak az fg17nél, de külsőre ugyan az csak van benne napszemüveg. De majd holnap rákérdezek
Elnézést hogy beleugatok , ajánlanám a shoei xr 1000 /nem új , tudom/ de 300 felett is rezzenéstelen , nem rángat nem vibrál , elnézhetsz oldalra is , tapasztalat utolsó frissítése vasárnap . / szigorúan német autópályán / Volt sok jó sisakom ,jelenleg 3db , ilyen típusú van nem véletlen !
Párásodik, hullik a belseje stb.
Kozben talaltam is egy szimpatikusat, Fg st sorozatbol, ez mar csajos holnap fel is hivom oket ezzel kapcsolatban
Eladó megmaradt új shoei x spirit 2 arcpárna
shoei pinlock -
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi pinlockal. posta megoldható, kérésre küldök képeket.
ár megegyezés alapján