Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hogy így mondod
Van benne valami
Fülemen keresztül még nem mértem
Ez fel se tűnt
52-es biztos, hogy kicsi lesz neki magassagban. 52-es ruham van, 181 cm magas vagyok es a nadrag egy icipicivel lehetne hosszabb is es amig 80 voltam, addig meg volt benne tartalek, de a tel folyaman felugrott +2 kilo es igy egy gerincvedovel mar szukos
Fej atmero?! Melyik iranyban? Azt hogy mered? keresztuldofod rajta a vonalzot?
Inkabb a kormeret, nem?
Köszi a gyors válaszokat. Látom ez tényleg nem lesz egyszerű. :/
A pontos fekete színt nehéz volt lekoppintani,de "szép"fekete lett!
De!Csak felfrissítve!
Gondolom nem gyári !
Színre gondoltam !
Lehet! Nem tudni, kinézem belőled.
Köszi!Átfaragva???
52es kicsi a magasság miatt szerintem!Én184cm és 93kg vagyok nekem 54es van!
Igen és csak miattad regisztráltam
Millenium generáció....
Sisak akkor minek?
Ebben a topikban én előbb voltam, mint te! Sőt te utánam regisztráltál, akkor kis is jön ki után ratyika?
Persze, meg 2 márka ugyan olyan mérete se egyforma. Én alpin mérettáblázat alapján rendeltem a ruhát, jó is lett.
Én a súly alapjàn 52-esre tippelek. 54 magassàgban bitzos jó, de túl bő lenne, alkat függvényében persze.
Szia! Az 56-os tuti nagy, 185 centire 54es a jó (legalábbis nekem 186 centimre meg 90 kilómra alpin 2 részesből az 54es jó, bár azért felül kezd már passzentos lenni).
sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ruha méretben szerintetek mekkora lenne jó nekem? 2 részes bőr ruhát szeretnék venni . 188 cm magas és 80-82 kg vagyok. mindenhol 185 cm-ig írják a ruhát ami kb 56 os de viszont az már bő. vannak köztes megoldások?
Köszi :)
Az anyám úristenit ! de szép az a 10-es átfaragva !
Sziasztok!Keresek borult,törött,bukott,nagyon sérült Shoei Gt-air sisakot!M-L méretben!06-70/627-04-15
Nem a lényeget ragadtad ki !
Vkinek az új szarok, vkinek a régi fosok jönnek be
Bocs már, hogy nem vettem neki ruhát, csizmát, kesztyűt, stb azért, hogy egy körre elvigyem ameddig kiderül, hogy akar-e egyáltalán jönni többet. Eddig már nem jut el az agyad, te kis majom Csak addig, hogy gyere utánam minden topicba mint egy kis pincsikutya