52-es biztos, hogy kicsi lesz neki magassagban. 52-es ruham van, 181 cm magas vagyok es a nadrag egy icipicivel lehetne hosszabb is es amig 80 voltam, addig meg volt benne tartalek, de a tel folyaman felugrott +2 kilo es igy egy gerincvedovel mar szukos
Szia! Az 56-os tuti nagy, 185 centire 54es a jó (legalábbis nekem 186 centimre meg 90 kilómra alpin 2 részesből az 54es jó, bár azért felül kezd már passzentos lenni).
sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ruha méretben szerintetek mekkora lenne jó nekem? 2 részes bőr ruhát szeretnék venni . 188 cm magas és 80-82 kg vagyok. mindenhol 185 cm-ig írják a ruhát ami kb 56 os de viszont az már bő. vannak köztes megoldások?
Köszi :)
Bocs már, hogy nem vettem neki ruhát, csizmát, kesztyűt, stb azért, hogy egy körre elvigyem ameddig kiderül, hogy akar-e egyáltalán jönni többet. Eddig már nem jut el az agyad, te kis majom Csak addig, hogy gyere utánam minden topicba mint egy kis pincsikutya
Van benne valami
Fülemen keresztül még nem mértem
Inkabb a kormeret, nem?
Ebben a topikban én előbb voltam, mint te! Sőt te utánam regisztráltál, akkor kis is jön ki után ratyika?
Olyan kérdésem lenne, hogy ruha méretben szerintetek mekkora lenne jó nekem? 2 részes bőr ruhát szeretnék venni . 188 cm magas és 80-82 kg vagyok. mindenhol 185 cm-ig írják a ruhát ami kb 56 os de viszont az már bő. vannak köztes megoldások?
Köszi :)