Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni! tudtok olyan boltot ahol nagyfejü emberekre is árulnak bukosisakot! ugyanis eddig ahol voltam az is nagy ritkaság számba ment ha volt egyáltalán xxl-es sisak raktáron.most egy AGV gp1-el szenvedek de max egy óra után nem tudom már elviselni tovább a fejemen mert nagyon nyom! azzal a válasszal meg nem érem be hogy a nagyfejü emberek ne motorozzanak! ha tudtok valamit akkor légyszi segitsetek
Remélem nem csak rám akar rámsűlni a mocisrucim
aha
A melyik?
Az ami a képeiden van rajtad?
Eladó a Bstar kétrészes bőrruhám gerincvédő púppal, CE protektorokkal xl-es méretben.. ára kb 65 000 FT.. akit érdekel küldjön egy mailt a jamal1@citromail.hu -ra
GIGA Store:
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 9.00-19.30
Szombat: 9.00-17.00
búcsús.

meglátjuk ezt most leveszik-e.

Lehet a modié volt a kabát!
becsben 2 bolt is van.23kerület triester str,es a duna masik oldalana kagraner plz alatt.
Aham!
Viszont Bécs sztem tutibb lehet! Nem tudod a címet? Már csak azért is mert akkor csak pálya, 270-oszt mán ott is vagy!
Az útvonaltervező, Graz-ra azt írta, Bécs, oszt onnan csumi lefelé. Akkor meg minek menjek tovább?
Na valaki, Bécsi Louis?
Nemtudom melyik van közelebb, de van Wien-ben, Villach-ban, és Traun bei Linz-ben is Louis.
A 900 oldalas katalógusuk és az éppen akciós katalógus fent van az oldalukon.
Köszönöm a törődést!
Nem tudom minek vették le a hozzászólásod!
Szerintem semmi durva nem volt benne, ennél csúnyábbat is láttam már itt.
Igazából lehet, hogy az én ízlésemmel van gond, de tetszik a kabát.
Viszont most hozattam egyet a Louisból.
Az csak 90 ejró volt.
És nem ennyire vásári, vagy milyen.
SPOG:

LOUIS ÖSZTERREJSZ:

A-8055 Graz
Triesterstrasse 391.
Sziasztok!

Merre van ez a Louis osztrákba azt is tudod?
okés. felteszem tl-be kérdésként.
Köszike.
Megkérdeznéd nekem a címet? Lécci,lécci,lécci!
Na de mostmár tényleg szunya!
Sziasztok Spog.
Van osztrákba,ancsiék,meg Tornyiék a TL topikból szoktak arra járni, de neten csak a www.louis.de van fennt.
Te gyerekek........
Ez a Louis ez nincs osztrákba? Nem tudja valaki belinkelni a honos lapjukat?
Sztem egy pár ezressel tuti olcsóbb mint itthon....
Az oldal legalján,39000párszáz.
eltűnt a hozzászólásom,amiben fikáztam a kabátot?

Írtad,h 40 rugó.....annyiért kapsz jobbat is.
pl spidi R2,és ez bőr.
te utcai bukór etted?
mert nekem cross sisakra kéne....
hogyan tudtad fel rakni?
Én a Louis-ban vettem tigrisfülecskéket http:www.hejjamotor.hu

Volt még maci, meg nyuszi, meg macskafül asszem. Durva plüss anyagból. Hogy a honlapjukon ott vannak-e, azt nem tudom, de lesd meg.
hali!
napokban több motoros sisakján is láttam nagyon jo kis kiegészítőket. Ilyen fülek, kakas taráj stb. voltak a sisakon. Nagyon megtetszettek de nem tudom hogy honnan szerezhetnék ilyet. Ha vki tud olyan oldalt mondani ahol találok ilyeneket pls írja be. Kösz
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy mi lehet ennek a kabátnak a márkája, és hol lehet ilyet kapni?
Áh kösz! Akkor a haverjaim minden baromságot összehordtak.
Amúgy akkor a 3-as az Olaszország :) Ugyanis olasz gyártmány
Az E betű az európai szabványt jelenti,a szám utána a gyártó országot ( minden országnak van számkódja,a 3 nemtom melyiké)
a sok többi meg mittuomén.