Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Arlen Ness és a Berik nagyon jó, kiváló minőségű cuccokat csinál."

Akkor nem láttál még tényleg kiváló minőségű cuccot!
/Mellékesen megjegyezném, hogy a fenti két márka termékeit Kínában készítik...szal ennyit a kiváló minőségről!/
Itt alul találod a sisakokat!
És mi a véleményed a swift ruháról? Látom az adatlapodon hogy neked már volt hozzá szerencséd vagy szerencsétlenséged.
Izlés kérdése, a Suomy is csinál olyan minőséget mint a berik! Szponzorálás kérdése...
Vanucci undorító azzal a felirattal. Egy bóvli minőségű termére csinálnak ilyen design-t.
Arlen Ness és a Berik nagyon jó, kiváló minőségű cuccokat csinál. Soumy- nál kicsit érdekes a fazon hogyha felveszed, nem mindenkinek áll jól. Ráadásul a bőr vastagsága is mintha vékonyabb lenne mint egy Arlen Ness vagy Berik. Cloverről nem tudok mit mondani, olyan még nem volt rajtam..
Sziasztok!

Véleményetekre lenne szükségem.
Börruháról(2részes) lenne szó,kiváncsi lennék,hogy kinek mi a véleménye a kövezkezö ruhákról(márkákról):
Arlenn Ness,Clover,Vanucci,Suomy.
Köszi

Geri
Köszi szépen!
Ha jól tudom, amíg nem lesz világbajnok, nem lehet kapni. De ez elég régi infó...
Hali !
Nem tudjátok lehet-e majd kapni Talma replika sisakot?
Difi elroy 2 részes bőrruha 56-os felső és 54-es nadrág 175-185 cm magas és 80-90 kg-ig ajánlom 80EFt.
Sziasztok!
Kis segítség kéne!
Tavasszal nyílt egy motorosbolt a Hősök tere tőszomszédságában. Anno olcsón adtak Shark(35-ért) és Shoei(50ért) sisakokat. A képesmotor.hu-n voltak fönn a hirdetések.
Ha valaki tudna vmi elérhetőséget adni, amin elérem a boltot azt nagyon megköszönném(plexit szeretnék vásárolni)
Előre is kösz!
Sziasztok!
Én kb 182-184 cm magas vagyok és 65kg.
Szerintetek egy 50es méretű bőrdzseki jó lehet nekem?(olyan kéne ami passzentos...)
DIFI ELROY 2 részes használt bőrruha 56-os felső és 54-es nadrág 80EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 15EFt,
Köszike!
Ha mázlid van, akad még a Corsaroban 1-2 darab (persze színeket már nem nagyon lehet válogatni - cserébe 30-50%-kal olcsóbban megkapod), ha ott nincs, akkor Fokt motor.
Amúgy nagyon jó sisak, nekem is ilyen van!
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
Szió! Magyarországon lehet kapni ilyen bukósisakot? Shark MXR Tsunami, XS méret kellene.
Szevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a csatolt képen lévő Icon Manic bukóról tudtok-e valamit? Megéri-e az árát, lehet-e cserélni a belét, lehet-e kapni hozzá plexit, mennyire zajos, mennyire szellőzik, bla-bla... Szóval tuggyátok, minden információ érdekelne, amit a sisakról tudni lehet. Előre kösz!
Dingonak van fűthető (akksiról) majd megkérdem ha érdekel...
Van néhány pesti bolt, amelyik hoz a Louisból, ha nincs raktáron, meg is rendelik, és ha mégse jó, az se baj. :-) Ebben pont azt szeretem, hogy hosszú a szára és jól össze is lehet húzni, nem fúj be a szél. Meg olcsó is volt. Interneten ilyet nem jó rendelni, mert lehet, hogy nem stimmel a méret.
Kösz! 61-es busz az Örsről,így egész egyszerű.
Csak be kell írni az útvonaltervezőbe:) http://utvonal.bkv.hu/ kelomotor címe: Bp. 1173 Pesti út 20
Amúgy nagyon jó üzlet, minden olcsó én hjc hq1-es bukót vettem náluk egy 10-essel olcsóbban mint máshol volt most meg indexeket akarok tőlük venni...
Én tatabányai vagyok,de nagyon sokat vagyok Pesten,és én is ki szeretnék a kelo-ba jutni. Vkinek ötlet,hogy belvárosból BKV-val hogy a legegyszerűbb?
CSak egy a baj Pesten van mint a legtöbb olcsó dolog. Én meg győrbe . Szinte minden motoros ruhát olcsóban lehetne pesten megvenni. Kinézem a neten ez tök jó, hol van pesten aztán valami mást megvezsek drágán győrbe.