Szia!
Jó kis bukó!
Ugyan az,mint a nitro!
Nekem is ilyen volt,19e.volt...
Eladtam,szinváltás miatt,ha lett volna piros-fehér-fekete szkombináció...ujra ilyet vettem volna!
A segítségetek kérném. Akinek van cross csizmája az legyen szíves írjon róla pár sort. Én is szeretnék venni valamilyen csizmát csak nem tudom hogy mennyire válna be. Érdekelne ha pl leszálsz a motorról akkor lehet e benne normálisan járni? Vagy lehet e normálisan váltani benne? Illetve hogy milyen márkák vannak szerintetek amik elérhető áron vannak és nem rossz minőségűek?Előre is köszönöm. Üdv: Peti!
2 kabátot talátam a google-ban. érdekes, mert ha létezik, akkor valakinek árulnia is kell. És a boltoknak nagyrészt van web-es felülete.... azért havalaki tud valamit, az szóljon. Nem tudom megér-e annyit, amennyiért kínálják... Állítólag 50-ért vették!
Hali! Van egy eladó IXS kétrészes 56-58-as sport ruhám eladó. Zsír ÚJ! sosem volt motoron,méretprobléma miatt sürgősen eladó! Még betörve sincs,csak felpróbálva volt. Bolti ár töredékéért SOS eladó! i.á: 79e Ff
akartam írni hogy guglizd meg, de hát én sem találok róla semmi épkézlábat
szerintem biztos az amcsiknak fejlesztenek szupertitkos motoroskabátokat és ezért nem hallottunk róla... (vagy lehet annyira noname)
Az lehet én 12000lrt tudtam!
De mindegy a gyári plexi semilyen szar ahogy épp le van sötétitve.
Szerintem semmit nem ér de te tudod!
Nekem dainese sisakom van amit vetten de az szuper a plexi e is és van hozá 3 szinü plexim ezűst,kék,fekete+a gyári áttetszö!
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Jó kis bukó!
Ugyan az,mint a nitro!
Nekem is ilyen volt,19e.volt...
Eladtam,szinváltás miatt,ha lett volna piros-fehér-fekete szkombináció...ujra ilyet vettem volna!
Tudna nekem valaki, mondani valamit a Takachi bukósisakokról?!
Itt meg tudjátok nézni: http://www.netmagazine.de/moto...
Érdemes vele foglalkozni?
A segítségetek kérném. Akinek van cross csizmája az legyen szíves írjon róla pár sort. Én is szeretnék venni valamilyen csizmát csak nem tudom hogy mennyire válna be. Érdekelne ha pl leszálsz a motorról akkor lehet e benne normálisan járni? Vagy lehet e normálisan váltani benne? Illetve hogy milyen márkák vannak szerintetek amik elérhető áron vannak és nem rossz minőségűek?Előre is köszönöm. Üdv: Peti!
A Bad Boyz (Vad Motorosok) című filmben felbukkanó márka.
ha cuki már megér megnééézni...
Gyorsan végeztem egy közvélemény kutatást! Elvielg holland márka...
Hírtelen ezt találtam, talán segít valamit.... reviti
szerintem biztos az amcsiknak fejlesztenek szupertitkos motoroskabátokat és ezért nem hallottunk róla... (vagy lehet annyira noname)
Ti hallottatok "Reviti" motoros ruha márkáról?
De mindegy a gyári plexi semilyen szar ahogy épp le van sötétitve.
Szerintem semmit nem ér de te tudod!
Nekem dainese sisakom van amit vetten de az szuper a plexi e is és van hozá 3 szinü plexim ezűst,kék,fekete+a gyári áttetszö!