hát az azért van mert a kormányba ha van merevités akkor álltalába mint a moci vasből van és ha buksz előre a fejedet ne verd szét tehát az is védő végülis szerintem passzol de látni kell!
ja télleg Kx-men van fekete-- kb 60 % zöld 40 %-a fekete szal paassszol?
amugy mire jó a kormény védőszivacs (pad) mivel merevitő nélkuli kormányom van!
ja télleg Kx-men van fekete-- kb 60 % zöld 40 %-a fekete szal paassszol?
különben ha rohadt nagyot esel a protektor alat addől lesz zuzódásog főleg crossnál ha ugy emberesen mész a védőfelszerelés alatt törhet az csak azért van hogy ne olyan nagy ütést kaojál mert abba én legalábbis beleszarnék én estem védőcucal és nélkül is be igen csak jobb a védőcuccal
Jah meg Páncélnak annyi a előnye hogy jól jön ki a szellőzés, mármint nem lesz meleged! hátrány : kevésbé véd , kemény...
Protektor pedig hátránya: nehezen lehet szellőzetni ezért könnyen beleizzadsz előnye : puha és nagyon jól véd
nem?
figyu a protektoring az másabb azért is drágább egy kicsit mert azon karvédők is vannak
a páncél is jó és az ing is de a páncélhoz még venni kell könyökvédőt is és vese védő sem árt
de szerintem az ing jóval puhább mint a páncél!
hát úgy saccra... ezt találtam
If you measure the width of your palm across the bottom of your fingers in cm. The size"s of my gloves are as follows. Small 8cm, Medium 9cm, Large 10cm,
szóval S 8 centi, M 9, L 10
egyébként az ing is szelőzik mert iven hálős
http://www.kepesmotor.hu/motor...
itt van 10000ért szerintem nagyon megéri
http://www.kepesmotor.hu/motor...
valami Kawasaki feliratú legyen! de ismered a Cemoto-s mezet..de Nem tom hogy van már Cemoto mez kivul?
Protektor pedig hátránya: nehezen lehet szellőzetni ezért könnyen beleizzadsz előnye : puha és nagyon jól véd
nem?
a páncél is jó és az ing is de a páncélhoz még venni kell könyökvédőt is és vese védő sem árt
de szerintem az ing jóval puhább mint a páncél!
If you measure the width of your palm across the bottom of your fingers in cm. The size"s of my gloves are as follows. Small 8cm, Medium 9cm, Large 10cm,
szóval S 8 centi, M 9, L 10