Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a kesztyű xxl-es de sztem csak simán xl-es méret valójában, mert elött nekem az xl-es is pont passzolt.
sziasztok
van egy eladó Akito Super Vent kesztyűm 10000Ft-ért meg egy B-square zárt bukó M-es 57-58-as 12000-ért. ha valakit érdekel Írjon erre a címre: florymor@citromail.hu
Ok, köszi azért!
peace
Sorry,de már pénteken elvitték a ruhát
köszönöm
Zseby, voltam ma a szentendrei úton, a bázisnál, és volt elég sok Shark. Nézd meg.
Azért az nagyon nem mindegy, hogy üresen koccolod oda valaminek vagy benne van a fejed is...

Egyébként tényleg nem szoktam minden karcolás után kicserélni, akkor egy terepezős napra vagy 4-5 sisakot biztosan kéne magammal vigyek!

Annak meg hogy valakit ostobának nézek-e vagy sem (egyébként ebben az esetben még ez sem igaz) semmi köze nincs az illető nemének...
Pfffff, hát én még nem láttam őket, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni.
Ha még más is szép, kaphatsz több kedvezményt is...
Danny, minimális kedvezményt a két szép szememért is kapok, dobbants nagyobbat...
Javít:
"van egy PICI motoros bőrkabátom..."
Semmivel, nyugi. Csak játszom itt a pukkancsot, hogy tudjak alkudni...
A jelenlegi sisakod nem tudom, melyik fejemre menne rá...lábfejemre
Okés. Van egy picit motoros bőrkabátom, kulcstartó eredetileg, csere a műa. motorosra?
(a tengerimalacra pont jó lenne )
héééééééééé... mivel sértettelek meg?

u.i.: mint említettem, a pici piros műanyag motoros nem eladó, még anyukámtól kaptam immáron több mint 10 éve... ...és azóta még szervízbe sem kellett vinni
Gonosz vagy, mint mindig. Vedd tudomásul, hogy megsértettél.

u.i.: a pici piros műanyag motorosért...mégis mennyit kérnél...
Köszi, tudtam hogy rád lehet számítani!

Lassan megjön az én Shark(ányos ) sisakom is, az ikertestvéréből meg szobadísz lesz...
megértelek

Az enyém is az lesz (meg volt is).
Nekem is tetszik ez az S800 Butterfly - de amikor kihozták rózsaszínben, úgy döntöttem eladom ezt a fehéret, és inkább a rózsaszínben grasszálok majd!
szépnek szép... de nem igazán illene hozzám...
No meg piros-fehér-feketében gondolkodunk...
egy milyet?
Picsásabb nem annyira begyere, nem vagyok az a kategória... (na jó, néha )
Upsz, kimaradt a kép...
Nem csodálom, én is imádom a Shark-ot, 5 éve nem is veszek mást!
Esetleg még egy ilyet tudok neked ha tetszik (tudom, ez kicsit p..cisabb ), párszor volt használva - viszont jóval olcsóbb mint az RSI Karma!
de csodás esetleg kéne majd a jelenlegi bukóm?
...meg figyi, van egy pici piros műanyag motorosom... hátrahúzod, aztán csak úgy hasít...

...de őt nem adom oda senkinek
Ha van valami hasznos cuccod, én megveszem, te pénzhez jutsz, veszel sisakot, boldog leszel, és én is, meg a sisak gyártója is...hát nem csodás?
Érdekelni komolyan érdekel, már túl sokat nézegettem ahhoz, hogy csak úgy letegyek róla... Csak még azt nemtom, hogy mikor lesz esedékes...
Nem szeretném javítani a mostani bukóm állapotát, mert nincs rajta mit... annyira minimális a karc rajta, hogy alapból észre sem venni... De azért a kontakt jól jön, köszi...