sziasztok
van egy eladó Akito Super Vent kesztyűm 10000Ft-ért meg egy B-square zárt bukó M-es 57-58-as 12000-ért. ha valakit érdekel Írjon erre a címre: florymor@citromail.hu
Semmivel, nyugi. Csak játszom itt a pukkancsot, hogy tudjak alkudni...
A jelenlegi sisakod nem tudom, melyik fejemre menne rá...lábfejemre
Okés. Van egy picit motoros bőrkabátom, kulcstartó eredetileg, csere a műa. motorosra?
(a tengerimalacra pont jó lenne )
u.i.: mint említettem, a pici piros műanyag motoros nem eladó, még anyukámtól kaptam immáron több mint 10 éve... ...és azóta még szervízbe sem kellett vinni
Az enyém is az lesz (meg volt is).
Nekem is tetszik ez az S800 Butterfly - de amikor kihozták rózsaszínben, úgy döntöttem eladom ezt a fehéret, és inkább a rózsaszínben grasszálok majd!
Nem csodálom, én is imádom a Shark-ot, 5 éve nem is veszek mást!
Esetleg még egy ilyet tudok neked ha tetszik (tudom, ez kicsit p..cisabb ), párszor volt használva - viszont jóval olcsóbb mint az RSI Karma!
Nem szeretném javítani a mostani bukóm állapotát, mert nincs rajta mit... annyira minimális a karc rajta, hogy alapból észre sem venni... De azért a kontakt jól jön, köszi...
van egy eladó Akito Super Vent kesztyűm 10000Ft-ért meg egy B-square zárt bukó M-es 57-58-as 12000-ért. ha valakit érdekel Írjon erre a címre: florymor@citromail.hu
peace
Egyébként tényleg nem szoktam minden karcolás után kicserélni, akkor egy terepezős napra vagy 4-5 sisakot biztosan kéne magammal vigyek!
Annak meg hogy valakit ostobának nézek-e vagy sem (egyébként ebben az esetben még ez sem igaz) semmi köze nincs az illető nemének...
Ha még más is szép, kaphatsz több kedvezményt is...
"van egy PICI motoros bőrkabátom..."
A jelenlegi sisakod nem tudom, melyik fejemre menne rá...lábfejemre
Okés. Van egy picit motoros bőrkabátom, kulcstartó eredetileg, csere a műa. motorosra?
(a tengerimalacra pont jó lenne
u.i.: mint említettem, a pici piros műanyag motoros nem eladó, még anyukámtól kaptam immáron több mint 10 éve...
u.i.: a pici piros műanyag motorosért...mégis mennyit kérnél...
Lassan megjön az én Shark(ányos
Nekem is tetszik ez az S800 Butterfly - de amikor kihozták rózsaszínben, úgy döntöttem eladom ezt a fehéret, és inkább a rózsaszínben grasszálok majd!
No meg piros-fehér-feketében gondolkodunk...
Picsásabb nem annyira begyere, nem vagyok az a kategória...
Esetleg még egy ilyet tudok neked ha tetszik (tudom, ez kicsit p..cisabb
...meg figyi, van egy pici piros műanyag motorosom... hátrahúzod, aztán csak úgy hasít...
...de őt nem adom oda senkinek