Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyenem van
méhviaszos bőrbalzsam szmötyi, nagyon kevés kell belőle, úgyhogy iszonyat sokáig kitart ez a bödön (ehhez képest pedig olcsó)
szezon előtt letisztítod a ruhát, szépen bekened ezzel, adsz neki kis időt, hogy beszívja és ne zsírozzon össze mindent, és mehetsz (puhábbá teszi a bőrt, táplálja, valamint a színt sem engedi fakulni)
szerintem majdnem minden motoros üzletben meg fogod találni (vagy itt)
Sziasztok,ha valaki valamilyen csoda folytán tud a kinti árnál olcsóbban(700 és 350euro),akkor érdekelne egy 56-os Berik Imola és egy XL(61-62)AGV Titech Laureato vagy XR2 Icon.Köszi.yamesbiker@yahoo.com
Nem foglalkozom használt cuccokkal!
ez a spyke cyber ruha is full új?
Elviszed,fujatod,és 110 000-ből van egy 200000-es sisakod,olyan fényezéssel amilyennel szeretnéd. És nem használtan vetted az alapot!Uri Geller simán elvinné!
jah
15000Ft-ért olyanra fujják,amilyenre akarod!
gsx-r fényezéssel nem tudsz?
Egy X-spirit(X-11)-em van.S-méret,95-ért vihető.
Szasz Brit!

Én érdeklődtem a Spyke cuccok felől, már gyűjtöm a zsét szorgosan a cuccra
Ha lesz elég lóvé nálam, akkor majd szólok neked
És egyébként merrefelé van az üzleted?
szia Brit
nem tudsz véletlen shoei xr-1000 bukót, m-es vagy s-es méretben?
Leakcióztam ezt a spyke cyber ruhát.52.méret.Boltban 300 000Ft-felett.125 000Ft-ért vihető.
én is ott vettem, amikor leakciózták a 80 ropist 60-ra. Én nem bántam meg mondjuk.....
Vadonat új, Yamaha gyári kiegészítőként forgalmazott (2007-ben) egyrészes Dainese bőrruha, minden méretben (48-58) rendelhető.
Érdeklődni; email: cressida77@freemail.hu, tel.: 06202500038
Én hírtelen két embert is tudok aki mostanában vett ott csizmát. Ha tudták volna... (akkor később lett volna csizmájuk )
be is zárták már két boltjukat, én sem
Mindenki jár próbálni a Pardiba és senki nem vesz semmit Nem értem...
Sziasztok! Segítsen vki legyen szíves, a protektoring ill. a hasonló árkategóriájú (25-30e) MX páncél között védelmét tekintve mi a különbség? A Páncélhoz külön meg kell vásárolni az egyéb protektorokat, amelyek az ingen általában alapból rajtavannak?
na de komolyan mivel?
OK
Használj óvszert, akkor nem kell utána kenni semmivel
már megint te?

És mivel?