Én is kb egy hónapja szóltam,hogy kell a kesztyű...csak remélni merem,hogy még a nyáron hozzájutok egyhez.Én is írtam Britnek mailt,de nem válaszolt.Van Tatabányai ismerősöm,így ő elment volna a kesztyűért,de már az is késő volt.
Én a hirdetésed feladása után egy órával küldtem egy privát mélt, hogy ha kell, látatlanban elutalom Neked a lét, Te meg ledobod a cuccot Pesten amikor arra jársz... Azt hiszem ez több is mint korrektség. Egy dolog, hogy nem válaszoltál, de kérdem én: Ki a halál náthás f..sza tud ennél gyorsabban kp-ért átvenni Tatabányán akármit....Hhhja! A tatabányaiak!
Ugye emlékszel rá, mikor egy márciusi napon megbeszéltük, hogy két nap múlva pénteken Tbányán veszek Tőled egy GP plust...?
2300 kilométert autóztam Norvégiából - persze nem csak ezért - , percre pontosan odaértem volna, Te meg benyögöd Győr után, hogy bocs, nem tudtam várni...
Nem voltam boldog. Azt gondoltam, azok után legalább annyival kiengesztelsz, hogy az egy hónappal ezelőtt, itt a fórumon megrendelt kesztyűmet nem adod el az első jelentkezőnek az apróból...
Megértem, hogy a tuti a fix de mi lehet Neked kényelmesebb, biztonságosabb meg gyorsabb, mint hogy nyom valaki egy entert a netbankban, alku és próba nélkül....
Uraim!"Sajnos" úgy viszik a cuccaim,hogy már gondolkodom azon,hogy árverést fogok indítani,és úgy adom el őket.Rendelni továbbra sem tudok,a megjött árút pedig az kapja,aki előbb jön érte.Ez a kapitalizmus. Gyorsnak kell lenni,és lehet "occsón őtözködni"!
A protektoros farmer helyett begyél egy olcsó, bőszárú farmert, meg egy rendes, fixen rögzíthető térd/lábszárvédőt.
A nadrágba épített protektor tuti elmozdul, mert a gatya nem úgy áll rajtad, mint egy bőrnadrág.
Szeretnék rövidebb kacskaringózásokhoz (városban) nadrágot venni.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek cordura vagy farmer? (protektoros farmer természetesen) És miért?
A Shox-ban tuti kapsz, mert kb. kurvasok sisak van most leárazva. Én tegnap AGV K szériás Rossi Replikásat próbáltam, majdnem meg is vettem 40-ért, de aztán mégse. Meg egy csomó Xl-es sisak van 50%-ra árazva, általában ezek utolsó darabok. Illetve mostmár teljesen elbizonytalanodtam, hogy milyen sisakot vegyek, pedig az elején nagyon AGV párti voltam. Najó bevallom, csak a Rossi festés miatt.
Ugye emlékszel rá, mikor egy márciusi napon megbeszéltük, hogy két nap múlva pénteken Tbányán veszek Tőled egy GP plust...?
2300 kilométert autóztam Norvégiából - persze nem csak ezért - , percre pontosan odaértem volna, Te meg benyögöd Győr után, hogy bocs, nem tudtam várni...
Nem voltam boldog. Azt gondoltam, azok után legalább annyival kiengesztelsz, hogy az egy hónappal ezelőtt, itt a fórumon megrendelt kesztyűmet nem adod el az első jelentkezőnek az apróból...
Megértem, hogy a tuti a fix de mi lehet Neked kényelmesebb, biztonságosabb meg gyorsabb, mint hogy nyom valaki egy entert a netbankban, alku és próba nélkül....
Élsz még? Vagy csak az én pénzem büdös? Kéne egy csomó minden...
A nadrágba épített protektor tuti elmozdul, mert a gatya nem úgy áll rajtad, mint egy bőrnadrág.
Szeretnék rövidebb kacskaringózásokhoz (városban) nadrágot venni.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek cordura vagy farmer? (protektoros farmer természetesen) És miért?
thx
msr max air 52.77$(~9000huf)
Thor AC 2007-es: 25000, 2008-as 30000 (itthon 45000)
TLD GP Air: 31000