Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ha valakinek kellenek 40 000Ft-os kesztyük 15000Ért,azok hívjanak.Az akcio a készlet erejéig tart!
Na szevasztok!

Úgy hallottam, hogy Fő a gyorsaság Brit barátunknál! Nem tudja valaki a számát?
Vagy ha olvasod, érdekelne a csimma. Ha kell most elindulok! Csörizz rám lécci, 0670 553 99 02.
Előre is köszönöm, nektek, vagy neked! Természetesen visszahívlak!
A sisak pesten van, én nem... Az lenne a tuti, ha tudnád pontosan a méretet, nem akarok átjáróházat csinálni a haver lakásából...
A lényeg!Vannak Shark s500 samurai sisakjaim,arlen,berik,dainese ducati M-L-es méretü kesztyüim.A kesztyük mind fullosak,
Akkor ne töltsd! Csak írd meg:
Pl. XL-es Shoei X-Spirit Lüthi replika eladó a bolti ár fele alatt!
RRman!Megbeszéltük.Hívj
Valamiért nem tudom feltölteni a képeket
hali row,
köszi a választ.
ha 61 cm az Xl-es méret, akkor valszeg nagy lesz a sisak.
a hétvégén Pesten vagyok vmikor, esetleg tudunk vhol talizni, ahol megpróbálhatnám a sisakot?
kösz
Szevasz Brit! Ha jó nekem az Axial regular mérete (elvileg az) akkor kéne. Holnap hívlak sztem h beszéljünk részleteket. (PS megbízható vok én vettem tőled az X-Spiritet pár hete... )
Izgatottan várjuk szokásos "Brit 20 perc alatt felrak egy csomó tuti cuccot" akciód folytatását...
dunaföldváron eladó egy pár ÚJ 11-es méretű bőr túrakesztyű protektoros, 6000 Ft, esetleg posta megoldható, képet küldök ha valakit érdekel
Sziasztok.Dainese Axial regular 42-es méret,vadonat új 300euro helyett 28000Ft.Sajnos nem találtam ilyen szinben képet,ez a csizma,csak piros rész kék.
Szevasz!
papíron asszem 61cm a Sharknál az XL-es méret....
Nekem sajna van egy qrva nagy púpom gyárilag hátul, így csak a Shoei meg az Arai passzentos....
vegyél fel msn re! craftpapa@hotmail.com
hali, árban mennyire gondoltál a bukóra?
A VertigoCorsa-n sincs fémkoptató, nekem ilyen csizmám van, igaz, tavalyi, de ahogy néztem, az idei sem különbözik.
Hali! Egyszer mintha láttam volna az apró részen univerzális titán orr-koptatót. De a ami a Corsa-hoz van az nem lenne jó az én sima Vertigom-ra? Kékvillám
Ja köszi az infot a 2005röl de nekem nem tetszenek a szinek.elég fontos nekem a kinézet is de majd lehet lecsuszok mindenröl annyit agyalok rajta:-) annyi lenne még hozzád a kérdésem hogy te ugye nem úniós országba rendeltél és én meg Svájcba szeretnék ami szintén nem az.kérdésem az lenne hogy kell rá külön vámot fizetni?vagy el lehet valahogy kerülni?kösz
Hi!
Arról hogy gyorsan kopik a talpa arrol nem tudtam de azt a Supertechre mondták.A SMX plussz vagy mit is probáltam és ugyan olyan kényelmes mint a Supertech és tényleg csak 50 ezer ft de az a baj h ez már a kifutó széria és nagyon mérethiányosak.nem hiszem hogy van neki ilyen big foot méret.de hivd fel öket telon és akkor nem kell feleslegesen felmenned:-)
Nem azt irtam h fehér hanem hogy fehéres szürke vazzeg......
ez kell neked sztem ----- AGV
hali row,
a bukód megvan-e még?
(XL-es méret cm -ben mennyi kb?)
köszi.