Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek jó napot! 176cm magas vok és kb 68 kiló vékonyabb testalkat... egyrszes il. kétrészes bőrruha is érdekelne no name is jöhet minnél olcsóbban:D aki tud vmit írjon
marad a zsír

De amúgy bármelyik áruházban árulnak páramentesítő löttyöt autó szélvédőjére, a rain-x is ilyen..
kösz a tippeket.nincs vmi olyan dolog amit egy sima boltban is meg lehet venni?
Rain-X nevű lötty, rá kell kenni a plexire/üvegre és legurulnak róla a vízcseppek, foltmentesen szárad.
Régebben lehetett kapni, nem volt olcsó, de mintha nemrég láttam volna valahol megint, sárga, talán 2-3dl-es kiszerelésben kapható.
valami ilyesmi kellene neked, nem? Szerintem ez nem 5000 és többször is használaható
http://www.motorparts.hu/index...
Azért annál lehet kicsit drágább
Kend be zsírral.
Olyan kérdésem lenne hogy mit kell csinálni a plexivel hogy vízlepergető legyen?Valami egyszerű dologra gondoltam nem vmi 5 ezer ft-os kenöcsre vagy fóliára.Köszike
ment mail
Dobj mélt, hogy mennyit érne meg neked, ledumálom. ;) zsubaby@hotmail.com

Amúgy nekem is tetszik nagyon, csak nekem nagy. :(
Hehe, páromnak ez a kedvenc dzsekije (amit kinézett)
Meg a kordura ICON női dzseki..
Egyetlen baj az áruk. (mármint nekem)
Jövő héten kapok zsét, meggondolom az ajánlatodat, észben tartom.
Ő lenne. L-es méret. Alig használt. 50 körül

Kitty
Méret? Állapot? Ár?Kép?
vávává. Tudok egy rózsaszín-fehér Icon bőrdzsekit. Na?
ááá, L-es kellene
Ráadásul nem is ez a mindenboltbankaphatócsakfeketeszínvanbelőle dzseki kellene, hanem valami feltűnőbb színű..Piros, kék, rózsaszín, stb...Te mint csajos nem tudsz valami ilyesmit ajánlani?
1 db cordura, XS-es.
Zsubaby, női kabid nincs véletlen?
Bukósisakból pl a HJC-t tudom ajánlani ami olcsó és jó.
HJC bukósisakok
Akkor ezek szerint már van egy kis előélet, így tökéletes a szüleid választása!
Elsőként én is Brit88 kollégát javaslom. Illetve ha leírnád hogy mennyit szánnál rá, és van-e valamilyen elképzelésed, akkor jobban tudnánk segíteni..
Bukón mondjuk ne spórolj, meg igaz semmi védőfelszerelésen se, azok az életed védik. Ruházatban én bőrt javaslok, praktikusságból 2 részest. Csizmában az a jó amikben nehéz járni, minél jobban merev, annál jobban véd.
Azt nem monták meg a szüleim csak azt hogy 125köpcentiset elötte a legelső egy babetta azután egy simson azután meg egy qvad.
Szai Szoed2!

Milyen motort kapsz meg milyen volt előtte?
Szia!Több lehetőséged is van,egyik az hogy ha brit88 megjelenik megkérdezed nincs-e neki másik az imet-be elég jó cuccok vannak álltalába olcsón is pl. protektoros kesztyű 10.000,akkor kordruhák 25 környékén és elég tartósak csizmák is vannak 20 környékén,vagy még 1 itt a sportmotoron apróba nézelődsz van egy két jó dolog és elérhető áron persze használtak de ez nem azt jelenti hogy nem jó!
Szisztok én egy fiatal lány vagyok imádok motorozni és a barátnőm is most kapok majd egy sport motrot és nekem kell megvenni a kellékeket hozzá létszives segítsetek nekem hogy minnél olcsóban tudjam megvenni őket szeretnék venni kesztyűt bukót csizmát ruhát az nem baj hogyha használt csak ne legyen agyonra szagatva meg agyonra hasznélva előre is köszönöm a segítségeteket.
Háááát....az már sok,de nem tudom,képet tudnál mutatni,de ne női legyen?!