Tul. képpen tényleg jobb lenne, ha az ember újat tudna venni magának.
De: sztem jobban járok egy "keveset használt" csúcs kat. bukóval, mint egy kevesebb tudású teljesen új átlagos sisakkal.
(max. tényleg annyi hogy első használat előtt kitakarítom...)
ja ezt kifelejtettem ----- ez a sisak is szénszálas (Karbon-kevlár konstrukció, Titánium lég be/ki ömlőkkel)
amugy meg a referencia nem csak egy részről Rossi adja hanem Ghost Rider is, neki egy fekete ti tech van
na megérkeztem edzésen voltam! Nem tudom h minek kell fikázni az AGV t ? akinek nem tetszik az vegyen mást nekem teljesen megfelelt és a másik is AGV titech lesz csak kisebb mert versenyzés miatt ez már nem jó.... szellőzés kiváló nem hangos mi kell még? teljesen igaz h a rossi hordja és azért kell megfizetni... de nekem volt fejem soumy meg minden franc és nem voltam vele megelégedve.... kinek a pap kinek a paplan.... sztem fél ár több mint korrekt leszámítva h rajtam csak párszor volt mert felhajthatós bukót használok sokat csak mikor állatkodni mentem akkor vettem fel ezt, de nagy sebességnél már nagynak bizonyult a fejemre.... záró szónak igaz h minden cigány a saját lovát dicséri de nekem télleg nem volt vele semmi bajom!
06205276126