Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok eladó fox térdvédő 4.000 ft Boltaban 8.000 ft!

06205276126
Meg gondolom!
nekem van agv GP PRO átlátszó plexim, 5000-ért, új. 12.000 boltban.
Hali motorosok!
Agv stealth-hez keresek plexszit
Azthiszem több tipusé is stimmel
A "néhány" ezt a hármat jelenti? Esetleg nagyobb (58) méretben kétrészes? Bár az már nem is annyira "verseny"....
Árakat tudnál írni?ha nem ide akkor a gilera@vipmail.hu-ra légyszi

kössz
engem érdekel. írj: ender(pont)hun666(kukac)freemail(pont)hu
Van néhány eladó vadonat új verseny ruhám, ha valakit érdekel.

Spidi R2 - 54-es
Spidi T1 - 54-es piros, szürke
csak neki placcsant vmi dögnek,de összekanalazták
Valaki elvihetné végre a sisakom....
Bontatlan XL-es Shark RSX dobozban, zsákkal, orrmaszkkal...nem volt még fejen!
Uccsó ára: 65k HUF
A sisakba igazad van de a többire ha nincselég zsé akkor merad a használt,és már elég korrekt áron lehet kapni a ruhákat.
enyém már itt áll nem tom 2 hónapja legalább a zsákjába kitakarítva, még mindig érződik az őblítő illat benne....
AZt én magasról leszarom minden ruhán látszik a bogár...
Tök jól fogsz kinézni fekete, foszöld, sárga szétkenődött bogarakkal a fehér ruhán .
Tul. képpen tényleg jobb lenne, ha az ember újat tudna venni magának.
De: sztem jobban járok egy "keveset használt" csúcs kat. bukóval, mint egy kevesebb tudású teljesen új átlagos sisakkal.
(max. tényleg annyi hogy első használat előtt kitakarítom...)
ez tényleg szép
Szia!

Nekem L-es Shark bukom van /s500 air/ nagyon bejött! Annak a mérete 59-60!

Mindenkinek tartós hátszelet!
szép az australian style is, de nekem ez a favorit, sajna ilyet nem tudtam venni.
De a következő sisakom ilyen fényezésű lesz, + fehér bőrruhával.
én is ugy tudtam meghalt, vagy akkor valamelyikük meghalt, azt ki tudja, mondjuk 1videot láttam de tul sok értelmét nem látom amit csinálnak,,,
nem halt meg... azt hiszem pont itt a ghost rider es fórumba írták
amugy meg 3 an csinálják a videókat ha jól tudom, nem egy állat van
Lehet, hogy rosszak az infóim, de én úgy tudom, a fickó elhunyt talán 2006-ban... Ez esetben - kicsit morbid lesz - nem a legjobb referencia...
ja ezt kifelejtettem ----- ez a sisak is szénszálas (Karbon-kevlár konstrukció, Titánium lég be/ki ömlőkkel)
amugy meg a referencia nem csak egy részről Rossi adja hanem Ghost Rider is, neki egy fekete ti tech van
na megérkeztem edzésen voltam! Nem tudom h minek kell fikázni az AGV t ? akinek nem tetszik az vegyen mást nekem teljesen megfelelt és a másik is AGV titech lesz csak kisebb mert versenyzés miatt ez már nem jó.... szellőzés kiváló nem hangos mi kell még? teljesen igaz h a rossi hordja és azért kell megfizetni... de nekem volt fejem soumy meg minden franc és nem voltam vele megelégedve.... kinek a pap kinek a paplan.... sztem fél ár több mint korrekt leszámítva h rajtam csak párszor volt mert felhajthatós bukót használok sokat csak mikor állatkodni mentem akkor vettem fel ezt, de nagy sebességnél már nagynak bizonyult a fejemre.... záró szónak igaz h minden cigány a saját lovát dicséri de nekem télleg nem volt vele semmi bajom!
Köszi