Erre csak bólogatni tudok! Szerintem a Vertigo Corsa veri az összes csizmát kinézetre.Bár az Alpin iszonyat kényelmes.De szerintem senki sem turázni veszi.
szerintem mindegyikben van, a különbség tényleg annyi, hogy hosszabb... az előző ruhámnál kb. a sípcsontom közepéig ért a protektor, és egy idő után nekem nagyon nyomta a lábam, valahogy nem volt kényelmes... ...a Dainese-nál egészen a bokámig ér a védő, pont a "hajlatig", szóval tökéletesen kényelmes
ja, és a csizmám előbb megvolt ...bár az tény, hogy figyelnem kell, hogy rendesen be legyen tépőzárazva, mivel nyilván több helyet vesz el a protektor, kicsit jobban szétfeszíti... ...de emiatt nem kell új csizmát venni
Méretprobléma miatt eladó az ÚJ bőrruhám, IXS gyármány, 40-es méret (női), marha jól néz ki, csak 65e Ft (vagy tessék licitálni, esetleg alkudozni ).
Egomban meg lehet nézni, felpróbálni, stb. http://www.vatera.hu/ixs_noi_b...
Szívesen írok további infót e-mailben is.
pl nekem síp csontos van és alig lehet felvenni ja a dainese kesztyűvel kapcsba csak annyit h én vásárlás elött az összeset néztem és ami nekem van hát ez messze jobb akármelyik gyártó kesztyűjénél... EZ
Huhh. Még szerencse, hogy elbuktam liciten egy Dainese ruhát a hétvégén, most mehetnék új csizmát nézni hozzá... Ez a naciba rejtett sípcsontvédő mennyire gyakori ennél a márkánál?
Na akkor, ez a szar Dainese tele van karbonnal továbbá az a papirszerű anyag (ami persze nem igaz) sokkal többet bir mint más gyártóé és nem kell egy perkó után kihajitani! továbbá nem olyan nagy bunszkli mint az alpin. Ezt a csizót csak az fikázza aki csak képen látott ilyet! Ha Dainese ruhád van akkor csakis a ruhával menj csizit venni, mert ezekben a ruhákban a sipcsontvédő hosszabb mint a többiben és előfordulhat, hogy nem éri át a csizi a ruhát!
ehem, köszi. ezek szerint ha nincs vám és ÁFA, féláron megvan a holoyang. persze utóbbit csak remélem, de ha a 80$ vételár +70$ szállítás ( ) alapján számolnak ÁFÁt, az 4-5000HuF körül megállna.
Az én sapkám 399 volt és a kereskedő kérés nélkül 80-at írt a számlára, hogy ne legyen vám! A szállítás 70 dolcsi volt és ÁFÁért ezidáig nem jelentkezett a norvég állam...
Hát a Dainese cuccoktól én sem vagyok elájulva. A ruha semmivel nem tud többet mint a hasonló típusú Alpinestars, a kesztyű meg a csizma pedig elmarad szerintem.....
Szasztok! Szerintem a puma még túlságosan új cucc ebben az iparban!(Ahhoz képest túl drága!)
Ha biztosra akarsz menni:Sidi vertiggo corsa! Drága mint a dög,de szerintem ez a csúcs!
(Carbon,teflon,bokagéppel,STB!)
Nyílván nem szar, de én akkor sem szívesen bíznám a lábaim egy ilyen zokniszerű cuccra. A Daytona a másik amit nem értek. A világ legdrágább csizmája, de úgy néz ki, mint ha búvároknak találták volna ki... Amúgy a Dainese-s gyerekeken kívül nem is nagyon látni mást a GP-ben aki nem gyűri bele a nacit a csizmába... Fuck knows..
A házimamuszt a kényelemre írtam vazze, nem a protektorszettre! Ha a biztonság a fontos, vedd a Pumát. Az az egyetlen, ami fogja a lábad egyszerű előre-hátra irányban. Úgy értem, a többi csak az oldalirányú bokakicsavarodástól véd, míg a Puma (amit ugye a Sidivel közösen fejlesztettek) megvéd attól is, hogy a lábkörmeid feltapadjanak a sípcsontodra....
ja, és a csizmám előbb megvolt
Egomban meg lehet nézni, felpróbálni, stb.
http://www.vatera.hu/ixs_noi_b...
Szívesen írok további infót e-mailben is.
Tőlük vettem. 369-től már vannak RX-7-ek....
http://stores.ebay.com/Powersp...
usabayről mennyi pluszköltséggel (futár, vám, tökömtudjamimég) kell kb számolnom 350 dodós kupak esetén?
Ha biztosra akarsz menni:Sidi vertiggo corsa! Drága mint a dög,de szerintem ez a csúcs!
(Carbon,teflon,bokagéppel,STB!)