Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arai szerintetek ennyiért megéri?
de fasza ez a bukó pont menne a ruhámhoz Dainese sityka
Rendben,akkor majd csörögsz.
oké! bár mostanában megint nem jövök nagyon haza, kb 1-2 hét,,,
Ja,nekünk ez az UV-hét...Nincs aug-i vizsgaidőszak.Én szombattól otthon leszek elvieg,számom itt van az adatlapomon.Csörögj majd rám mikor otthon leszel.
pedig még lett volna vizsgám
csütörtökön megyek bp.re ,,,
de te még nyomatod a vizsgaidőszakot
nekem 3 vagy 4hete vége
Szombattól leszek otthon,még UV-zok...
Te otthon leszel akkor?
szeva itthon vagy? összefuthatnánk ha van kedved?
Ebben az évben? akkor asszem le kell tennem az ócsó felszerelésről...
Én azt sem bánnám, ha csak a forrást osztaná meg velünk, mi meg vinnénk tovább a boltot okosba...
na én beszéltem britt bácsival msn enen tegnap és nem lesz ebben az évben már cucca!
Valaki hívta is Britet vagy csak találgatunk...?
koszi megnezem
Nem pont ilyen, de ilyen funkciójú táskát a DANGER is árul a XIII. Gyöngyház u-ban.
Szegasztok
Valaki tud nekem segiteni abban hogy a mellekelt linken lathato plexi taskat itthon kis hazankban hol kaphato?
Elore is koszi

http://www.helmetharbor.com/Pr...
sajnálom... soha nem tudhatod ki a következő...
uff durva sztori.. részvét!

De szerintem is inkább a nyaralós verzió áll fent föleg ilyen árak és kereslet mellet!
Lehet, hogy simán nyaral!
Sajna en ilyenkor mindig rosszra szoktam gondolni.Ugy nez ki total eltunt.Nemreg bonyolitottam le egy csizmauzletet egy sraccal.A nagy tavolsag miatt abban egyeztunk meg eloszor,hogy mivel nekem is illetve neki is Pesten van dolga a kovetkezo heten,ott megnezhetem es felprobalhatom a csizmat.Ekkor jott a sracnak egy otlete,hogy az o baratja ugyanabban a varosban dolgozik mint en,es mivel ok osszejarnak surun,vele kuldeti el majd a csizmat.Ha tetszik megveszem,ha nem akkor visszaviszi.Korrekt.Talalkoztam is sraccal vasarnap keso este,es proba utan ugy dontottem kell a csizma.Nagyon szep,szinte uj allapotu volt.Utanna egy hetig Pesten voltam,internettol tavol.Mikor hazaertem ,lattam hogy irt a srac akitol a csizmat vettem.Kerdezte,hogy hallottam e mi tortent.Ekkor kiderult hogy a bartja,akivel a csizmat kuldte nekem ,nem volt mas mint Ignacz Zoltan Fohadnagy,aki nemreg zuhant le az albatrossal.Annyira sajnalom a dolgot.Meg most sem tudok napirendre terni a dolog felett,pedig 15 percet beszelhettem a sraccal,korabban nem ismertem.Most gondolhatjatok hogy nezek ra arra a csizmara.....Mindig o jut eszembe rola.Akkor este olyan faradt es almos volt ,es ebben a pillanataban is egy szivesseget teljesitett.A srac irta ,hogy a csizma ara is a Zolinal maradt.Nagyon bant a lelkiismeret ezmiatt is.Holnap lesz a temetese,emlekezzunk ra !A Haza vedelmeben halt meg bekeidoben.Bocs ha elkalandoztam,de ez kikivankozott belolem
lehet jelentkeztek nála az apekosok!

Még szerencse h én időbe szereztem tőle ketyüt!
nekem is hiányzik Britt... főleg, hogy még nem jutottam el odáig, hogy felhívjam
hová tűnt Britt?
Eladósorba került egy HJC ZF-9 bukósisak, fekete, XS-es (valójában inkább S-nek felel meg) méret. Hibátlan állapotú, 1,5 éves, kb. 5x volt hordva (mindannyiszor csinos fiatal lányok , rajtam csak próbálni volt). Sisakzsák, doboz, stb. minden megvan hozzá. Irányára: 20e Ft.