Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Motorline-ban lehet kapni és 55 100 ft-ért adják. de állítólag nagyon megéri az árát!
ezazSpidi Airback a neve
A Sipidnek van a legtutibb gericprotektora szerintem. A pontos típust nem tudom, de levegőbuborékok vannak rajta, vagy valami gázzal van feltöltve. A Dainese-t csak azért nem vette meg a barátom, pedig arra volt ráizgulva mert látta, hogy fém hálós rendszerű, ami eséskor deformálódhat aztán kuka, a légbuborékos csak puhább és nem is deformálódik csak a pillanat erejéig aztán visszanyeri a formáját....
*fizetett hirdetés

Jól mondod, Dainese Wave típus, feketében 32 körül a Karasnában, fehérben (snowboard kollekció, de ugyanaz, mint a motoros!) 27ezer a proCross-ban, a Margit-krt és Fényes Elek sarkon. Csak ne motoros gerincvédőként kérd, mert akkor elküldenek a Karasnába...
A honlapjukon megtalálod őket: www.karasna.hu, illetve www.procross.hu
Szia Britt!

A vétel hogy megy? Aki gyorsabb az kapja?
Nekem S-es Gp-Pro lenne szükséges, hogy a kacsóim biztonságban legyenek.

Köszi
Szia!

Én egy bukót és egy kesztyt is rendeltem a FCMoto.de től. Ups hozza. Tényleg csak az akciósokat érdemes megvenni, mert amúgy nem igazán olcsóbb. Bár most hogy csak 230 a Euro lehet még a nem akciósokkal is jól lehet járni. Szóval az átfutási idő kb 2 hét a rendelés leadásától és készhez is veheted a cuccot. A bankkártyás fizetést nem ajánlom, szerintem 5 Eurót megér az hogy senki ne tudja meg a kártyád security infóit. Bankkártyával csak akkor fizess, ha van PayPal de az FC motonál nincs.
S vagy M-es méretben
Arra lehet vevő lennék (Fehérben)
Nekem ez a tuti. Spidi defender back/chest...
Köszi,én már csak olyat veszek amit a vétel elött fel is tudok próbálni.
Bocsi nem szóltam. Ebe majdnem 2szer beleférek .
Dainese a márka neve
sziasztok.
Gerincprotektor vásárlás előtt állok én is.
Tudtok olyat ami meg is véd, nem baj ha nem kényelmes csak védje a gerincem.(gerinc sérvem).....
Az jó lenne. Majd figyelek résen leszek. Barátomék akivel multkor voltam pénteken mennek felétek...ha addigra lenne valami az tuti lenne. Ő éppen 42-es Dainese bőrruhát keres a barátnőjének, jó áron tuti vevő lenne rá.
Rendeltem gp-pro-t,ha van kint akkor lesz!
Akkor a kutya se fórumozik.
Értem miért este teszi fel a képeket.....mi lenne itt nappal
Látom a Gp Pro most a sláger!
Brit!
lesz esetleg xl-es alpinestarsgp pro-d?
Vagy az csak nappali kiváltsága?
Hát persze, hogy kicsi akkora kigyúrt karokkal .....akkor majd megpróbálok figyelni. Azt lehet tudni mik jönnek? Ha esetleg lesz Gp pro akkor arra van pár vevő L méretben 100%.....
Ma már nem,de a napokban lesz!
Magamnak akartam,110kg vagyok és 182cm magas,a kabát kicsi,a nadrág pont jó!
Várható még valamilyen árú? Mert akkor még fent leszek egy kicsit
Ez a méret egy olyan jó 110 kg-os emberkére megfelelő, aki van 185 cm mgas......