Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menek majd pestre aug 8.-án elvileg. Ha nem,akkor zseby futárszolgálat
Sziasztok.Érdekelne hogy olyan 25-30000 között milyen bukót ajánlanátok.
én néha (nem túl sűrűn) szoktam hazajárni Győrbe, szóval ha valami nem túl sürgős, akkor tudok segíteni, ha másként nem tudjátok megoldani...
hogy a 44-es csimma 10ezerért Bp-n van
Millen megoldás?
Ugyanez a megoldás Bp-n?
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek kellene nyári kabát!
Eladó nyári kabát!
Ja a méret lemaradt 44es. Győrben.
KTM-es Cemoto mez(L-es), és FM combnál protektoros nadrág eladó(Olasz méret: 48, USA: 32) 165-175 körüli emberkékre való. A szett együtt 20ezer forint+postaköltség. Teljesen ÚJ, nem volt még használva, csak felpróbálva.
MotoGp verseny nálunk! Végreeeeeeeeeeeee!4
nem vagy te egy kicsit buta? ...humorod merre maradt? mellesleg nem vagyok sznob, és lehet, hogy nagyon sokan a fejüket vernék a falba, ha megtudnák, hogy mennyiért jutottam hozzá a ruhához... de mindegy... azt hiszel, amit akarsz, különösebben nem hat meg
még szerencse, hogy van humorérzék is a világon...
hali ! hányas ? hol lehet megnézni ?
én asszem 3-4hónapja várok egy ilyenre...
Eladó cuccok:

Spidi Airback M-es méretű gerincvédő, nagyon keveset használt, makulátlan állapotban 30.000.-

Spool sp-11-es bőrnadrág 52-es méret 3x-4x volt felvéve alsóruhával, soha nem érte eső, szalonállapotú 20.000.-

06-30-309-23-34
Sziasztok! Nem tudjátok, honnan lehet szerezni fényre sötétedő plexit? (Behalt a guglim )
Sziasztok!Tudna valaki szerezni jó versenycsizmát alig használtat vagy újat bolti ár alatt?Köszi!
Szia Britt

Alpinestar Gp-Pro fekete S-es kesztyűt tényleg tudsz 18.000 Huf körül szermányolni?
És vacsi új?
Hanyas méret?
Zseby sznob nekem meg teszi az Alpi is izé megtenné... egyenlőre még marad a cost effective gönc, de ha sok pénzem lesz még lehet veszek neves rucit is sisakon már régóta elmélkedem, de nehéz elhatározni magam na
OLcsón itt van ....3 db vettem mindet el is adtam...

Zseby csak a DAINESE-BEN érzi jól magát
hát... lehet neked vette
Jóvan, nem mindenkinek van manija egyrészes alpinra...
ki kérdezte?