Kinek a pap, kinek a paplan...
Én szerettem a Raid kettőmet, de az RX-7 más dimenzió. Van egy-két elcseszett részlet benne, de azok pillanat alatt megszokhatóak (plekócsere) vagy olcsón orvosolhatóak (orrmaszk csere).... A legnagyobb különbség 200 felett van, ahol sztem a Shoei átlagosan tépi a fejed (tapasztalataim szerint nem kevésbé, mint korábbi műanyag Sharkom...), az Arai meg olyan, mint ha sapkában ülnél repülőn....
Nekem soha nem lesz más, az tuti, legfeljebb Corsair II-III....
Akárcsak én és ezzel elárulom, hogx ez az általam felvett és hordott legjobb sisak. Bár lehet eladó lesz ha megjön a másik. Vagy az lesz eladó, mert ezt megkedveltem A másik is ugyanezen típus csak színben eltérő...
na ugy értem a végelmet hogy ha megreptetem a bukót magammal együtt a földetérés után a legnagyobb esélyel ezekben a sisakokban marad egybe a fejem de gondolom van másik sisak is ugyan ilyen biztonsági szinten csak nagyobb benne a szélzaj meg rosszabb az aerodinamikája meg ilyenek... értitek ugye?
Na igen, mert a nagy erős munkás kezével, eltörte a plexicsere közben a kis pöcköt.......bár már más is panaszkodott ezen hibájára az arainak. "végelem" = védelem
Sziasztok! Ugye az Arai RX-7-es az egyik legjobb bukó. Van benne sok minden jó ami a biztonságon belül a kényelemt szolgálja. Melyik az a bukó ami esésnél ugyanigy véd mint ez, csak pár más dologban szenved hiányt? Köszi
Bár még nem ettem olasz pizzát, de azt mondják az sem finom, itthon jobbat kapni najó az olasz és kínai kajáért megőrülök, nyami.....de tuti, hogy azt is csak lopták valahonnan........tényleg Görögben voltunk és ott pont ecsetelték, hogy voltaképp a pizza görögországból ered....
Én szerettem a Raid kettőmet, de az RX-7 más dimenzió. Van egy-két elcseszett részlet benne, de azok pillanat alatt megszokhatóak (plekócsere) vagy olcsón orvosolhatóak (orrmaszk csere).... A legnagyobb különbség 200 felett van, ahol sztem a Shoei átlagosan tépi a fejed (tapasztalataim szerint nem kevésbé, mint korábbi műanyag Sharkom...), az Arai meg olyan, mint ha sapkában ülnél repülőn....
Nekem soha nem lesz más, az tuti, legfeljebb Corsair II-III....
mi aza végelem?
pontosan nagyonjól tudod, hogy addig jó neked, amíg alszom