Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és én is, csak más mintával....
Azért a Raid II pont kettőre van az arai rx7-től, mert ugye utána van az xr-1000 és az x-spirit, gondolom ezek másabbak azért 200 fölött....
Kinek a pap, kinek a paplan...
Én szerettem a Raid kettőmet, de az RX-7 más dimenzió. Van egy-két elcseszett részlet benne, de azok pillanat alatt megszokhatóak (plekócsere) vagy olcsón orvosolhatóak (orrmaszk csere).... A legnagyobb különbség 200 felett van, ahol sztem a Shoei átlagosan tépi a fejed (tapasztalataim szerint nem kevésbé, mint korábbi műanyag Sharkom...), az Arai meg olyan, mint ha sapkában ülnél repülőn....
Nekem soha nem lesz más, az tuti, legfeljebb Corsair II-III....
Nem az másik barátom, de az italy fag-es barátom esett áldozatul a plexicserének....
Akárcsak én és ezzel elárulom, hogx ez az általam felvett és hordott legjobb sisak. Bár lehet eladó lesz ha megjön a másik. Vagy az lesz eladó, mert ezt megkedveltem A másik is ugyanezen típus csak színben eltérő...
dr. Agy az ezt viseli
row várnak msn-re
na ugy értem a végelmet hogy ha megreptetem a bukót magammal együtt a földetérés után a legnagyobb esélyel ezekben a sisakokban marad egybe a fejem de gondolom van másik sisak is ugyan ilyen biztonsági szinten csak nagyobb benne a szélzaj meg rosszabb az aerodinamikája meg ilyenek... értitek ugye?
Bizony. Csak nem dr.agy az általad emlegetett másik matsudo cobrás?
Na igen, mert a nagy erős munkás kezével, eltörte a plexicsere közben a kis pöcköt.......bár már más is panaszkodott ezen hibájára az arainak. "végelem" = védelem
pufi

mi aza végelem?
ismerek olyat, aki csakcsupán praktikussági okok miatt simán lebeszélne az arai-ról mellesleg igaza is van
Ez mindkettő csúcskategóriás versenysisak, zajos de jól szellőző......kiválló végelemmel......mi érdekel pontosan...?
vagy akár nézhetjük a shoei x-spiritet is
Sziasztok! Ugye az Arai RX-7-es az egyik legjobb bukó. Van benne sok minden jó ami a biztonságon belül a kényelemt szolgálja. Melyik az a bukó ami esésnél ugyanigy véd mint ez, csak pár más dologban szenved hiányt? Köszi
Helyes....
naná a benzin ciccával
Az igaz Vasárnap Poprád még tervben van? Nekem igen...
pufi

pontosan nagyonjól tudod, hogy addig jó neked, amíg alszom
így van rendőr bácsi eltaláltad vékony vok meg magas :S megnézegettem a linkeket köszi szépen
Gondoltam én is, ezért emeltem ki, hogy sisakfüggő.........de azért köszi maci
a Shoi nem tágul többet mint egy méret. Felpróbáláskor legyen passzentos, kicsit szoros, de ne nyomjon sehol.
Mindenki alszik .....Britt88....is alszik ...............Dr.Agy remélem nem alszik ..........én megyek aludni......
Bár még nem ettem olasz pizzát, de azt mondják az sem finom, itthon jobbat kapni najó az olasz és kínai kajáért megőrülök, nyami.....de tuti, hogy azt is csak lopták valahonnan........tényleg Görögben voltunk és ott pont ecsetelték, hogy voltaképp a pizza görögországból ered....
Pizzát se?