Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elköltöttem a lóvéd Mingyá küldöm cuccost mélbe
Visszamászik ez még 180-190-re is Na akkor télleg felejtős már
Megvan kivel kell szerződeni
Zdrasztvujtye tavaris.
Ja,166-al fizettem ma.
Nem tudom, de elég durván nyomja fel az árakt már ez is....... .
Az a közép nem? Asszem a vételin számolja paypal
Hát most ahogy nézem elég durva a 163 Ft körüli ár...
Majd elkérem mindenkinek az adatait,oszt ha nemkő neki,mennek az ukránok Meg má erősödik a dolcsi,nemnagyon éri meg.
Az szép lesz A rendelésre behozatal során ugyanígy a nyakadban maradhat........ez van. Dehát mindenkinek 2 Ft-ért kellene a 200.000-es sisak
Duki 749 Dark Remélem
Lehet az lesz,s többet igy nem hozok be,csak rendelésre.
Milyen moci is fog leesni?
Akkor tartsd meg.
Mondjuk má fekete jobban menne majd mocihoz
Némá,ezt hamagyosan megkeresem
És előrre szólok meg ne próbáld . . .
Az az. De nézd csak mire licitáltam 325-ön áll, persze megy még jóval feljebb, de hátha
Szeva POHI! MSN?
Szerintem mindkettő szabs.... de lehet én vagyok a hülye
Pohi! Hogy van az hogy a rendszám nélkül való járű vezetése az autósoknál szabálysértés a motorosoknál azonban bűncselekmény?
Az csak x-eleven
Eladó sorba kerültek:

http://www.kepesmotor.hu/bukos...

http://www
.kepesmotor.hu/bukos...

asszem benevezek egy X-spirit-re, ha elmennek.....
A full perforálton mit értesz pontosan. Nekem a suomy eléggé légáteresztő bár nem az egész perforált. Olcsó ruha viszonylag a parillánál 115.000 volt annak idelyén. előlről nézve térdtől felfelé perforált a combja, a @-nál gumis szövet anyag engedi be a levegőt , a felső rész a hasnál és mellnél perforált a karoknál gumis szövet anyag engedi be a levegőt az alkar és felkar találkozásánél eléggé menyújtva úgy kb. a fele ennek fele annak. Hátul a vádlinál perforált a térdhajlatban gumis szövet anyag van. Ennyi emlékeim szerint. A többi helyen meg protektor van hiába is lenne perforált......talán ha még az oldaladnál az lenne......az beleférne.
Sziasztok!

Egy kérdés emberek: RS Taichin kívül gyárt vki full perforált bőrcuccost 2 részesben?
Ha van vmi ötlet azt megköszönnénk ......