Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kesztyűt adod külön? Ha igen mennyiért?
a kollégák ma nagy gyűjtést szerveztek!
Nem, én oda csak ritkán járok (országos akció, kerékpárverseny biztosítás, ilyesmi)......pedig szívesenmegyek .
pohi te voltál ma szolgálatban a mátrában?
Jó olcsó
Köszi.
UPS, FEDEX, dijjazás ellenében saját maga végezteti a vámeljárást.. és ugy kézbesiti, egyébként régen ha felhivtad az Orczy Téri hivatalt és mondtad hogy nem Budapesti vagy akkor elvégezték a vámeljárást és ugy kézbesitették a motyót..Nem tudom hogy most működik e ez, még autó alkatrészeknél igy volt amelyek kintről jöttek oldtimerek-hez. Visszakellet faxolni nekik a vámkezelési megbizást amely egy nyomtatott lap volt (kitöltve).
Reméltem, hogy van egyszerűbb megoldás is
nem ők felhívnak, és ha meghatalmazod őket emailben akkor rendezik a vámot, és amikor megkapod a csomit nekeik fizeted a vámot, amiről számlát kapsz.
Gondolom egyéb megoldás nincsen. Tehát a csomag nem fog házhoz jönni, muszály oda felmenni és személyesen intézni? Tehát más szállító UPS DHL mittudomén FEDEX ők is ott landoltatják a csomagot?
Köszönöm a választ, mostmár így átlátom a dolgot jobban.
ÁFA 20% rosszul irtam elnézést...
Ha PAYPAL-al FIZETTED elszokták fogadni amit az accountodból ki tudsz nyomtatni számlaként.
Üdv! Kinek van eladó bukó csatja?
a vámon állhat 1-4 munkanap között....
Ha EMS-el jön és belerakja a számlát a kereskedő akkor először Bp-en az Orczy téri vámhivatalban landol a cucc onnan jön az értesités hogy vámköteles termék érkezett azzal a cédulával kell bemenned a postára az emlitett kirendeltségre amely melett 1 ajtóval arébb van a vámhivatal ott elvámolják, kifizeted, majd viheted a motyót. 6% vám és a 25% ÁFA.
EMS átlagos szállitási ideje 5-11 munkanap. A küldemény trackingelhető a neten ha az eladó küldt trackingnumber-t.
ARLEN NESS.ről tudni kell hogy egy "unatkozo milliomos" és főleg AUTOHORIZED STORE-"N keresztül teriti a cuccat kiskerben az államokban.
Ha normál áron hozol be valamit például ems jön akkor mennyi idő szokott lenni a vám? És a motoros cuccokra mennyi 0-8%-ig van + erre jön rá a 20% áfa, persze amerikáról beszélünk.
Amerikai e-bay-en nem igazán láttam arlen ness-t, beriket inkább........most akkor az arlen ness nem amerikai....vagy nem értem ?
Mivel hogy felvásárolta a BERIK-ET is az ARLEN NESS és Európában dömping áron nyomja a motyókat A többi gyártó pedig k.....va anyázik emiatt rendesen.. Mert ugy gondolták hogy ez az árképzés nem lesz tartós de ugy néz ki hogy folyamatosan tudják tartani ezt az árat nem csak kampányszerüen.

Party is over
Nézegettem a Teknic ruha csizma kesztyűt amit Alex ajánlott, vannak kis videók elég komoly a cucc. A csizma "zoknis" és karbonos a bokavédelem.....szóval elég jó minőségű terméknek tűnik és még jól is néznek ki.
Mivan?
Neked Stuff ruha kell
Szerintem semmi,az Arlen Ness amcsi(asszem)a Berik,...passz
Minőségre ugyan az