Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassú vagy már válaszoltam is
Na akkor mégis csak ráhibáztam egy kicsit
apám volt vasutas, már nyugdíjas
pohi, mail elment
Aham....ő is vasutas
Nézz el a kymco topikba 21-es hozzászólás,az M41 2152 ismerős betű és számkombináció
ezen már én is gondolkodtam, mivel tényleg nem Szécsénytől 10 km -re lakom.
Majd jelentkezem e-mailben ahogy ígértem.
miért, mi az ami jár abban a kis buksidban?
miért mire gondolsz?
M41 2152 ! Ugye ezek a számok nem azt jelentik amire gondolok?
Te merrefelé laksz? Mert nincs kitöltve az adatlapod így nem tudom......ha nagyon messze akkor ha kell feladom utánvét, azért ne motorozz több száz km-t
Mondjuk én az ő fordítógépére gondoltam....ami a krixkraxból normális betűt csinál
Hali Kbc sisakokról van valakinek tapasztalata?
Vagy RR Speed Demon-on vagy BEast-en gondolkodom.
Na igen.....akinek jól megy
Ami az Én kártyámon van név az a Federal Tax, és nem Apeh...
Befejezve az offolást: természetesen télen van itt kellemesebb idő, ritkán megy minusz 5 alá...
Hát errefelé a napokban 37 C volt árnyékban....ez a veszély nem fenyeget egyenlőre. De az tuti, hogy télen mindíg szécsényben van a leghidegebb ha figyeled az időjárásjelentést........emlékszem már vagy 20 éve volt -35 C és részegen húztam haza a barátomat aki egy üveg tömény után egy pólóban rohangált......persze 10 perc után már menni nem bírt....
Tetszett, de hidd el, Szécsényben Te jobban fázol mint én, itt a golf mellett...
Vagy a nagy hidegben alá kell venned a kucsmát
Hiába no, a rengeteg tanulás.... Ekkora agy nem fér el kisebb helyen
bocs....fejem
Én is ezt akartam mondani az XL-ben olyan lenne a felyem mint a harang kolompja
Amúgy nagyon jó áron nyerheted licitet..Az új eladóknál nagyon kevesen licitálnak,s fillérekért kell eladniuk pár cuccot,amig látni fogják,h no problem velük. Reméljük nem átbaszásos lesz a story. Amúgy élőbe gyönyörű ez a fekete kyonari
...Tiéd junior