Én is itthon vettem egy lány árulta a shoei sisakját ilyen plekóval és rákérdeztem nem adja e e l külön az orrvédővel együtt. Szerencsém volt féláron odaadta mindkettők
Nem tudják ezek mi a jó A múlt héten a 2-es főúton forgalomellenőrzés közben láttam piros kiyonarit egy sportmotoros srácon........áhhh...élőben mégszebb
Jól tudod, alapból az 51b már motorkerékpárnak számít. A határ az 50 cm3. ez meg 51-es. Ezt régebben úgy hidalták át hogy a vázba volt beleütve hogy SB50 - ha jól tudom..Így használható volt segédmotoros kerékpárként.
De ez régen volt, nem tudom manapság ez még így van-e..
Szerintem nem jól tudod . A simson 51b-t erdetileg is motorkerékpárként használták. Hátsó lábtartó és miegymás van rajta. Ilyennel balesetezett felénk egy srác és a szakértő megállapította ezt a tényt. Tehát ha ezzel motorozol forgalomba helyezés és rendszám stb. nélkül és megfognak akkor magadra vess. Én szóltam
Üdv!
Motorvásárlás előtt állok (1. motor, simson s51b), és azt szeretném megtudi, hogy segédmotorra milyen fokon kell felöltözni? Nem vagyok az a versenyzős típus, inkább élvezem a motorozást. Szóval milyen védőfelszereléseket érdemes venni?
Előre is kösz a választ!
Shoei XR-1000-hez.
Eladó ám: http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Írjatok nekem lécci igazán jó hangszigetelésű sportbukókat.
tenkjú
06705933791
noarmy@citromail.hu
De ez régen volt, nem tudom manapság ez még így van-e..
eladnám a képen láthato motoros csizmámat, egy szezont használt
annyi a baja hogy a talpán két helyen kicsit szétment az anyag
A Spyke Nelson amit keresel! Euromotors árul ilyet!
Motorvásárlás előtt állok (1. motor, simson s51b), és azt szeretném megtudi, hogy segédmotorra milyen fokon kell felöltözni? Nem vagyok az a versenyzős típus, inkább élvezem a motorozást. Szóval milyen védőfelszereléseket érdemes venni?
Előre is kösz a választ!
Körvonalazódik már a jelmezem?
Hálám örökké üldöz majd...