Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is itthon vettem egy lány árulta a shoei sisakját ilyen plekóval és rákérdeztem nem adja e e l külön az orrvédővel együtt. Szerencsém volt féláron odaadta mindkettők
Sajnos ez kint sem olcsó (USA:majdnem ugyanennyi, Német:drágább, Angol:nem is találtam csak egy simát)
Legsötétebb plexit nem tudsz nekem szerezni,...ócsóé?
Shoei XR-1000-hez.
Hát a Shoei Xr-1000-el nincs gondom, szerintem eléggé szigetel, főlleg ha van hozzá + hangszigetelő a nyaki részhez.

Eladó ám: http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Üdv.
Írjatok nekem lécci igazán jó hangszigetelésű sportbukókat.
tenkjú
Nem tudják ezek mi a jó A múlt héten a 2-es főúton forgalomellenőrzés közben láttam piros kiyonarit egy sportmotoros srácon........áhhh...élőben mégszebb
Ja elfejeltettem leirni 46 os a csizma
Ööö, igen, akarom mondani, én már hülye vagyok ezekhez..
Akarod mondani 49,8!
FIX 105000 Ft.
Eladó Shoei X-Spirit Kyonari M-es méretben. New.
06705933791
noarmy@citromail.hu
Jól tudod, alapból az 51b már motorkerékpárnak számít. A határ az 50 cm3. ez meg 51-es. Ezt régebben úgy hidalták át hogy a vázba volt beleütve hogy SB50 - ha jól tudom..Így használható volt segédmotoros kerékpárként.
De ez régen volt, nem tudom manapság ez még így van-e..
Sziasztok
eladnám a képen láthato motoros csizmámat, egy szezont használt
annyi a baja hogy a talpán két helyen kicsit szétment az anyag
Szerintem nem jól tudod . A simson 51b-t erdetileg is motorkerékpárként használták. Hátsó lábtartó és miegymás van rajta. Ilyennel balesetezett felénk egy srác és a szakértő megállapította ezt a tényt. Tehát ha ezzel motorozol forgalomba helyezés és rendszám stb. nélkül és megfognak akkor magadra vess. Én szóltam
Szeritem az segédmototkerékpár... De tökmindegy, a lényeg az, hogy nem 160-200-zal megyek majd...
Szia,

A Spyke Nelson amit keresel! Euromotors árul ilyet!
Szóval már most nem de tegnap enyhén spicces voltam.....
Ezek után csodálkozzon az ember, amikor hetvennel poroszkálva megállítja a szerv és helyszínen bevonja a jogsit holmi 220-as tempót emlegetve !?
Minek is vagy a része?
Enyhén része vagyok jelenleg , de a simson 51b az alapból nem segédmotor, hanem motorkerékpárnak minősül......
Jaj, bocsi az (1. motor, simson s51b)-t úgy értettem, hogy ez lessz az első motor, egy simson s51b.
Valaki árult itt sixsixone cuccokat és még weboldala is van. Ki volt az?
Milyen gépet akarsz venni?
Üdv!
Motorvásárlás előtt állok (1. motor, simson s51b), és azt szeretném megtudi, hogy segédmotorra milyen fokon kell felöltözni? Nem vagyok az a versenyzős típus, inkább élvezem a motorozást. Szóval milyen védőfelszereléseket érdemes venni?
Előre is kösz a választ!
Brit bá'!

Körvonalazódik már a jelmezem?

Hálám örökké üldöz majd...