SSR! Ígértél X-Spiritet S méretben (Kiyonari piros vagy Tamada fehér) és RX7 Hagát (XS ill. M). Most úgy állunk h elég sürgőssé vált a dolog viszont telefonon nem tud faterom elérni téged. Esetleg tudsz vmi biztatót mondani?
Van valami mérettáblázat arra, hogy melyik ruhaszámozás hozzávetőlegesen milyen magas, hány kg-os emberre jó?
Nekem például hányas méretre lenne szükségem, ha 190cm, és 80kg körül vagyok? 52, 54?
Sziasztok,
Érdekelne valakit egy Alpinestars GP Plus kesztyű? Sajnos nekem nagyon kicsi . XL/11 a cimke szerint a mérete, de szerintem jó, ha L-es. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Bakker ez gyors volt..... .....kicsi vagy nagy lett? Én fölkaptam elég jónak tűnt, bár egy kis tágítás itt-ott ráfért volna, de ez mindegyikkel így van ha passzentosat akarsz.
Protektoringekkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Melyik márka, típus lehet a legbiztonságosabb? Milyet érdemes venni?
Személyes tapasztalatokat is olvasnék, ki, milyet használ, mennyire van megelégedve vele, valamint érdekelne, hogy hol érdemes ilyet vásárolni, és szokták-e szezon végén akciózni ezeket?
jah és ebbe az árba lenne jó
1számmal nagyobb kell
Nekem például hányas méretre lenne szükségem, ha 190cm, és 80kg körül vagyok? 52, 54?
Érdekelne valakit egy Alpinestars GP Plus kesztyű? Sajnos nekem nagyon kicsi
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Mekkora lenne az Alpinestars SP1-es kesztyű?
Én 177 magas vagyok és 71 kg, de nekem nagyon nagy, egyébként állíthatóak a protektorok, a mérete L-es
(Tudom, nem ígértél semmit tutira...)
bolti ár 28.000Ft
190cm, 80+ kiló vagyok.
Melyik márka, típus lehet a legbiztonságosabb? Milyet érdemes venni?
Személyes tapasztalatokat is olvasnék, ki, milyet használ, mennyire van megelégedve vele, valamint érdekelne, hogy hol érdemes ilyet vásárolni, és szokták-e szezon végén akciózni ezeket?
még mindig nem jött meg a csomag
nem tudom mi van a postával
Szállitási idő: 12 munkanap.
Bővebb infó az adatlapomon található elérhetőségemen.
Komplett Dainese 54-es kétrészes bőrruha + kesztyű + csizma + Shark RSR bukó eladó,
Én tényleg el akarom adni, ha érdekel vkit árban megegyezünk.