Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudtok valakit,aki kifejezetten motoros bőrruhák javításával (varrás,festés) foglalkozik?
Köszi!
light smoke CX-1 van a barátomnak ha érdekel szólj és megkérdem mennyiért adja. Tudom mert először azt hittem jó az xr-1000-re és fel akartam rakni, fel is ment csak lecsukni nem lehetett a 2/3-ától lejebb, mert más a plexi íve. Karcmentes gyári, csomagolt, bár már egyszer összefogdostam
CX-1 az enyém. Tervezem hogy veszek rá, mondjuk nem mostanra terveztem. Mondjuk a kipufogórendszert sem mostanra terveztem, mégis meg kellett venni, lehet ezzel is így leszek.
1részes
A plexi jobb felső sarkába bele van írva. Ha otthon megnézed akkor az a tuti. Egyébként érdekel?
Xr900-ra kell, de sztem ugyanaz.
Keresek az asszonyra M-es bőrkabátot. Nem baj ha szolid protektorok vannak benne. Mérsékelt áron.

seducertt@hotmail.com
Egy barátomnak van CX-1-es eladó, nem tudom mennyiért, de az csak "light smoke".
9000 Ft. Cx-1v ez jó a Shoei XR-1000-re és a Shoei X-spiritre . A cx-1 az ha jól tudom a Shoei Z-one-ra jó .
mi pénz? Ez cx-1?
Nem , mert ott is megvan erősitve olyan anyagból mint a talprész úgy mint a motoros csizmákon.
Nekem ez nem tűnik kétrészesnek....
Amúgy fitti kis cucc.
Pár hónapot használt Alpinestars Vector 56-os méretben cserélhető lehetőleg egyszinű (piros,fekete,sárga) 2részes,56os bőrruhára. Pl. Dainese Laguna Seca.. Tschul meg a hozzá hasonló cuccos nem érdekel
noarmy@citromail.hu
06705933791
150000ft
Vadont új kétrészes börruha eledó.
56-os
Bering kemény protektoros vastag marha bőr XL méretben (ez 52,54)
75.000 magyar forint Irány ár
Köszi!
65.000-ért van most egy Alpinestars Vector bőrkabát 52-es, ha érdekel valakit. Piros. Ilyen mint ennek a felseje.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Shoei füst színű plexi eladó.
kösz az oldalt,látom mezőberénybe van
egy héttel hamarabb kelett volna rákérdeznem mert egy hete voltam ott
street fighter show volt
még annyit hogy a válto kar se kezdte ki az anyagot
Hellosztok!

Tetszik pár Lazer sisak, viszont nem találok rendes oldalt, ahol képpel, árral lennének fent (lehetőleg minél több ebből a fajtából)... nem tudtok segíteni?!
Valamint 20e körüli kategóriában milyen agyvédőt ajánlotok a fent említetten kívül? (fontos a kinézet, és a jó ár/érték arány)
Valakinek nem kell Alpinestars Vector 52-es kapát piros-szürke-fekete?