http://www.adamoto.unas.hu/ náluk a kiegészítő ruházat 2. oldalán van 3 féle esőcsizma. Egyre vastagodó talppal. A legdrágábbnak van természetesen a legvastagabb talpa.
Hali neken van kb.5 éve .Szerintem simán megéri. Szinte mindenki abba a hibába szokott esni, hogy az esőruhán kívül nem visz magával mást ( eső kesztyű, esőcsizma) . A kesztyü még annyira nem zavaró de az egy liter víz a csizmában igen és még a csizmának sem tesz jót föleg abban cuppogni. Szóval nekem van ilyenem és jó , a talpa nem kopik igaz nem is turázok benne de a rendeltetésének totál megfelel. Az enyém Moto Dital ( nem biztos, hogy így kell írni) márkáju. Üdv: Szabi
Na jó, én sem így gondolom, csak a Row-féle felsoroláshoz írtam poénból.
Azért leírom, hogy én pl. mi alapján választottam a Supertech-et, hátha így egy-két embert eltántorítok attól, hogy valami gagyi túrabakancsot vegyen...
Először is van egy fasza Oxtar csiznám, ami 6 éves, és még pár évet ki is bír. Nagyon meg voltam vele elégedve mindaddig, amíg akkorát nem zakóztam, hogy a bal bokám eltört kívül belül, én meg azért megpróbáltam még ráállni, így az izület is kificamodott, és csizmával együtt derékszögben állt meg a bokám... Szóval ezek után úgy gondoltam, egy jobb csizmában talán megúsztam volna mindezt... Két csizma jöhetett szóba, ami tetszik is. Supertech, vagy VertigoCorsa. A ruhám is Alpin, ezért lett a supertech. Mindezt sikerült 3 évvel a törés után megvalósítani... óójeeeeee
Pont nem... A lényeg, hogy a mi lábunkon működjön, ha már nagyon sok pénzt adunk érte. Akinek ingyé van, az csak reménykedjen benne, hogy működni fog és segítse a fejlesztést.
Olvastam és is. Nem tudom, hogy sikerült neki, egy kurva mély vájatban fut a pánt. Ha laza, akkor is a helyén marad, ha meg van feszítve, akkor kirángatni sem lehet.... Szerintem szarul vehette fel szegény Ádám...Viszont Tony Elias, Sylvian Guintoli, Alex Hoffmann meg én nem használunk gyorskötözőt!
Hali!
Nem leszólni akarom a Puma csizmát(semmi tapasztalatom vele), de pont ma volt a kezemben a Motorrevü áprilisi száma, amiben tartóstesztre van befogva egy 1000v2. Na szóval a tesztelő azt írta, hogy a hátsó csat nem megfelelően van megszerkesztve(gondolom túl magasan van), ugyanis a csizma hátsó nyelve ki tud csúszni a pánt alól. Az illető egy gyorskötözővel húzatta le a pántot a csizma sarka felé...
Amúgy gondolom mindenkinek a saját csizmája a legjobb a földön, úgyhogy csakis Alpinestars Supertech! Szombaton bizonyított is egy lájtos perecnél...
Felsoroltam a rossz tulajdonságait. Azokra kettest adok. Előbbi engem nem aggaszt, mert már "betörtem" magamnak, utóbbi meg cseppet izgat, igazi rájderek szakadt cuccokban járnak...
A többi tulajdonsága viszont öt fölé...
Kezemben épp az októberi angol superbike magazin, ott is méltatják a hosszútávú tesztelők a kényelmét...
Az enyém motort sajna keveset látott, de mikor "formáztam" a későbbiekre, simán elvoltam benne 4-5 órát...
Az tuti - ha ilyet vennél -, hogy eleinte lehetetlennek tűnik belebújni és ha sikerül is, bokában oldalt fájóan szűk, de ez 100%-osan elmúlik pár ki-bebújás után. Ennyi az ára a biztonságnak!
Méghozzá 'S' kanyarba.
Jogos. Bocs, rosszul emlékeztem
Közben megnéztem az adatlapodon lévőt is.
Te tudsz kényelmesen járni ebben a Terminátorcipellőben?
Tudom, ezt motorozásra tervezték, de néha csak le kell szállni róla!
ugyhogy lehet beruházok rá
nem megy szét a talpuk?
megérik ezek a pénzüket vagy dobjak inkább egy zacskot a csizmára?
Használt már valaki Caberg V2R sisakot közületek?Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Üdv.
Sisak vásárlás előtt vagyok!Van valakinek tapasztalata SHARK RSI -ről ?Jó áron vannak a louisban!
Üdv mindenkinek
nagyon fasza köszii
Azért leírom, hogy én pl. mi alapján választottam a Supertech-et, hátha így egy-két embert eltántorítok attól, hogy valami gagyi túrabakancsot vegyen...
Először is van egy fasza Oxtar csiznám, ami 6 éves, és még pár évet ki is bír. Nagyon meg voltam vele elégedve mindaddig, amíg akkorát nem zakóztam, hogy a bal bokám eltört kívül belül, én meg azért megpróbáltam még ráállni, így az izület is kificamodott, és csizmával együtt derékszögben állt meg a bokám... Szóval ezek után úgy gondoltam, egy jobb csizmában talán megúsztam volna mindezt... Két csizma jöhetett szóba, ami tetszik is. Supertech, vagy VertigoCorsa. A ruhám is Alpin, ezért lett a supertech. Mindezt sikerült 3 évvel a törés után megvalósítani... óójeeeeee
Nem leszólni akarom a Puma csizmát(semmi tapasztalatom vele), de pont ma volt a kezemben a Motorrevü áprilisi száma, amiben tartóstesztre van befogva egy 1000v2. Na szóval a tesztelő azt írta, hogy a hátsó csat nem megfelelően van megszerkesztve(gondolom túl magasan van), ugyanis a csizma hátsó nyelve ki tud csúszni a pánt alól. Az illető egy gyorskötözővel húzatta le a pántot a csizma sarka felé...
Amúgy gondolom mindenkinek a saját csizmája a legjobb a földön, úgyhogy csakis Alpinestars Supertech!
A többi tulajdonsága viszont öt fölé...
Kezemben épp az októberi angol superbike magazin, ott is méltatják a hosszútávú tesztelők a kényelmét...
Az enyém motort sajna keveset látott, de mikor "formáztam" a későbbiekre, simán elvoltam benne 4-5 órát...
Az tuti - ha ilyet vennél -, hogy eleinte lehetetlennek tűnik belebújni és ha sikerül is, bokában oldalt fájóan szűk, de ez 100%-osan elmúlik pár ki-bebújás után. Ennyi az ára a biztonságnak!
Jogos. Bocs, rosszul emlékeztem
Közben megnéztem az adatlapodon lévőt is.
Te tudsz kényelmesen járni ebben a Terminátorcipellőben?
Tudom, ezt motorozásra tervezték, de néha csak le kell szállni róla!