Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Központi statisztikai hivatal:

http://portal.ksh.hu/portal/pa...

Ha hosszú lenne a link és nem lenne jó akkor a keresésbe beírod, hogy "motorkerékpár baleset" és 2001-től hónapra lebontva ad ki adatokat, végig kell cybernyálazni.....
Ahhh....elvitték mint a cukrot, meg a régi pc-t is.
Heló Pohi!
Nem tudod véletlenül hol lehet találni motoros baleset-statisztikai és üzembehelyezési adatokat 2008ról vagy az elmult évekröl?Köszi
OFF! Pohi! Megvan még az Xbox? Ha igen,gyere majd msn!
Kivel,hol,milyenre,mennyiért festetnéd?
Köszi! Diszkriminál a mocsok
Jól van már megoldottuk mi is, de nem szállítanak HUNoknak.....úgyhogy mindegy....
M,L,XL van a shoei rf-1000-ből (USA xr-1000) ilyen áron, a többi méret drágább nem kicsivel, meg hát amíg van addig van, gondolom utolsó darabok. Nem tudom mikor akarod megvenni, majd jelzel remélem
Rászóltam én időben mindenkire nehogy elfelejtsék. 100% vagyok én is......és ahogy gyűlnek a pontok annál jobban érzem, az eladók jobban mernek küldeni is dolgokat.
Más a szellőzőrendszer, forma, az xr-1000 arcpárnái kivehetőek és moshatóak az X-spirit teljes belseje kivehető és mosható. Anyagával nem vagyok nagyon képben, mindkettő több rétegű kevlár ha jól tudom.
Pohi! Irjál annak is aki esetleg nem hagyott feedback-et hogy adjon... ha pozitivan zárult a tranzakcio, 50-től kékbe "repülsz" Én türkiz szinben 300 felett vagyok 0 negativval.
Köszi Pohi :D
Festetni szeretnem.
Pohi:igen, nekem is a Shoei tettszik jobban, szerintem az lesz a befuto, de x-spiritre ugy velem nem lesz penzem, ellenben az xr-1000 feherben 75-ert nem rossz (itthon 89.900)...
Mi a kulonbseg x-spirit es xr1000 kozott?
Az enyém perforált!
Ez gyors volt :

THIS ITEM I CAN ONLY SHIP TO US ADDRESS
SORRY

- riversidemotorcycles
Minusz pár felirat,oszt jöhet
Ez tetszene ami neki van, full perforált:
Majd kilyukasztom
Csak alpinba meg nincs olyan ami teccene.. Egyszinű nemnagyon van,ami komolyabb cucc,dukisok meg ami már egész jó,az horror áron van.. Lehet marad vector..
2 kollégád leterelt ma főútról Vmi 50-es police matricás robeszokkal nyomták
Gagyi dainese.......ne vegyél olyat, nem is perforált.....
Jobblenne,ha egy laguna seca-t bizniszelne velem
Most valahol biztos síruhákkal bizniszel
Új a gépem aztán valahol elkeveredett......majd az 50-esnél biztos küldenek megint.....azt már megőrzöm