Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtartom inkább. Megy a mocihoz is,meg naggggyon fasza. Szarabbra azé nemváltok egy felirat miatt
Maci! Én 1-2 centivel és kilóval vagyok csak kevesebb és van Alpin dzsekim. Az enyém 60-as, de naciban elég lenne az 56-os is..... Ha gyúrós vagy, Neked is hasonló lehet a szitu....
Elvileg pont jó. Nekem az 56-os a 187(kb) centimhez,+ a 90-100kilómig pont fasza. 60-as már lehet nagy lenne.. De az 59-es biztos jó lenne
csáó mindenki

érdekelne, h ki itt a legény a gáton és tudna nekem intézni egy Puma V2 1000 es típusú csizmát?!

Puma V2 1000
pohi, szerinted jó nekem az 58-as Alpinestars vagy 60-as kell? 194 cm, 118kg, de nem pocakban van a súly. Láttál már, ha még emlkszel rám
Ez már csak azért is jól hangzik, mert a 20 kiló pick úgy saccolom 100 rongy lehet....
Ha küldesz 20 kg téliszalámit SSR8-nak és felhízik a kellő méretre te meg lefogysz alpin vector 56 méreetre akkor cserélhettek is
Ok, de akkor is kelleni fog
Valaki felajánlhatna egy fitti cserét a Dainese Flanker rucimra....
58-as, elvileg hatszor használt, sérülésmentes, de azért látszik, hogy nem új.....]
de én a szemüvegre kértem a véleményt, nem a bukóra...
azért kérdeztem h hülyén néz-e ki a bukón a szemüveg, mert valójában síszemüveg...
csak gondoltam 1500ért megéri...
Crossbukó mind hülyén néz ki Szerintem.
Fájditsd még csak a szivem
Üdv mindenkinek.
Vettem a crossbukómhoz szemüveget 1500ért. Írjátok már meg a véleményeteket róla, nem néz-e ki hülyén . kösz előre is!
Nem kölcsönbe gondoltam.
Jövő nyárra kell csak.
Szerettem volna megúszni azt,hogy 10.000-ért kelljen vennem.

De azért köszönöm,hogy felajánlottad!
Haver vitte el 60-ért, adtam neki hozzá 57 játékot, azóta nem láttam kilépni az utcára már 2 hete.......vagy szívinfarktust kapott a látványtól vagy játszik
Nekem van.....el nem adom, de ha kell elviheted kölcsönbe, aztán majd visszahozod ha kell nekem, de nem hiszem, hogy mostanában használnám, a bogárhálós rész nincs meg hozzá de gondolom az van neked.
50ért kérek egyet
Nincs. Talán nem is láttam még máshol,mint az imetben
Shoei XR-1000-hez zajcsökkentő szetted nincs elfekvőben véletlenül?
Pedig most kelltt vna tutira
Oksa, bár nem ígérem, hogy lesz akkor is ilyen árban méretben, de legyen szerencsénk.
SSR8 van ráizgulva, de nem küldenek HUNoknak, így szerintem ha mindenképp kell neki akkor majd megkeres téged . Egyébként nagyon drága szerintem is csak azért mert Ducati-s, a nem ducati-s olcsóbb nem is kicsit...
M-es meretben, a kb. decemberben. Szolok mindenkeppen.
Kösz szépen. Én is kerestem de nem találtam.
Jó reggelt 7:32am itt.

Pohi Én tegnap vettem olyan Ducati-piros Puma csizmát, amilyet linkeltetek itt hát nem volt olcsó