Tuti nem ilyen lesz! A fejidomon kivül minden másik motorról van leszedve.Főleg, hogy csak 2010-ben lesz asszem. Nem mutatják meg több mint egy évre előre...
Hol lehet találni SPIDI-ről céginfót? Hogy mikor alapitották, kik meg ilyenek ami minden normális vállalat honlapján fenn van. Vagy csak nekem nem kön össze....
Helló!
A kanizsai üzlet a SUPERZONE egyik boltja,a sisakok amiknek a képeit feltöltöttem azok mindegyike 39 900 ft.DE bizonyos okok miatt amit itt nem részleteznék én az egerszegi üzletnél rendeltem meg és a sisakot futárral lehozatták kanizsára de sajnos nagy lett úgyhogy csere lesz valószínű keddre jön meg a másik méret.Jótanács nekem az eddigi M-es méret az SX vagy SSX méretnek felel meg a KBC méretezésével úgyhogy vigyázat!
Hol veszed a sisakot,s mennyiért? Tegnap voltam Kanizsán a Suzuki Hondánál, ott megpróbáltam 2 KBC sisakot, elég jónak tűnt,a belseje is minőségi. 65 be került. Állítólag elég kevés helyen forgalmazzák.
Üdv.FOX mainpro cross szemüveg,vadi uj 10eFt(alku esetén 12eFt )Airoh PR2000 felnyitható állu sisak (XL 61-62méret)használt de jó állapotban 12eFt érd:06703645442 vagy tzr250rc@citromail.hu
Sziasztok!
Most a télen szeretnék venni egy 2részes bőrruhát és egy kis segítséget szeretnék kérni hogy ti mit ajánlanátok. Olyan 120 körüli összeget tudnék rászánni. Minden hasznos tapasztalatot, informáciot nagyon megköszönnék!
Csak maradjon is ilyen, leszámítva ezt a buzi vénemberes bordó színt...
Hallelujah
nem fogja a fejemet zajos 1 kalap szar:)
A méretbeli tanácsot köszönöm, én is így járok el szerintem, ha ezt veszem.
Talán a merciket is a sárgák rakják össze? Ez nekem új, ha így lenne...
A kanizsai üzlet a SUPERZONE egyik boltja,a sisakok amiknek a képeit feltöltöttem azok mindegyike 39 900 ft.DE bizonyos okok miatt amit itt nem részleteznék én az egerszegi üzletnél rendeltem meg és a sisakot futárral lehozatták kanizsára de sajnos nagy lett úgyhogy csere lesz valószínű keddre jön meg a másik méret.Jótanács nekem az eddigi M-es méret az SX vagy SSX méretnek felel meg a KBC méretezésével úgyhogy vigyázat!
Most a télen szeretnék venni egy 2részes bőrruhát és egy kis segítséget szeretnék kérni hogy ti mit ajánlanátok. Olyan 120 körüli összeget tudnék rászánni. Minden hasznos tapasztalatot, informáciot nagyon megköszönnék!