Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

essen 30km....az jó lehet....
onnan kell valami? vagy mire gondoltál?
a Louis van Ausztriában is több helyen , pl Bécsben 2 is van...
én vóótam :-)
elvitték már...
ja, oké. bár gondolom az Arlen Ness más árkategória is mint a Vanucci-m
de azért vároma képet, méretet, árat és előre is köszi
http://www.louis.de/_309685acc...
gondolom Ruhr-vidék, akkor van
véletlenül nem te árultál a héten egy fekete sidi vertigo corsat 45-ért?
Félreértettél: az Arlen Ness ruha is zsír új, amit ajánlottam , nem használt.
eztet a kérdést nem értem
jövö hétfőtől németországban leszek egészen pontosan mülheim an der ruhr falván...2hétig...
nemtom van e a környéken olyan....
jaa, nemgond Beb, bár most van louis.de-n a Vanucci, meg van egy Probiker is ami tetszik, és azért egy újjal jobban ki lennék békülve ,mint egy használttal már csak a postaköltséget kéne tudni biztosra meg mevárni hogy az euro menjen le egy kicsit (de azért persze tehetsz föl képet!)
és ferke te mész a louis-ba?
Szió! Méretet adj légyszi, lehet tudok segíteni.
Suzuki88 ne haragudj, hogy nem raktam még fel képet a ruháról, ha még aktuális holnap megpróbálom újból.
tök változó 9-20 eu
csomagfüggő...méretfüggő...egy bőrruci a 20 felé közelít szerintem....
de vigyázni kell mert a kibaszott magyar posta illetve a dhl....15-20 ropiér küld nemzetközi csomagot....szóval érdemes biztosra menni méretet pontosan tudni... stb...
ilyet sajna nem találtam...
az új lenne...de az annyi mint itthon....165-170e
valamiért ott (bázismotor) csak 54es méretet ír de németben is alig van pár méret, viszont 58as pont van
de ha megyek csizmát venni pestre akkor majd elmegyek azt rákérdezek a dologra
Hello AlexCBR! http://www.motoin.de/Bekleidun... ez a csizma érdekelne, h mennyiért tudnád beszerezni! illetve tudsz e még ilyen ruhát hozni, ha lehet még kaoni mert ez tavalyi modell?
A bazismotornál megkapod 5-6ezerrel drágábban..ennyibe a posta is belekerülne...ajánlom őket!
akkor mindegy megprobálok vkit keresni aki tud segíteni benne! azért köszi szépen
Ls2/4292/An (2007-es)
Cikkszám: Ls2/4292/An ennyi adatot találtam róla
látod ebben nem tudok segíteni....nem ismerem sajna ezt a márkát....
googliba beütöttem...nemnagyon találtam forgalmazót....hátha valaki itt segít majd....
nemtom sajna
magyarországon mennyi ennek a csizmának az ára? csak azért kérdezem, h lássam megérné e nekem!
ha mondasz pontos típust megnézem...sajna nem ismerem ezeket....
pont annál a cégnél van ilyen amelyiktől a múltkor rendelt 2 csizmából kettő rossz volt..egyik mérete másik színe...
kicsit könnyebb helyzetben leszek mert kinnt leszek és viszonylag közel is vannak ha gond lenne elmegyek és felgyújtom a boltot....szóval náluk van 65 ből mikulásra itthon lenne...
gondold át....viszont most sajna nem tom megelőlegezni senkinek szóval ha érdekel a pénzt előre kérem...
méretet meg fasza lenne pontosan tudni mert a visszacsere mo-ról baszottdrága....
Ferkepappa!
tudsz vmit a csizmára illetve a ruhára mondani? ár, tudsz e hozni?
tudom, h tavalyi modell!
tudom, h tabajo modell!
csak gondolom megértesz, h nekem ez a ruha tetszik és kész, fejembe vettem, h nekem ez kell és kész meg olyan csimmmma amit linkeltem! volt egy ilyen ruha pont a méretemben tiszta új volt 70ezerért tegnap vitték el az orrom elől!