Végre megjött a Shoei fan club alapitója,Pohi! Már ketten vagyunk. Azért az ARAI-nak is szép (egyedi) a formája. Mikor és hol beszéltétek meg a tesztet, visszanéztem vagy ezer oldalt(kis túlzás) de nem láttam.
Ezt már megbeszéltük párszor. Ritka eset, hogy pont fejtetőre esel Nekem fontos, hogy szép legyen a sisak és tartsa az arcomat, kényelmes legyen, csendes legyen, jól szellőzzön na ilyen a shoei. Ha a forma nem érdekelne akkor arait vennék, de nekem túl kugli a formája...
A versenyzőkre nem nagyon adok,inkább a múlt,a tradició! Szerintem ha bármelyik milliárdosunk(pláne dollárban) a sisakgyártásban látná meg a vagyona gyarapitásának további módját,lenne az a pénz hogy Rossi vagy Nakano HADZSIMERONGYŐSZILVALÉ márkáju sisakban rója köreit nézők milliói előtt.........
ha én hülye is vagyok, Rossi biztos nem az...
Valamiért minden idők legnagyobb motorosa a Ti-Tech-re esküszik, ezért ha nem is mondom hogy "csakis Arai", szarnak azért nem neveznék egy AGV-t....
Én úgy vagyok a "márkás-nem márkás" sisak kérdéssel, hogy nem a saját fejemen szeretném megtapasztalni, ha a 15-20ezerrel olcsóbb (esetleg kevésbé márkás) sisak mégsem ér semmit. Azt sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy csak Shoei/AGV/Arai/Shark/Nolan/stb a tökéletes, mert ahány motoros, annyi fejforma, kinek, melyik kényelmes.
És ugye tudjuk, hogy ezek a sisakok is hozzáférhetők "okosban", tehát nem csak a hazai kisker ár a mérvadó. Mert nehogymár ne érje meg hatvanpárezerért az a sisak, amiben Talma is ment eddig? Igen, a teli ára valahol 120körüli.
Manapság nem mindent akkor kell megvenni, amikor szükségünk van rá, hanem amikor jóárasították...
Row gyanús vagy,szerintem tied az Arai te dzsapán! Az AGV-vel emlited egy oldalon a Shoeit, egy olasszal..... Én szégyellem magam miattad,valamint a gyáradban dolgozók előtt is!
Na végre valaki "kimondta" a lényeget. Mindenki a végső árat nézi:Nekem most a legjobb ajánlatom álmaim Shoei-jára 94 ezer,boltban,dobozban,szinválasztással.(XR-1000) Mivel egy "normál" sisak,ami ér is valamit 60-70e igy a különbség 34-24e ft.Tehát ennyiért hordod,(nézegeted) ,véded magad valami pótlékkal 3-5 évig!
Elvileg minden E22-akármi jelöléssel ellátott sisak ugyanazt tudja védelem szempontjából...Én egyszer az életben megtehettem, hogy megveszem azt, ami nekem a legszebb, valamint a GP rájderek körében a legelterjedtebb... Komolyra fordítva a szót nekem megért pár tízezer forint különbséget, hogy ne a saját bőrömön tapasztaljam meg, hogy valóban jobb-e esetleg egy noname márka. Biztos van előnye egy HJC-Grex-MDS sisaknak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy Ők csak a sokévvel ezelőtti Shoei/Nolan/AGV szabványokat és technikákat kapják meg, ergo lehet egy HJC 2008-ban majdnem olyan jó mint egy Shoei XR-900 volt 5-6 éve de szvsz nem jobb... Az már megint más kérdés, hogy fejlődött-e a világ annyit 5 év alatt, hogy érdemes legyen az "eredetibe" beruházni 2-3-szor annyit....
HJC bukónal (CL-ST) a zárahtó plexi (ACU Gold system) hogyan működik?
Azt írja pályahasználathoz van a zátrható plexi
Vki pls írja meg,hogy hogyan működik,és hogy mirejó!
Köszi
Ezt az Arai,Shoei, X-lite-Nolan kategóriát meg haggyukmár, azoknál nem kérdés-h jó-e
........csak egy rejtett kamerás felvételem van ahogy Nakano ragasztja az ARAI matricát a Grex-re,de elég rossz felvétel..... Komolyra fordítva teszt ide vagy oda:Shoei,Arai,X-lite jöhet csak szóba nekem is.
Összegezve: szarok rá, hogy a sharp teszten 2 méterről ráejtenek egy sisakot egy betontömbre... A jó kupakok bizonyítottak már (nem csak az Arai...) A GP rájderreknek kurva sok pénze van ugyebár, szponzoruk, szponzori ajánlatuk pláne.... Ők valamiért 99%-ban ragaszkodnak az RX-7, X-Spirit, Extreme, RSR2, X-801RR, N94 kupakok valamelyikéhez... Én nekik hiszek.
Nyílván pénzkérdés egy jó sisak beszerzése. Nekem szerencsém volt nyáron, amikor a gyenge dollár miatt 70 körül megállt egy RX-7 cakli-pakli. Kívánom mindenkinek hogy hasonlóan akciósan tudja beszerezni álmai kupakját, de azért ne higgyük már hogy valami 80 fontért jobb lehet....
Az ARAI ban az nemteccik,hogy van oldalsó plexitakaró elem, ami egy teszt szerint csúszáskor csavarhatja a nyakadat,és könnyebben kitörik
Valamiért minden idők legnagyobb motorosa a Ti-Tech-re esküszik, ezért ha nem is mondom hogy "csakis Arai", szarnak azért nem neveznék egy AGV-t....
És ugye tudjuk, hogy ezek a sisakok is hozzáférhetők "okosban", tehát nem csak a hazai kisker ár a mérvadó. Mert nehogymár ne érje meg hatvanpárezerért az a sisak, amiben Talma is ment eddig? Igen, a teli ára valahol 120körüli.
Manapság nem mindent akkor kell megvenni, amikor szükségünk van rá, hanem amikor jóárasították...
Elvileg minden E22-akármi jelöléssel ellátott sisak ugyanazt tudja védelem szempontjából...Én egyszer az életben megtehettem, hogy megveszem azt, ami nekem a legszebb, valamint a GP rájderek körében a legelterjedtebb... Komolyra fordítva a szót nekem megért pár tízezer forint különbséget, hogy ne a saját bőrömön tapasztaljam meg, hogy valóban jobb-e esetleg egy noname márka. Biztos van előnye egy HJC-Grex-MDS sisaknak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy Ők csak a sokévvel ezelőtti Shoei/Nolan/AGV szabványokat és technikákat kapják meg, ergo lehet egy HJC 2008-ban majdnem olyan jó mint egy Shoei XR-900 volt 5-6 éve de szvsz nem jobb... Az már megint más kérdés, hogy fejlődött-e a világ annyit 5 év alatt, hogy érdemes legyen az "eredetibe" beruházni 2-3-szor annyit....
Azt írja pályahasználathoz van a zátrható plexi
Vki pls írja meg,hogy hogyan működik,és hogy mirejó!
Köszi
Ezt az Arai,Shoei, X-lite-Nolan kategóriát meg haggyukmár, azoknál nem kérdés-h jó-e
Nyílván pénzkérdés egy jó sisak beszerzése. Nekem szerencsém volt nyáron, amikor a gyenge dollár miatt 70 körül megállt egy RX-7 cakli-pakli. Kívánom mindenkinek hogy hasonlóan akciósan tudja beszerezni álmai kupakját, de azért ne higgyük már hogy valami 80 fontért jobb lehet....