kesztyűt addig meg eldöntöm melyik legyen beriket is néztem! hétfőn vizsgám lesz nem érek rá egész nap kedden pedig temetésen leszek úgyhogy marad a szerda rem. addig még lesz ilyen csimma!
) perforált csizmát és nagyon jól bevált. Bármelyik louis-os boltban beszerezhető 30.000 Ft volt. Isteni mikor átfujja a szél az ember lábát. Az fjr eléggé takar így nem éri szél a lábam csak ha kidugom a spoilerek mögül, de alapjában véve is tud így jobban szellőzni párolog az izzadság. Esőben meg voltam ilyedve, de valamiért nem ázott be, érdekes a tömör oxtar átázik. Barátaimnak sidi vertigo corsa van perforált és nekik sem volt gondjuk esőben. Én mindenképpen a perforáltat venném. Hideg esős időben neked úgy sem kötelező motoroznid, de ha mégis akkor egy pár ezer Ft-os louis-os esőcsizma megoldás lehet.
), különben elkezdek fulladni... Az meg nem a legjobb dolog motorozás közben...
Szóval nem tudom melyik legyen...
Ilyen ruhát valaki tud szerezni nekem? Árban kb? Esetleg valaki ismeri? Vélemény?Aki hasonlót látott már attól is zivesen fogadok bármi féle véleményt/tanácsot.
Most tervezem megvenni életem első bőrruháját és nézelődöm.
Ha valaki mást ajánlana helyette annak is örülnék! A fő szempont hogy menjen a Narancs alpin Tech8-hoz és egy fekete KTM-hez!
Vagy ide vagy a gmail-re kérném az ajánlatokat!
Köszönöm szépen!