Jól tudod!
Én rendeltem tőlük most 2x is!
De az akciós áron kaptam meg!
Én mondjuk már az nap elküldtem a mailt!És vagy 2x kihangsúlyoztam hogy NAPI AKCIÓS TERMÉK!
Elvileg ha beleírod a levélbe, hogy NAPI AKCIÓ, akkor ha még esétre marad az általad választott cuccból, akkor másnap küldik az akciós áron. Tudtommal...
Értem!
Ha nem az nap vagy talán másnap van elküldve a mail a NAPI AKCÓS TERMÉKRE!Akkor már nem az akcós áron kapod meg!
De ha a 10ropis sisakot annyiért kaptad akkor valami nem okés!
utasnak MDS sisakot : MDS EDGE 10ezer Ft
ugyan nem vagyok otthon, de anyámék aztmondták h 18.300-Ft-ot fizettek... na de pénteken megyek haza és meglátom mi a helyzet
az is igaz h csak úgy rendelgettem, mert csomó dologra jött üzi h nincs már, és nem tudják küldeni...de azthittem h akkor is küldenek üzenetet ha van raktáron, hogy akkor most küldjük a cuccot... aztán rendeltem a köv napon AGV bukót is..remélem az a rendes árán jön meg... meg remélem az MDS is rendeződik majd
Suzuki88!
Milyen sisakot rendeltél&mennyiért ha megkérdezhetem?
Én pénteken rendeltem még 2 cordura nadrágot meg szombaton egy csizmát is!
Ma már meg is jöttek a cuccok!
Én akciós áron kaptam meg őket!
Most már viszont le kéne állnom!
Minden héten jön már a GLS-es srác!
helló
hoztak egy sisakot a SHOX-tól , amit napi akcióban rendeltem, de egy kicsit drágállom az árát , bár nem emlékszem pontosan h mennyi volt, de sztem vmi cink van... na mindegy..
mivel múlthéten asszem csüt-pénteken rendeltem, így lehet h a következő nap is (holnap) jön cucc.. szerinted/szerintetek ha drágább mint amennyi volt a "napi akcióban" +ugye a kiszállítás max 2ezer Ft, akkor elküldjem? vagy mit csináljak? lehet valami következménye?
nem lehet valahol megnézni az eddigi "napi akciókat"?
előre is kössz
Hon vagy ombre? külföldiába vagy magyarhonba?
- Elfogyott mind a tiz pár... ...
Tessék tesséééék!
http://kepesmotor.hu/bukosisak...
Engem is érdekelnének azok a képek: fpeti84 kukac freemail pont hu
köszi..
Én rendeltem tőlük most 2x is!
De az akciós áron kaptam meg!
Én mondjuk már az nap elküldtem a mailt!És vagy 2x kihangsúlyoztam hogy NAPI AKCIÓS TERMÉK!
Úgy ész szerűbb lenne!
Ha nem az nap vagy talán másnap van elküldve a mail a NAPI AKCÓS TERMÉKRE!Akkor már nem az akcós áron kapod meg!
De ha a 10ropis sisakot annyiért kaptad akkor valami nem okés!
ugyan nem vagyok otthon, de anyámék aztmondták h 18.300-Ft-ot fizettek... na de pénteken megyek haza és meglátom mi a helyzet
az is igaz h csak úgy rendelgettem, mert csomó dologra jött üzi h nincs már, és nem tudják küldeni...de azthittem h akkor is küldenek üzenetet ha van raktáron, hogy akkor most küldjük a cuccot... aztán rendeltem a köv napon AGV bukót is..remélem az a rendes árán jön meg... meg remélem az MDS is rendeződik majd
Milyen sisakot rendeltél&mennyiért ha megkérdezhetem?
Én pénteken rendeltem még 2 cordura nadrágot meg szombaton egy csizmát is!
Ma már meg is jöttek a cuccok!
Én akciós áron kaptam meg őket!
Most már viszont le kéne állnom!
Minden héten jön már a GLS-es srác!
Egy Alpinestars GP Pro-ra XL-ben én is beneveznék!
45,000 pénz. 5 db van. hajrá. Az új 100 körül van.
még a szombatit el tudnád küldeni? most jöttem rá h szombaton is rendeltem... köszi!
hoztak egy sisakot a SHOX-tól , amit napi akcióban rendeltem, de egy kicsit drágállom az árát
mivel múlthéten asszem csüt-pénteken rendeltem, így lehet h a következő nap is (holnap) jön cucc.. szerinted/szerintetek ha drágább mint amennyi volt a "napi akcióban" +ugye a kiszállítás max 2ezer Ft, akkor elküldjem? vagy mit csináljak? lehet valami következménye?
nem lehet valahol megnézni az eddigi "napi akciókat"?
előre is kössz
Mid van?
Én spidi Penta kesztyűt keresek, érdekelne a dolog ha jó áron tudsz hozni.