Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thank You! Ez a nekem való
RS TAICHI Japánban van az on-line shop taylor made ....méreteket is meg kell adni illetve az oldalon szereplő szinek közül lehet választani hogy milyen szin kombinációból álljon a ruha.
Millen a raid?
jóez bármire szerintem...nem egy tipikus crossmez ez a fehér szín...
bárhova fel lehet venni szerintem...még utcára is ...gyalogosan...simán...
Ez eleg zsirul nez ki, kar, hogy nem crossozom
Sziasztok!
Van egy L-s Fox Short Cut crossmezem eladó! Zsír új...csak kicsi rám...
Irányár 6.000.-
Shoei XR1000
szép állapotba 52-s méretben kisfejű ridereknek, vagy csajnak esetleg gyereknek is tökéletes védelem.
Kevesebb mint féláron!
58 ezerért eladó!

Telefonon vagy mailben érdeklödj, ne itt!

George
70/324-325-4
matricak@freemail.hu
Köszi!
Shark RSX füst színű plexit jó áron tud vki?
Oksa!
Skypom:hben1618!
De lehet h még ma felhivlak ha jó neked!
Ki linkelt be 1-2 hónapja egy japó oldalt,ahol lehet egyedi bőrruhát rendelni? Talán tutis,Dádis volt.. Esetleg ha valaki tud valami hasonlót,pls ossza meg
Hello!

En is hasonlo cipoben jarok mint itt az egyik kollega: szeretnek egy Shoei XR-1000 Rogue TC-6 bukot. A kerdesem az,hogy egy ilyet mostanaban mennyiert tudnanak szerezni az illetekesek?
koszi elore is
W
köszi a segítséget!
a scholl spray-t próbáltam, nem az igazi szerintem.
Asszem este megpróbálkozok a kimosásával ahogy írtátok, ha nem megy akkor meg tisztító.
Zema [14610] január 13. 21:50

SHOEI RAID 2, M-es mértetben ELADÓ, sok színben, új, dobozban, mindennel, lengőfaszú mikulással: 45,000 pénz. 5 db van. hajrá. Az új 100 körül van

Hello Zema!

Megvannak még a sisakok? Milyen színben vannak? Érdekelne. Ha lehet küldj telefonos elérhetőséget.
Szia! Én a mult héten rendeltem valakinek a Milanói Gas outletből, 14,90 EUR a szálliási költség Mo-ra és 100 EURO volt a Jackie 2 féle szinben van. Keress meg segitek emgrendelni !
Hagyd őt csajozik, nem ér rá ruhákkal foglalkozni
ja igen, fekete.
Brit, nekem kéne egy kétrészes Alpinstar ruha, 60-as.
www.katayunga.hu De ha kinyomkodod langyos öblítős vízben párszor és utána megszárítod, majd egy kis babakrémmel átkened, lehet elmúlik a rossz szag.....
Jogos. Ma ez nem nagyon megy nekem...
Hát a Nánási úton (III.ker) tényleg nem sok Repsol van, de cirka félórányira délre a Daróciban, nnnna ott sem...
Asszem a Scholl-nak, de biztos van más cégnek is cipő fertőtlenítő-szagtalanító spray-e. Ennél jobbat szerintem nem nagyon fogsz találni erre a célra. Fontos, hogy ne csak a szagok ellen tegyen, hanem a "benne élők" ellen is.
Ha kimosod, a bőr nagyon be fog keményedni. Amúgy is ajánlott lenne vmi bőrápoló krémmel (méhviaszos pl.) leápolni a téli pihenő előtt.
AGV krossz bukó
SCOTT szemüveg
+sisakzsák

16e Ft