Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meretem 38-39 koruli.Max 30 e szanok ra.A kiallitasban remenykedek hogy ott lesznek talan leertekelesek.Koszi a linket:)
szia!
Mekkora a méreted? És mennyit szánsz rá?
Ez ha megfelelne PL egész jó : http://www.kepesmotor.hu/motor...
Segitseg! Sport vagy sport tura csizmat szeretnek!mit javasoltok?

Koszi
Hali!
Hát majd nézelődök próbálgatok aztán majd kiderül.
Ha áll még az ajánlatod akkor majd fel kereslek de szerintem az nem mostanában lesz mert most ebben a hónapban elvitte a pénzem a motor de a jövő hónap az tuti.
Inkább bizom rájuk a fejem,mint a 60fontos,5 csillagos lazerra
Volt már itt párszor téma, s mindig az jött ki, h ez a teszt egy nagy szar caberg,lazer a top bukó
Na,az agyon sztárolt Arai és Shoei 2-3 csillagos sisakokat is gyárt
hiho!
kis segítség legalábbis szerintem a sisakvásárláshoz, az első link magyar, és leírja hogy mi is ez az egész ha valaki nem ismerné a második pedig már az angol oldal ahol meg is kereshetjük az általunk választott sisak tesztjét. én is átnézegettem és volt olyan sisak ami csalódást okozott... persze ez még mindig csak egy teszt de akkor is...
magyar oldal
angol oldal
sok sikert a keresgééshez, remélem segít a választásban
Vertigot nem tudom, azt majd Ferke megmondja, de a Vortice kb. 88-ra jönne most ki... Brutál rossz az euro... Mi se rendeltük meg, várunk míg lejjebb megy egy kicsit az euro, mert így nem buli
Ferkepappa! !Sidi vertigo Corsa vagy Vortice hogyan áll mostan?lassan aktuell nékem.42 es lehetőleg sok fehérrel benne
M es méret Shoei Xr 1000 ben az 57 cm
logikus magyarázat.a füldúgó meg jó 5let.én is hordom.30 ft darabja....
Szia. Az én Amerikából bejött "m"-es sisakom arcpárnáján "35"-ös szám szerepel. Ez nekem jó "m"-es fejemre. A boltban próbáld meg megtudni mi az összefüggés a számok között, én sajnos nem tudom. Biztosan méretet jeleznek de nem mindegy minek a vonatkozásában a fej vagy az arcpárna méret irányában, mert ugye fordítottan arányosak...
Még egy kérdés Pohi. Arcpárnát milyet érdemes beletenni? Méretre gondolok. M-es méretbe 39-es, vagy 41 es arcpárna jó lehet? Fogalmam sincs mi alapján számozzák, nem is találkoztam ilyennel...
Ár:39.990.Ft.-
Alpinestars Tech 7

Teljesen jó állapotban az egyik legkényelmesebb csizma!
Mérete:46 cross-supermoto 20/9214102 Miskolc
Hy!Eladó SHARK RSX és SHOEI X-Spirit sisakok!
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
http://www.
kepesmotor.hu/bukos...

Hello!
E-mail az adatlapomon! Sajna a meret markafuggo, szoval ha egy tipusbol az M jo, nem biztos, hogy a masikbol is az passzol. Mindenkepp meg kell probalni. Erdemes tobb tipust-markat megprobalni, es akkor legalabb nagyjabol be tudod loni. Meg azert is kell minnel tobb felet probalni, mert lesz olyan, ami lehet, hogy markas meg draga, de megse passzol.
Köszi, ezt nézegettem én is!
Itt, tudsz felpróbálni újat:

http://www.imet.hu

Nem igazán tágul a belseje, legalább is lényegesen sokat biztosan nem.
Sajnos most kintről sem olcsóak ezek a sisakok, mert 230 a dollár paypal váltáson kb. De az X-spirit még mindíg megvan 140-ből az itthoni 197-es árral szemben.
Az Xr-1000 kiválló sisak és nem hangos, ez nem igaz. Nagyon jól szellőzik kitűnően fogja az arcod a fejedet. Ha csendesebbé akarod tenni akkor lehet hozzá venni szélzaj csökkentő kittet, nekem az is van hozzá hidegebb napokon is jól jön, mert sehol nem fúj be a szél jóformán, ha akarod. Ami szellőzik az hangos is. Ami nem szellőzik az csendes. El kell dönteni mit szeretnél. Szerintem ez a sisak mindkettőben jó, ha becsukod a szellőzőket akkor nem hangos.....ha kinyitod jól szellőzik. Ugyanúgy mint egy lakásban, ha kinyitod az ablakot befúj a szél és jobban hallod az utca zaját ha becsukod az ablakot akkor nem fúj be a szél és az utca zaját sem hallod. Lehet vannak csendesebb sisako ezt nem vitatom, de azok nem is szellőznek ilyen jó az tuti. Nekem nyáron fontosabb a jó szellőzés mint a hangszigeteltség. A füldugó elég olcsó egyébként , de nem jól szellőző sisakra lukakt vágni az már bonyolultabb
Ennyiért már kapsz Arait!(Ez a személyes megjegyzésem!)
Aki sisakokkal foglalkozik az Pohi gyakran ír ebbe a rovatba!Őt keresd fel,de ha ismered az ebay nevű oldalt akkor onnan is tudsz venni sisakot olcsó pénzért,vagy egyszerűen csak nézegeted a hirdetéseket!
Sajnos nem nagyon tudom hol lenne lehetősségem felpróbálni, keresgetek.. Nem kifejezetten boltból szeretnék venni, attól vannak olcsóbb megoldások is. Akciós példányra vadásznék...
Egyébként nagyon jónak tűnik, jól állt a fejemen, és nagyon jó hogy van helye a fülemnek!
Valami kompozit anyagú lehet ez? Mikori kiadású bukók ezek? Ennyiért, mármint a bolti ára lehet venni már karbon sisakot is, de érdemes?
Vigyázz mert az S-es már 55-56cm-es fejre jó,de nem árt ha felpróbálnád azt is egyszer,mert sosem lehet tudni!A bukó csak a fejed formáját veszi fel semmi más nem fog történni vele..És boltból veszed?