Hát szétnéztem, de nem egy elterjedt kesztyű, ahol meg van az drága. Németeknél találtam Rx11-et, de az is 32-be lenne.....szóval nem nagyon éri meg. Miért pont ilyen kesztyűt szeretnél?
Hát igen!Nem egy egészséges dolog,hogy más már beleizzadt,de ennek ellenére még így is jó árban van a kesztyű!Pohinak is igaza van azzal kapcsolatban,hogy jó árban van mert én is nézegettem az ebay-en Gp-Tech kesztyűt és a horribilis Euro és Dollár miatt nehéz jó árban találni cuccokat!Azért köszi a tippeket,és a tanácsokat!
Igaz! Csizmákat érdemes az előbb említett helyen vásárolni, főleg mostani árfolyamviszonyok miatt. Ha viszont használt a cucc, akkor keményen alkudni kell Kényelemben és minőségben nehéz űberelni az Alpinestars-t Egyszer A-Stars - mindig A-Stars
Szerintem pakolsz rá még egy 10est a csizmára és megveszed zsírújonnan a Pardiban. Kesztyűt pedig USA-ból kell rendelni, uezt megkapod ebay-en póstaköltséggel együtt. Jó cucc az A-Stars, megéri a befektetést, azért gondold meg, h mennyire élveznéd azt, amibe már más izzadt...
Nekem belefér, ha addig valaki be nem állít az összeggel. Elég messze laksz ahogy nézem. Ha csak a méreten múlik és nagyon kell a ruha ennyiért akkor szerintem tiszta ügy, mert tuti jó lesz rád, betartalékolhatom, de akkor fixáljuk le pontosan mikor jössz megnézni.
Kesztyűt már 20 körül kapsz faszát.
Elég "értelmes" dolognak találsz egy Arait? L-es méret, vadonatúj sötét plexivel. Dobom a képet..
Üzeni tesóm hogy nemtud most gépnél lenni de elrakja neked a ruhát jövőhétr próbálni!
11-es méret,
kék/fehér
thx, kíváncsi lennék....
Szerintetek melyiket éri meg megvenni?Mindkettőben olyan 2-3000km van,és makulátlanok!Kesztyű:30.000Ft Csizma:40.000Ft