pl a külföldi árakat szoktam nézni ,amig általában jóval alacsonyabbak a magyarokénál, ez viszont még pár ezressel is kedvezőbben adja a termékeket. Én most vettem egy Alpinestars rc-1 2009-es bőrdzsekit 400 euro+ 25 euro postaköltség.Egy rc-1 es 2 részes overál 800 euro .Ja és ha sokat akarsz spórolni , ne 320Ft-os euro árfolyamon akard venni, várj /mint most is míg lemegy valamennyit/
Alpinestars és Dainese ruhák/bőr vagy textil/
, protektorok, csizmák beszerzését vállalom. Bukósisakok közül Shoei és Arai márkák közül tudok hozatni. Jóval a magyar bolti árak alatt. Ha érdekelne valakit keressen meg e-mail-ben. hoschek@rocketmail.com
van egy 54es spidi ruhám, képeken az van rajtam, 2 részes, nem sérülésmentes, nem megkímélt, voltam vele kavicsba , de nincs kiszakadva, baromi nagy már rám. 50/52es csere érdekelne, akármilyen, sérült is jó, egy-két részes,mind1.
Szeretnék segítséget kérni.... Van egy Airoh Dragon bukósisakom, és plexit vásárolnék hozzá (valami enyhén szineset, tükrözödőt) Tudja valaki hol tudok beszerezni?
Köszi szépen!
Eladó Shoei Z-one Run TC-4!
Vadonat új, egyszer sem használt, karcmentes. Professzionális sporttúra bukósisak, nagyon könnyű, csendes és persze erős héjszerkezet. Pinlock-os, páramentes plexi, dupla D gyűrűs csat, kivehető bélés. Dobozában, tarozékaival együtt eladó. Ára: 60e Ft. (Az hiszem itthon úgy 140-150e körül volt az ára.)
Valamint eladó még egy Spyke X-Torsion bőr versenykesztyű. L-es méret, szürke-fekete. Ez is vadiúj, motort még egyszer sem látott. Ára: 20e Ft. (Úgy tudom akciósan most a boltban 35e Ft 50e helyett) Mindkét ár fix.
Érdeklődni: 06703610167. adam1211@freemail.hu
Eladó egy egy szezont használt 2 részes Berik bőrruha.
Állandóan kezelt, szekrényben tartott.
Nincs rajta kopás se szakadás
ár: megegyezés szerint...
Mérete: 46os
Érdeklődni: Tel.: 06306892495
Mail: marcell.szucs@gmail.com
Alpinestars Mx-1 989,00 € + 25 euro a futárszolgálat mindenre Magyarországra
ALpinestrs Charger 769,00 €
Dainese korlátozott darabok vannak /mert Alpinestarsra állt rá a cég/
egyrészes bőr:
Laguna Seca 729,00 €
ha valami konkrét kell keress meg az előbbi e-mail címemen