és 75000 bika erős magyar forintért vettem meg a csatolt képen látható rucit,
csak nekem a fék-fehér van mert azt választottam
. Sztem baromira megérte,
ennyiért no name rucit sem nagyon lehet venni, és ez egy igen jó bőrkombi. Én megpróbálok mindig télen beszerezni mindent, mert akkor 50-70%-al kevesebbért meg tudja venni a szegény ember fia!
Most van először bőrruhám , és józan ? ésszel ugy gondoltam ami jó a cipőnek , az a ruhának sem lehet rossz. De
kérdezni sem szégyen.
, Második lépés:Használj hónalj stiftet
, ajánlom az aloe verásat, most, hogy a szagképzés megszűnt, mindíg használj aláöltözőt, vékony pamut hosszú újas póló és nadrág ezek elvezetik a nedvességet. Ha mégis beleizzattál akkor rakd ki a napra kiszellőzni átfújja a szél is. Ha kiszárad akkor pedig vannak speckó bőrápolók azzal kend át vagy egyszerű baba testáplóval. Ha minden kötél szakad akkor www.katayunga.hu ők tisztítanak bőrruhát több felvevőhelyük is van. Mást elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki
. Egy nyarat motoroztam benne. Most egy berik titanium bőrkombim van.
A Beriket is újan vettem télen nagyon akciósan (nem írom ide az árát mert nem hiszed el), de tavasztól őszig olyan 160-200 eFt között alakul az ára.
A külömbség csak annyi hogy egy lapon nem lehet említeni a két öltözetet!
Minőségben, kényelemben,szellőzésben,a protektorok kialakítéséban és elhelyezésében is a Berik 100%-osan felülmúlja a Shoxot. Nem beszélve arról hogy igaz garanciába, de javíttatni kellett a Shox nadrágját
, ami nem lett jó, végül kicserélték. A Berikkel eddig semmi gond nem volt.
és azt találtam, hogy újonnan kb 80-tól 300 e-ig minden van. Használtban is elég vegyes a kép, 40-től 150-ig mindenféle kapható.
Azt inkább elhiszem. Perforáció meg légző nyílások... ilyesmi.
Idén már voltam kétszer Kakucson ott nagyon dicsérték hogy milyen frankó,