Hali!
Tudtam beszélni vele, úgy nézki hogy van lehetőség idén is kedvezményes vásárlásra ! Keress meg privétban és elmondom kit kell keresni és hogy hol!
Adott egy gyönyörû állapotban lévô Hein Gericke Bonnie nôi kétrészes vaj/fekete bôrruci, 38-as méretben. A ruhát asszonykámnak vettem anno, de nem lett rá jó, és azóta is csak a szekrényben áll. Egy elôzô tulaja volt, aki max. 5-ször használta. Garantáltan szép állapot, és persze felpróbálható. helyenként perforált, sztreccs panelek a nagyobb kényelem érdekében, és protektoros a térden, vállon, könyöknél. Gyönyörû cucc, de már megvan a lurkó, úgyhogy bébi le van tiltva a géprôl
ajánlatot ide vagy hegedus.gabor@superbike.hu címre. Köszönet!
Adott még egy szintén majdnem zsír új, Joe rocket UFO, textil hálós (Mesh) nyári dzseki, amibôl szintén talán csak ez az egy van az országban. 44/54-es méret, szél- és vízálló, kivehetô belsô, protektorok mindenhol, extrém kényelmes, szellôs cucc, 50 fokban sem sûlsz meg benne, csak nem szabad megállni sajnos nincs csak gyári képem róla, de így kapod + eredeti nejlon. cimke. stb. ésszerû ajánlatokat ide vagy a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
elfelejtettem írni, hogy mindkét jakó full-preforált, KNOX protektorok: könyök,váll, gerinc, plusz szélálló, vízálló, kivehetô bélés a hüvösebb napokra. Csak komoly érdeklôdôk írjanak. Köszönet!
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, zsír új állapotban,
Ajánlatokat ide várom vagy mailben a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, jó állapotban, két pici hibával eladó.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros és kék bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Faszt! Azon keresnek leginkább, mint az ebay-es eladók.... 10 db pólót/pulóvert rendeltem Liverpoolból (csak a térfogat és a súly miatt részleteztem) és 8 fontért itt volt 4 nap alatt DHL-lel...
Jelenleg Aprilia Sr 50-re max. 90 km/h-ig.
Az FG-14-esem ilyen sebességen már nagyon hangos, szóval mindeképp egy jó halk kellene, lehetőleg a festése se kopjon, mert a mostani iszonyat kopik, meg jól védjen és kényelmes legyen, ja és lényeg: ne fújjon be a szél, igazából emiatt dobom ki a hjc-t mert "lukas" az egész. :)
Tudtam beszélni vele, úgy nézki hogy van lehetőség idén is kedvezményes vásárlásra
Bocs, erre gondoltam!
_kat=0&fomenu_id=23&fomenu_nev=Term%E9kek%20motorokhoz&a
lmenu1_kat=0&almenu1_id=95&almenu1_nev=Rush-M%20motoros%
20ruh%E1zat&almenu2_kat=1&almenu2_id=270&almenu2_nev=V%E
9d%F5felszerel%E9s
Adott egy gyönyörû állapotban lévô Hein Gericke Bonnie nôi kétrészes vaj/fekete bôrruci, 38-as méretben. A ruhát asszonykámnak vettem anno, de nem lett rá jó, és azóta is csak a szekrényben áll. Egy elôzô tulaja volt, aki max. 5-ször használta. Garantáltan szép állapot, és persze felpróbálható. helyenként perforált, sztreccs panelek a nagyobb kényelem érdekében, és protektoros a térden, vállon, könyöknél. Gyönyörû cucc, de már megvan a lurkó, úgyhogy bébi le van tiltva a géprôl
ajánlatot ide vagy hegedus.gabor@superbike.hu címre. Köszönet!
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, zsír új állapotban,
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, jó állapotban, két pici hibával eladó.
16.000,-Ft
Érd: peresabalint@gmail.com
Alig hasznlánt, eredeti dobozban.
érdeklődni: krausz.b@hotmail.com
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Tel: 30/680-2519
Az FG-14-esem ilyen sebességen már nagyon hangos, szóval mindeképp egy jó halk kellene, lehetőleg a festése se kopjon, mert a mostani iszonyat kopik, meg jól védjen és kényelmes legyen, ja és lényeg: ne fújjon be a szél, igazából emiatt dobom ki a hjc-t mert "lukas" az egész. :)