Tegnap estére én is ezeket túrtam, írd be a googliba: aztán kiad egy csomó címet ,és lehet válogatni! Javaslom a síeléssel hegymászófelszereléssel foglalkozó boltokat,olcsóbban hozzá lehet jutni ugyanahhoz a cucchoz.Egyébként 16-20 ezer körül.
az alsó hűtőfűtő csodaruhára gondolsz? madarason pont résztvettem egy végtelenül szimpatikus srác gyorstályékoztatóján, erről a ruhárol, habár engem hidegen hagy, de ugy emléxm 9alja 9teteje árban volt kb... vagyis 9990. Karasnáéknál sztem van, mert a Dainese-s srác volt a szóvivő!
ha kivehetô a hálós belsô,akkor szerencséd van, mert kiveszed és mosógépben vagy kézzel, 30 fokon enyhe mosószeres cuccban kimosod. kiöbíted fincsi öblítôvel, kirakod száradni, majd ha megvan, visszarakod a helyére és megint lehet beleizzadni...
Nem magyar, henem globális nézet, ahol magyarul látsz sokmindent és a keresett terméket kijelzi amit észlel az egész rendszeren belül elméletileg.....gyakorletilag meg érdemes szétnézni országokra lebontva szerintem....
Most 210 a középárfolyam, amikor én vettem a sapkámat, akkor 180-ért váltották. Szóval ha rám hallgatsz, akkor belemész :) Vagy még Ausztriába is érdemes a bécsi Luis-ba átmotorozni, nekik is jobb áraik vannak!
Hidd el, megéri - még most is! De ha a kereskedőnek tömöd inkább a zsebét, akkor hajrá. Nekem csak jó tapasztalataim vannak az e-bay-en történő vásárlással. De próbálj alkudni, hátha... Válság van, ezt ők is megérzik biztos.
e-bay, közvetlenül a Japán Shoei gyárból :D Fele annyiért, mint Imetnél ideér a világ másik feléről, vám+posta 10ezer ropi volt egy éve, amikor X-Spiritemet hoztam. 2 héten belül itt volt
A mostani melegítős megoldásom is jónak mondható, de már eléggé kezd szétmenni...