Sziasztok!
Eladó Arai Rx-7 corsair Ducati 57-58 M fél szezont használt 100000, Dainese Kesztyű Full metal M fél szezont használt 35000, Dainese gerinc pr. nyakvédővel G-wave 2 Xl új 50000, sajnos túl nagy esetleg cserélem L-re
Köszi mindenkinek a válaszokat. Végül egyik márka sem nyert .
A befutó egy Lazer sirocco lett, a páromnak pedig egy Lazer vertigot vettünk. Lassan minden meglesz, már csak 1 jó csizma kell... meg még egy apróság, a moci
Egy Shiro sztem hamarabb szétnyílik mint egy AGV.
Nem kell kapkodni vele! Ha veszel 1 bukót azt úgyis hordani fogod 3évig minimum. Sztem gyűjtsél még kicsit, és vegyél egy normálisat. 50 körül már lehet nagyon jó fajtákat kapni. Tudod, 1 fejed van, mint Süsünek. Szóval azt védeni kell nagyon.
kezdő motorosként egy kérdésem lenne bukó választással kapcsolatban. Bár talán sokan nem helyeslik, de sajna 30e-ft nál drágább bukóra nem fussa egyenlőre. Két márka versenyez jelenleg
AGV K-3 és SHIRO Monza. szerintetek? Mennyire megbízható a SHIRO? Pont ma hallottam, hogy valaki 40-el perecelt, és az AGV bukó szétnyílt a fején, lehetséges ez?
Sziasztok!
Keresek CMS GP5F bukósisakhoz a képen látható kis műanyag cuccot!Erre megy rá a plexi és nekem ez a műanyag tartó eltört.Ha valakinek van fölösbe egy az szóljon légyszi mert megvenném.Ide írjatok:lukkri1@freemail.hu
Badacsony, 20/9449931
Bocs elírtam a g.protektor típ.: G WAVE.2, méret XL
Milyen telefonszámon érdeklődhetek?
Eladó Arai Rx-7 corsair Ducati 57-58 M fél szezont használt 100000, Dainese Kesztyű Full metal M fél szezont használt 35000, Dainese gerinc pr. nyakvédővel G-wave 2 Xl új 50000, sajnos túl nagy esetleg cserélem L-re
Cuccok jó áron:
http://kepesmotor.hu/protektor...
Köszi mindenkinek a válaszokat. Végül egyik márka sem nyert
A befutó egy Lazer sirocco lett, a páromnak pedig egy Lazer vertigot vettünk. Lassan minden meglesz, már csak 1 jó csizma kell... meg még egy apróság, a moci
Üdv.
A.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Nem kell kapkodni vele! Ha veszel 1 bukót azt úgyis hordani fogod 3évig minimum. Sztem gyűjtsél még kicsit, és vegyél egy normálisat. 50 körül már lehet nagyon jó fajtákat kapni. Tudod, 1 fejed van, mint Süsünek.
X-Lite X-802 Új sisakok.Apró
Hátha érdekes lehet valakinek.
cross csizmát keresek 43as méretben normális állapotban!
köszi
kezdő motorosként egy kérdésem lenne bukó választással kapcsolatban. Bár talán sokan nem helyeslik, de sajna 30e-ft nál drágább bukóra nem fussa egyenlőre. Két márka versenyez jelenleg
AGV K-3 és SHIRO Monza. szerintetek? Mennyire megbízható a SHIRO? Pont ma hallottam, hogy valaki 40-el perecelt, és az AGV bukó szétnyílt a fején, lehetséges ez?
Köszi a kommenteket előre is!
Üdv.
A.
Esetleg szintén jó állapotú, L-es cross sisak csere érdekelhet, elsősorban fekete-fehér-narancs színekben (KTM kompatibilis :)).
hirdetés
http://totalbike.hu/tesztek/schuberth_co/
Ára 20,000Ft (új ára kb. 100kFt)
Keresek CMS GP5F bukósisakhoz a képen látható kis műanyag cuccot!Erre megy rá a plexi és nekem ez a műanyag tartó eltört.Ha valakinek van fölösbe egy az szóljon légyszi mert megvenném.Ide írjatok:lukkri1@freemail.hu
Amíg a készlet tart... és amíg meg nem gondolom magam
Eladó motoros tanfolyamra vásárolt
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak L méretben
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal.
Ára: 25.000Ft
Spool TAG-22 kordura motoros fekete-szürke kabát L méretben.
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök/vállprotektor.
Ára: 15.000Ft
Spool Kirk protektoros motoros nadrág.
Állítható ~50-52 méret.
Ára: 12.000Ft
Lengyel Péter
06-30-3365572