Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem se 15 éves korom óta dolgozok, amikor épp nem suliban voltam. Nem cigizek, ritkán járok szórakozni, spórolok. Nem megvenni 18-ért egy majd 60.000 ft-os kesztyűt..... .....butaság, valahol ki lehet spórolni a fizuból...
Pohi csak reggel tud válaszolni, mert éjszaka vigyázni kell az orkokra!
Pohi!
Engem érdekel a plexi az XR1000-hez.
Milyen módon tatálok veled kapcsolatot? Telefon, vagy email? melyik jobb neked?
Kösz az infót, várok Nappali szándékára.
Régebbi...12 km-t hasítottam benne - gumicsere után szinte alapjáraton majrézva - így nem sok tapasztalatom van szellőzés ügyében...Az biztos, hogy csuklónál és az ujjak között is perforált, illetve a bütyökprotin is van beömlő...szal nagyon rossz nem lehet.
esélyem...
Már 50%-al nagyobb az sélyem a kesztyűre. Addig mondjál már valamit a szellőzéséről! Lehet érezni valami légmozgást benne? Meg egy kép is jó lenne, hogy tudjam, hogy a régebbi vagy az újabb modell.
Sztem amíg nincs a zsebedben, olyan, mint ha nem is lenne....de majd mindjárt jön Pohi dandártábornok és megszakérti...
találtam neked egy cukit
http://www.bikers13.hu/index.p...
ott, ahol pasiknak is
Eladó a kordura kabátom kihasználatlanság miatt. Paraméterei: Váll és könyökprotektorok, bogár- és esésmentes, pár alkalommal használt. Protik nélkül kényelmes utcai viselet is. kb. 180 cm és 75 kg körüli motorosra jó.
Ár: 10.000 ft.
msn: attila81(kukac)vipmail.hu

Valaki nem tudja véletlenül van-e Büse forgalmazó kicsi hazánkban?Louis-os nem kell,náluk nincs az ami nekem kell!
Ugyanott, ahol fiúknak. Én úgy tudom, nekik is van fejük, egész hasonló a miénkhez, csak szivacsos a bélése...
kapni
Sziasztok hol lehet kapcsi csajoknak sisakot? nyomjatok ide weboldalt köszi...
Hali eladó a csajom börnacija.Alig használt,méret probléma miatt.40-es méret,ami kb:160-165cm,60-65kg-os nöre jó.szivacs protektor:térd,csipő. Ár:14000ft érd:tel:06-70/4090201
Te Pohi! Ma volt az utolsó vizsgám,de ugye még idő amíg kezembe a jogsi....mi jár azért ha elkap a testület? autósok nem nagyon foglalkoznak motorosokkal,viszont a motorosok annál inkább....
nem mindekinek dézsábol öntik a pénzt,,,,
Balek
köszi szépen! én lemondok rola
Hát ha azt nézed hogy itthon 50.000 felett van az ára.....és kintről behozva se sokkal olcsóbb akkor a 18.000 űberkorrekt
Ha eljössz érte természetesen olcsóbb
Az a bajom,hogy mostanában nem nagyon érek rá.....

Na mindegy,ha lessz időm a jövőhéten-és addig nem viszi el senki-akkor lehet,hogy elgurulok hozzád,megnézem és ha tetszik akkor elhozom.Meg akarom nézni,hogy milyen sisakon,...tetszik-e vagy sem.

De ha lessz rá közben vevő akkor add el!

Mielőtt mennék felhívlak.
Mindenki szeme láttára vettem ezen a fórumon 18 rongyért...Többért adni parasztság lenne, kevesebbért ostobaság...
Ilyesmi mint ezek......mindíg más szín attól függ, hogyan éri a nap....szép, enyémre raktam egy arany színűt.

link